Belépés
Sportmúzeum - Az olimpiák története - 1964 Tokió
... labdarúgó-válogatottunkat többek között olyan kiválóságok alkották, mint Ihász Kálmán, Bene Ferenc, Farkas János, Novák Dezső vagy éppen Varga Zoltán.

Kettős diadal a birkózó-csarnokban, Polyák Imre három ezüst után állhatott fel végre a dobogó legfelső fokára, a nehézsúlyú Kozma "Pici" pedig szintén arannyal térhetett haza.

A legmeglepőbb arany Hammerl Lász...
2021-07-05 21:00:15
Mesetár - mesék, amikről lemaradtál
... a legyek; a konyhán a szakács még mindig úgy tartotta a kezét, mintha nyakon akarná csapni a kuktát; a konyhalány ott ült a kisszéken, ölében a tyúkkal, amit meg akart kopasztani. A csarnokban ott feküdtek mind az udvari emberek, fent a trónon a király meg a királyné, és mindnyájan aludtak.

A királyfi pedig ment tovább, egyre tovább, végig a palotán, végig a hosszú foly...
2021-05-29 19:45:30
Akár egy feltámadás - Felépültem, csak egy koncert hiányzik
... Az énekeslegenda jól van, és arról beszélt: várja, hogy újra színpadra lépjen.

Visszatérése óriási sikert hozott 2019-ben, a Papp László Budapest Sportarénában. A hatalmas csarnokban egy gombostűt nem lehetett leejteni, óriási üdvrivalgás fogadta Rózsit. Tavaly a járvány berobbanása előtt adott két koncertet, valamint nyáron néhány szabadtéri fellépésen, köztük a Margit...
2021-02-04 19:15:25
Koronavírus - Johnson: elengedhetetlen a szűrés a vírus rejtélyének megfejtéséhez
... egészségügynek.
A hétvégén megnyílik Londonban az a hatalmas, négyezer személyes átmeneti koronavírus-kórház, amelyet a brit főváros legnagyobb fedett rendezvényközpontjában, a kelet-londoni ExCel csarnokban alakítanak ki a hadsereg segítségével.
Emellett két hasonló, csak koronavírus-fertőzésben megbetegedett pácienseket ellátó több ezer személyes átmeneti kórház létesü...
2020-04-02 13:12:07
Négy-öt érem a cél a budapesti kadet, junior és U21-es karate Európa-bajnokságon
... várakozással tekint az esemény elé, egyre izgatottabb és szeretne minél fényesebb érmet szerezni magának.
A ...
2020-02-03 13:01:33
Szabó Tünde: az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés
... hazai rendezésű Eb bronzérmét" - nyilatkozta Szabó Tünde hétfőn az MTI-nek.
Az államtitkár hozzátette, a budapesti Duna Arénában rendezett vízilabda Eb közben Debrecenben, a Főnix Csarnokban a rövidpályás gyorskorcsolyázók remekeltek, és nyugodtan kijelenthető, hogy "a magyar gyorskorcsolya soha nem látott magasságokban szárnyal".
"Volt szerencsém mindkét eseményt a hely...
2020-01-27 15:43:37
Asztalitenisz olimpiai selejtező - Tokiói kvótát szerzett a magyar női válogatott
... bíztatták őt, és ennek meg is lett az eredménye: előbb 6-1-re, majd 9-5-re, végül 10-7-re vezetett, s az utolsó pontot is sikerült beütnie, ami után örömében a földre borult.
A csarnokban síri csönd uralkodott a portugálok kudarca után, ezt csak a magyarok örömujjongása törte meg, akik könnyeikkel küszködve, "kicsi a rakással" ünnepelték a diadalt.
A Porto melletti Gondo...
2020-01-23 21:02:00
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: emberfeletti teljesítmény kell
... ez az első felnőtt világversenye. A 66-szoros válogatott beálló szerint számukra biztosan különleges érzés lesz az első meccs, és remélhetőleg pozitív hatással lesz rájuk, hogy ekkora csarnokban, sok néző előtt játszhatnak, de a lámpalázon az első tíz percben át kell esni és túl kell lendülni.
A magyarok hétfőn az olimpiai és világbajnok Dániával, majd szerdán Izlanddal talál...
2020-01-10 16:12:29
A dark wave-legenda Mission dupla koncertet ad jövőre a Dürerben
... Neverland, a Blue és az Aura szintén nagy siker volt.
Magyarországon többször is fellépett a Mission, a legemlékezetesebb koncert talán a legelső, 1990 októberi volt a Budapest Sportcsarnokban, a taxisblokád idején. 1995-ben a Petőfi Csarnokban, 2002-ben a Sziget fesztiválon játszottak, legutóbb, 2012-ben az A38 hajón. A Mission időnként szünetet tartott, ami olykor több évig...
2019-10-21 14:41:23
Vívó-vb - Három magyar vívó került a 64-es táblára férfi párbajtőrben
... f...
2019-07-16 18:12:17
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Szabó Tünde, Balogh Zsolt, Ihász Kálmán, Bene Ferenc, Farkas János, Novák Dezső, Varga Zoltán, Polyák Imre, Hammerl Lász, Papp László Budapest Sportarénában, Duna Arénában, Főnix Csarnokban, Budapest Sportcsarnokban, Petőfi Csarnokban, olimpiák története, koncert hiányzik, vírus rejtélyének, budapesti kadet, arany hétvége, hazai rendezés, dark wave-legenda, 64-es táblára, dobogó legfelső, nehézsúlyú Kozma, legmeglepőbb arany, udvari emberek, királyfi pedig, hosszú foly, hatalmas csarnokban, járvány berobbanása, hétvégén megnyílik, brit főváros, kelet-londoni ExCel, hadsereg segítségével, államtitkár hozzátette, budapesti Duna, rövidpályás gyorskorcsolyázók, magyar gyorskorcsolya, utolsó pontot, földre borult, csarnokban síri, portugálok kudarca, magyarok örömujjongása, első felnőtt, 66-szoros válogatott, első meccs, magyarok hétfőn, legemlékezetesebb koncert, taxisblokád idején, elengedhetetlen, válogatottunkat, sportcsarnokban, magyarországon, egészségügynek, gyorskorcsolya, megbetegedett, megfejtéséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.