Belépés
Koronavírus - Menczer: továbbra sincs magyar érintett
...
Menczer Tamás közölte, a kínai hatóságok lezárták Vuhan várost és az azt körülvevő Hopej tartományt, így senkinek nem javasolják az oda történő beutazást, mert onnan kijutni jelenleg nem lehet.
Hangsúlyozta, négy Vuhanban tartózkodó magyar állampolgárról tudnak, akik egy szállodában laknak és munkavállalási céllal érkeztek az országba, valamint egy magyar férfival tartjá...
2020-01-25 16:22:33
Madárinfluenza - Országos főállatorvos: megkezdődött a Hajdú-Bihar megyei fertőzött kacsatelep felszámolása
...
A madárinfluenza vírus hétfőn ütötte fel a fejét a Komárom-Esztergom megyei Ácson, egy nagy létszámú pulykát tartó gazdaságban - emlékeztetett, megjegyezve, hogy a hatóságok felszámolták a telep szárnyas állományát.
Elmondta: mindkét helyen az emberre nem veszélyes, H5N8 vírustörzset állapították meg, amelyhez nagyon hasonló vírustörzs jelent meg 2016-2017-ben is Magyaro...
2020-01-15 10:51:19
MSZP: az új tb-törvény nagyságrendekkel növelheti a halálesetek számát
... a legveszélyeztetettebb társadalmi csoportok.
Korózs Lajos úgy fogalmazott, Magyarország van annyira tehetős, hogy fizesse azok társadalombiztosítását, akik erre nem képesek. A hatóságok feladata pedig az lenne, hogy járjanak utána a rendszerrel visszaélő potyautasoknak, így például annak a 340 ezer külföldön munkát vállaló állampolgárnak, aki törvénysértő módon nem jelentke...
2020-01-11 11:41:47
MSZP: a Fidesz a nagytőke oldalára állt
...
Korózs Lajos egy budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a parlament keddi ülésén hosszasan érvelt az úgynevezett "rabszolgatörvény" eltörlése és a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe foglalása mellett, de a fideszes többség elutasította az indítványait.
A kormánypárti politikusok háromszor tagadták meg a munkavállalókat - jelentette ki. Először, amikor kih...
2019-12-03 14:11:31
Enyhítették az egervári várkastély felújításán nyerészkedők büntetését
... enyhítette, az üzletszerűséget mellőzte, mivel a vádlottak egy cselekményt valósítottak meg, csak több részletben.
A másodrendű vádlott - aki teljes körű beismerő vallomásával segítette a hatóságok munkáját, megtérítette a 16 millió forintos vagyoni kárt, illetve évekkel később a bútorok felét el is készítette - az elsőfokon kiszabott két év kilenc hónap börtön helyett ötmill...
2019-12-02 19:52:17
Orosz doppingbotrány - RUSADA-főnök: Oroszország elveszítheti részvételi jogát az olimpián és a labdarúgó Eb-n
... Oroszországban lenne doppingválság, az Egyesült Államokat, Ausztriát, Finnországot, Franciaországot és Portugáliát hozva fel példaként.
"A kérdés csak az, hogy hogyan reagálnak rá a hatóságok" - fogalmazott Ganusz, aki elismerte, hogy az adatbázis manipulálása a doppingolás állami támogatásának bizonyítéka, amelynek "a legfelső szintű sportvezetők" részesei voltak.
A kér...
2019-11-25 17:32:42
Kolumbiából indulhatott a Spanyolországban elfogott drogszállító tengeralattjáró
... becslések szerint legkevesebb háromezer kilogramm nagy tisztaságú kokaint szállítottak a huszonkét méter hosszú tengeralattjárón, de a pontos mennyiség még nem ismert.
A spanyol hatóságok hangsúlyozták: ez az első eset, hogy Európában drogszállító tengeralattjárót fogtak el, a módszer azonban Dél-Amerikában közismert.
A nyomozók legfontosabb feladata most annak kiderítés...
2019-11-25 17:23:10
Várhelyi: fel kell gyorsítani a nyugat-balkáni országok uniós csatlakozási folyamatait
... nincsen változás a török jogállamiság helyzetében - mutatott rá.
Mint mondta, biztosként azért kell majd dolgoznia, hogy a török jogállamiság helyzetét javítása, megpróbálja a török hatóságokat meggyőzni, térjenek vissza azokhoz a korábbi sztenderdekhez, amelyeket a csatlakozási tárgyalások során késznek mutatkoztak elfogadni.
A szerb csatlakozás és a kisebbségek ügye ka...
2019-11-22 19:12:23
A Salvini-féle migrációs törvények módosítását jelentette be az olasz belügyminiszter
... hajókra kivetett pénzbírság csökkentése 1 millióról 10 ezertől 50 ezerig terjedő összegre. A civil hajókat csak abban az esetben foglalnák le, ha ezek többször is megsértették az olasz hatóságok előírásait. A belügyminiszter megemlítette, hogy felül kívánják vizsgálni a menekültkérelmi rendszert is: tavalyig ugyanis az olaszországi partokra érkezők majdnem automatikusan ideiglenes...
2019-11-20 23:33:11
Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészt ítéltek el Zalaegerszegen
... alkalommal egyszerre 33 embert próbáltak meg átcsempészni a kisteherautóval az országhatáron, de még a budapesti indulást követően defekt miatt egy benzinkúton meg kellett állniuk. A hatóságok a szétszéledt menekülteket az afgán vádlottal együtt a környéken találták meg.
A marokkói és a tunéziai férfi részben elismerte a tettét, de mindketten tagadták, hogy a 20-30 tagú csopo...
2019-11-14 22:15:47
1 2 3 .................57 58 ........85 86 .........113 114 115 
Címkék: Menczer Tamás, Korózs Lajos, Egyesült Államokat, halálesetek számát, nagytőke oldalára, egervári várkastély, labdarúgó Eb-n, nyugat-balkáni országok, olasz belügyminiszter, kínai hatóságok, szállodában laknak, magyar férfival, madárinfluenza vírus, nagy létszámú, hatóságok felszámolták, telep szárnyas, hatóságok feladata, rendszerrel visszaélő, budapesti sajtótájékoztatón, parlament keddi, rendezett munkaügyi, fideszes többség, kormánypárti politikusok, üzletszerűséget mellőzte, cselekményt valósítottak, másodrendű vádlott, hatóságok munkáját, bútorok felét, elsőfokon kiszabott, kérdés csak, adatbázis manipulálása, doppingolás állami, legfelső szintű, huszonkét méter, pontos mennyiség, spanyol hatóságok, első eset, módszer azonban, nyomozók legfontosabb, török jogállamiság, török hatóságokat, korábbi sztenderdekhez, csatlakozási tárgyalások, szerb csatlakozás, kisebbségek ügye, civil hajókat, esetben foglalnák, olasz hatóságok, belügyminiszter megemlítette, menekültkérelmi rendszert,
© 2013 TVN.HU Kft.