Belépés
John Bolton: az Egyesült Államok szembeszáll Peking és Moszkva afrikai befolyásával
... vélekedett. Azzal vádolta meg Moszkvát, hogy az ENSZ-ben leadott szavazataikért cserében fegyvereket és energiát szállít egyes afrikai országoknak. "Ezek a voksok erős embereket tartanak hatalomban, aláássák a békét és biztonságot és az afrikai népek érdekei ellen vannak" - szögezte le.
Kérdésre válaszolva Bolton leszögezte: mindaddig nem lehet szó egy, DonaldTrump ésVlagyim...
2018-12-13 18:02:51
AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC EMLÉKE. /Az írás vége
... ,,szobrászokkal". Megdöntik a diktatúrát, ledöntik a szobrot, levágják a fejét, persze csak. ,,szimbólikusan". Ez a gaztett sugallja, hogy mi várna ránk, ha ismét hatalomba kerülnének - persze csak szimbólikusan.
Mint a fasiszta könyvégetésnél 1933-ban, Hitler uralma alatt. Heine írta valamikor sokkal régebben, a XIX. század elején, hogy ahol köny...
2018-10-22 21:46:44
Megállítható-e a népességfogyás?
... évtizeden át szegénységben éljenek azért, hogy olyan mértékben növelni lehessen a sokgyermekes családok támogatását, ami már érezhető mértékben csökkentené a népesség fogyását? Meddig maradna hatalomban egy olyan kormány, amely ilyen radikális eszközökhöz nyúlna, és ekkora hatalmas áldozatot kérne a megmaradásunk érdekében az ország polgáraitól?

A nyugdíjrendszer gyerme...
2018-09-25 21:11:54
Szabó Miklós polgármester 2006. október 26-ai beszéde
... élnek közöttünk olyanok is, akik '56-ban és az azt követő megtorlás éveiben a demokrácia és a szabadság ellenségei voltak. Nemcsak, hogy élnek, hanem a mai gazdasági és politikai hatalomban is ott vannak, és egy gúnyos ,,na és"-sel elintézik a múltjukra vonatkozó kérdést.
Élnek közöttünk olyanok, akik hű szekértolói voltak a diktatúrának és ma tőlünk féltik ...
2018-09-22 07:09:19
Sargentini-jelentés - Járóka Lívia: az EP hitelét is aláásó, alaptalan vádaskodásokat tartalmaz a jelentés a ro
... "a szélsőjobboldali Magyar Gárda a Fidesz ideje alatt is tevékenykedhetett", illetve a romagyilkosságok a mostani kormány idejében történtek. A gyilkosságok elkövetőit az Orbán-kormány hatalomba lépésével elítélték, és Orbán Viktor első intézkedése volt 2010-es kormányra kerülése után, hogy a Magyar Gárda működését betiltsa - jelentette ki.
A fideszes képviselő hangoztatta, m...
2018-09-11 19:35:00
Kerényi Imre temetése - Orbán Viktor barátként és harcostársként búcsúzott Kerényi Imrétől
... volt azzal, micsoda becsületbéli kötelességekkel jár mindez" - fogalmazott a miniszterelnök.
Orbán Viktor felidézte: 2002-ben "négy szép, alkotó és felemelő év után" visszatértek a hatalomba a "merjünk kicsik lenni" magyarok.
Kerényi Imre már egy teljes színházi életművel a háta mögött ekkor döntött úgy, hogy a magyar közélet szorítójába lép, és a tőle megszokott lelkiis...
2018-08-31 16:05:50
Müller Péter idézetek
Valódi szeretet

A valódi szeretetben szabad vagy. És boldog. És a másik is az. Ha nem, akkor ez nem valódi szeretet, csak tapadás, ragaszkodás, kizsákmányolás. Ez vonatkozik szerelemre, párkapcsolatra, barátságra, bármilyen szeretetre, mely a más...
2018-08-27 09:21:11
Arról, hogy minden nap tovább kell menned
... és aljas. Tovább kell menned, hiszen dolgod van." Körülbelül így szól hozzád az élet, minden nap, minden pillanatban - megpihenni hív, kéjelegni, szórakozni, kielégülni a hiúságban és hatalomban. De mikor nem ez a dolgod! Vándor vagy és minden nap tovább kell menned. Nem tudhatod, meddig élsz, s egyáltalán lesz-e időd, eljutni utad végcéljához, lelked és az isteni megismeréséhez? ...
2018-08-11 11:45:27
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
... azt értsd meg, hogy aki a Zorbán ellen akar harcolni, annak értelmes alternatívát kell nyújtania.... Különben a nénemzeti, libsi, bolsi és komcsi és szoci diktatúrát helyezi vissza a hatalomba, némi Vonás Jobboldali néppártosodással.... Ezt gyúrt egybe ba meg és szerinted abból mi lesz?

Én nem minősítem az agyad helyét csak szeretném megérteteni veled, hogy a szónok...
2018-07-30 22:36:54
Tusványos - Tőkés: a román centenárium jó alkalom a román-magyar viszony rendezésére
... kitüntetésétől.
Tőkés László úgy vélte: a román centenárium mindezek ellenére jó alkalom lenne az erdélyi magyarság ügyének megoldására, a románok és magyarok megbékélésére.
"Ha a hatalomba visszatérő kommunisták 1989 kegyelmi idejében meghiúsították, itt volna az idő, hogy újból megkíséreljük ezt" - fogalmazott az európai parlamenti képviselő.
Úgy vélte, az újabb...
2018-07-28 10:31:04
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........246 247 248 
Címkék: John Bolton, Egyesült Államok, FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC EMLÉKE, Szabó Miklós, Járóka Lívia, Kerényi Imre, Orbán Viktor, Kerényi Imrétől, Müller Péter, Magyar Gárda, Vonás Jobboldali, Tőkés László, írás vége, saját kérdésére, román centenárium, román-magyar viszony, voksok erős, afrikai népek, gaztett sugallja, fasiszta könyvégetésnél, sokgyermekes családok, népesség fogyását, olyan kormány, megmaradásunk érdekében, ország polgáraitól, nyugdíjrendszer gyerme, szabadság ellenségei, gúnyos &#8222, múltjukra vonatkozó, szélsőjobboldali Magyar, mostani kormány, gyilkosságok elkövetőit, fideszes képviselő, teljes színházi, háta mögött, magyar közélet, tőle megszokott, valódi szeretetben, isteni megismeréséhez, agyad helyét, erdélyi magyarság, hatalomba visszatérő, európai parlamenti, romagyilkosságok, szélsőjobboldali, néppártosodással, nyugdíjrendszer, kötelességekkel, megismeréséhez, könyvégetésnél, meghiúsították, vádaskodásokat, miniszterelnök, népességfogyás, harcostársként, kitüntetésétől,
© 2013 TVN.HU Kft.