Belépés
Brexit - Brit kormány: fél évig tartó kikötői felfordulást is okozhatna a megállapodás nélküli Brexit
... garantálandó, hogy a gyógyszerbehozatal a kilépés jövő márciusban esedékes időpontja után is fennakadások nélkül folytatódhasson.
Az esetleges megállapodás nélküli Brexit kikötői hatásaival már korábban is foglalkozott a brit kormány.
Chris Grayling közlekedési miniszter az egyik minapi kabinetülésen felvetette azt a lehetőséget, hogy a kormány hajókat vagy hajóteret bé...
2018-12-07 17:31:47
A magas vérnyomásról jó tudni
... transzzsírokat tartalmazó kész péksütemények, kekszek és rágcsálnivalók. Bár több kutatás foglalkozott az alkohol - különösen a vörösbor - szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásaival, az tagadhatatlan, hogy a túlzásba vitt italozás számos kockázatot hordoz magában, például a vérnyomásunkat is emelheti.
Forrás : http://www.egeszsegkalauz.hu/betegse gek/sziv-es...
2018-11-29 17:59:52
Erdő Péter bíboros a NEK római találkozójáról
... közötti félidő nagygyűlése volt. Azért hívták meg a világ összes püspöki konferenciájának eucharisztikus kongresszusi megbízottját, hogy számot vessenek az előző kongresszus lelkipásztori hatásaival, és tájékozódjanak a következő kongresszus előkészületéről.
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/nezopont/ erdo-peter-biboros-nek-romai-talalko zojarol-krisztus-mi-odafordulasu...
2018-11-25 20:03:53
Krónika 3. rész (határozathozatalok)
... technológiai miniszter ugyanebben a vitában arról beszélt, hogy a stratégia megvalósításával Magyarország 2030-ra végleg olyan pályára állhat, amely fenntartható, az éghajlatváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló jövőt biztosít. A javaslat ugyanis hozzájárul a Kárpát-medence életfeltételeinek, a vízkészleteknek, a termőföldeknek, az erdőknek és a változatos élővilágnak a ta...
2018-10-30 11:40:41
WHO: a világ gyermeklakosságának több mint 90 százaléka szennyezett levegőt szív minden nap
... olyan krónikus betegségek kialakulásának, mint a szív- és érrendszeri betegségek.
A szakemberek szerint az egyik ok, amiért a gyerekek különösen sérülékenyek a légszennyezettség hatásaival szemben az, hogy gyorsabban lélegeznek, mint a felnőttek és ezáltal több szennyező anyag jut a szervezetükbe. Emellett közelebb vannak a talajhoz, ahol a legmagasabb bizonyos káros anyagok ...
2018-10-29 16:32:46
A vízi élet megfigyelésére alkalmas kísérleti tartályokat adtak át Tihanyban
... planktonikus élőlények viselkedését figyelik majd meg a tartályokban, melyek a Balatonéhoz nagyon hasonló minőségű vizet tartalmaznak.
Egyebek mellett a globális klímaváltozás várható hatásaival kapcsolatban vonnak majd le következtetéseket és vizsgálható az is, hogy egyes fajok hogyan reagálnak új fajok megjelenésére, illetve a fajvesztésre - közölte.
Választ találhat...
2018-10-24 13:24:39
Közgazdászok: a Nobel-díjasok rávilágítanak a klímaváltozás okozta globális gazdasági problémákra
... tanácsának tagja kifejtette: William Nordhaus és Paul Romer napjaink kiemelkedően fontos kihívásaira adott válaszaikért, így a klímaváltozás globális gazdasági növekedésre gyakorolt hatásaival, illetve a tudás növekedésben betöltött szerepével kapcsolatos elméleti munkásságukért részesültek a díjban.
Kitért arra, hogy az uniós magországokhoz, a legfejlettebb EU-s államokhoz ...
2018-10-08 17:49:58
A csokoládé


A csoki nem csak, hogy finom, de a bőrötöknek is jót tesz, illetve elmétekre is üdvös hatást gyakorol. Az írás a The Telegraph cikkének köszönheti születését.
Egészséges? Ha két orcára zabáljuk, nyilván nem az. Van azonban a jó csokoládé a kb. 70 százalékos kakaótartalmú étcsokol...
2018-10-06 14:24:48
Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre több uniós ország akarja megállítani az illegális migrációt
...
Bakondi György az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta, egy átlagos uniós állampolgár egyre kevésbé akar együtt élni a tömeges illegális bevándorlás negatív hatásaival, egyre kevésbé érvényesül a "willkommenskultur". Példaként említette Németországot, ahol a migránsok "túlreprezentáltak" a bűncselekmények elkövetése terén.
Hangsúlyozta: minden további, a...
2018-10-05 21:42:28
Krónika 4. rész (klímastratégia)
... technológiai miniszter szerint a második nemzeti éghajlatváltozási stratégia megvalósításával Magyarország 2030-ra végleg olyan pályára állhat, amely fenntartható, az éghajlatváltozás negatív hatásaival szemben ellenálló jövőt biztosít.
Palkovics László közölte, a stratégia hozzájárul a Kárpát-medence életfeltételeinek, a vízkészleteknek, a termőföldeknek, az erdőknek és a vá...
2018-10-02 13:02:30
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Erdő Péter, Chris Grayling, William Nordhaus, Paul Romer, Bakondi György, Palkovics László, megállapodás nélküli, magas vérnyomásról, vízi élet, klímaváltozás okozta, illegális migrációt, kilépés jövő, esetleges megállapodás, brit kormány, egyik minapi, kormány hajókat, alkohol &#8211, vörösbor &#8211, túlzásba vitt, világ összes, előző kongresszus, következő kongresszus, vitában arról, stratégia megvalósításával, éghajlatváltozás negatív, javaslat ugyanis, változatos élővilágnak, szakemberek szerint, gyerekek különösen, légszennyezettség hatásaival, legmagasabb bizonyos, globális klímaváltozás, klímaváltozás globális, tudás növekedésben, uniós magországokhoz, legfejlettebb EU-s, átlagos uniós, tömeges illegális, bűncselekmények elkövetése, második nemzeti, stratégia hozzájárul, konferenciájának, éghajlatváltozás, megvalósításával, előkészületéről, bűncselekmények, vízkészleteknek, folytatódhasson, klímastratégia, megfigyelésére, vérnyomásunkat, eucharisztikus, szervezetünkre, termőföldeknek,
© 2013 TVN.HU Kft.