Belépés
Dolgok, amelyek károsítják a májat
... májcirrózist és egyéb májbetegséget is okozhat.

A dohányzás nemcsak a tüdőrák, hanem a májrák kialakulásában is aktívan részt vesz. A cigarettafüst oxidatív stresszt okoz, ami hatalmas terhet ró a májra, hiszen a vegyi anyagok ide kerülnek, viszont nem tud ennyi káros anyagot nap mint nap kiszűrni, míg végül megbetegszik.

Az elhízás túl sok zsírszövetet és zs...
2021-06-18 22:43:49
Árva vára
... 1556-ban Ferdinánd rendeletére át kellett adnia Thurzó Ferencnek, Elek testvérének.

Az árvai birtokhoz akkor 6 mezőváros és 75 falu tartozott, 74 000 holdnyi erdőgazdaság. Ezt a hatalmas területet a Thurzók birtokolták egészen a második világháborút követő államosításig.

Thurzó Ferenc Árva várát ifjú feleségével, Kosztka Borbálával kellemes kastéllyá építette...
2021-06-17 22:00:22
Cseresznye virágról
... ágán
Óhhh de szép vagy!''- károgták a varjuk feléje...
Jajjj, micsoda gyönyörű szirmaid vannak!''- siránkoztak őt csodálva a kókadt gyermekláncfű csemeték...
Bárcsak én is ilyen hatalmas és tündöklő lennék, mint te!''-búslakodtak a zsenge csalánlevelek...

De cseresznye virág csak unatkozott, mint a Kis Herceg rózsája.

Úgy unatkozott, mint egy k...
2021-06-16 16:57:15
Pokoli hónap van mögöttük: A férje tartja a lelket Ördög Nór
... - fogalmazott Nánási Pál.

Családi egység

A fotós elmondta, apukája ugyan nem lett covidos, de az elmúlt egy évbe belelassult. Pedig belső építészként eddig mindig hatalmas segítséget nyújtott nekik. Majd szoros kapcsolatukról mesélt, amely édesanyja elvesztése óta még erősebbé vált. Ezután pedig arra a kérdésre is válaszolt, mit vitt a házasságába ottho...
2021-06-14 21:00:31
Szent Antal olvasója
... akik az igaz hittől eltávolodtak, és segítsd őket, hogy rátaláljanak a krisztusi útra.
Ámen.
Harmadik Miatyánk
Ima.
Oh dicső csodatevő Szent Antal! ki a bajok ellen hatalmas oltalmazó vagy: óvj meg,
kérlek, minden lelki bajtól, de legfőképpen az örök kárhozattól, hogy egykor veled együtt
áldhassam és dicsőíthessem Istent a mennyekben.
Amen.|...
2021-06-13 08:52:47
Se veled, se nélküled.......
Se veled, se nélküled kapcsolat - Karinthy Frigyes és Böhm Aranka viharos házassága

Férfi és nő - hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt, a nő férfit.
Már a megismerkedésük sem egy szokásos lányregénybe illő jelenet volt, amikor a főhős meghódítja élete szerelmét, hanem konkrétan telefonbetyárkodással ismerkedtek öss...
2021-06-11 12:19:34
"VISSZAHOZLAK A LEGSZÉLÉRŐL" – Lana Vawser próféciája
... azt ordítja nekik, hogy le fognak sodródni a peremről, de az Úr azt akarja, hogy tudjátok: nem fogtok lesodródni a peremről.
Az Úr veletek van, Ő az, aki tart benneteket, és az Ő hatalmas keze meg fog menteni. Az Ő hatalmas szabadító keze lesz rajtatok. Lehet, hogy azt érzitek, hogy most merültök el, de Isten hatalmas keze meg fog menteni benneteket.
Nemrég volt egy álmo...
2021-06-09 06:49:51
Élet van. Benne ezer apró boldog pillanattal, amit -
..."Élet van. Benne ezer apró boldog pillanattal, amit észre kell vennünk, magunkkal kell vinnünk és meg kell becsülnünk. Ember vagy, tele hibákkal, apró és hatalmas álmokkal, átsírt éjszakákkal, tragédiákkal és csordultig tele boldogsággal. Így ha a tökéletesre vágysz, csalódás lesz csupán amit cserébe kapni tudsz. Mert nincs. Te vagy benne, esetlenül, néha botladozva, szárnyat keres...
2021-06-09 06:44:27
Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista
... megfelelő körülmények között élt és szocializálódott, egy fővárosi egyetem hallgatója. ,,Egy teljesen normális, átlagos magyar 21 éves fiatalemberről beszélünk" - fogalmazott. Hatalmas mennyiségű adatot foglaltak le, amelynek elemzése napokba, de akár hetekbe is telhet - közölte.
Papp László rendőröket akart ölni

Az utolsó terrortámadás hazán...
2021-06-03 19:30:45
Az élet bizonytalan
... 17,25: Ő ad mindenkinek életet, leheletet és mindent.

Életünket Isten tartja pillanatról pillanatra. Önmagunkban nincs életünk. Minden Jézusban áll fenn. (Kol 1,17) Jézus az aki hatalmas szavával hordozza a mindenséget. (Zsid 1,3) Ezt mondja Istenről a Zsoltár 90,3:

,,A halandót visszatéríted a porba, és ezt mondod: Térjetek vissza, emberek!"
...
2021-06-03 09:38:48
1 2 3 .............4102 4103 .......6153 6154 .......8204 8205 8206 
Címkék: Ördög Nór, Szent Antal, VISSZAHOZLAK LEGSZÉLÉRŐL, Lana Vawser, Thurzó Ferencnek, Thurzó Ferenc Árva, Kosztka Borbálával, Nánási Pál, Harmadik Miatyánk, Karinthy Frigyes, Böhm Aranka, Papp László, Életünket Isten, Minden Jézusban, férje tartja, lelket Ördög, magyar iszlamista, élet bizonytalan, dohányzás nemcsak, májrák kialakulásában, cigarettafüst oxidatív, vegyi anyagok, árvai birtokhoz, hatalmas területet, második világháborút, varjuk feléje, kókadt gyermekláncfű, zsenge csalánlevelek, fotós elmondta, évbe belelassult, házasságába ottho, igaz hittől, krisztusi útra, bajok ellen, örök kárhozattól, kettő mást, szokásos lányregénybe, főhős meghódítja, tökéletesre vágysz, fővárosi egyetem, teljesen normális, utolsó terrortámadás, halandót visszatéríted, szocializálódott, megismerkedésük, kapcsolatukról, kialakulásában, fiatalemberről, államosításig, visszatéríted, gyermekláncfű, dicsőíthessem, csalánlevelek, terrortámadás, cigarettafüst, májbetegséget, májcirrózist, boldogsággal, erdőgazdaság, rátaláljanak,
© 2013 TVN.HU Kft.