Belépés
Szakértő: Svédországnak többségi kormányzásra van szüksége
... tábor ugyanis úgy gondja, hogy a kormányfő személye vállalhatatlan.
A nagykoalíció létrejöttéhez a szociáldemokrata miniszterelnöknek le kellene mondani...
2018-09-26 10:57:21
Érdekesség
... emberi életet és már nem ,,újgazdagok", mert sok esetben képesek voltak alkalmazkodni a gazdagsághoz. Ez a csoport legfeljebb helyben politizál és csak finoman dörgölődzik a hatalomhoz, alapvetően nyugodt üzletmenetet akar és tudja, hogy alkalmazkodnia tanácsos az aktuális politikai kurzushoz. Most például ahhoz, hogy a vagyon helyi munkahelyteremtésre, befektetésre köt...
2018-08-21 22:11:17
Szép napot mindenkinek!
... most reánk ma.
Szívem, lelkem azt akarja
Velünk legyen Isten karja.
Akarni kell százezerszer,
Sikerülni kell majd egyszer.
Árulóknak szavát vegyük,
Hatalomhoz ne engedjük.
Vigyázzunk minden szóra,
Ne hallgassunk a kígyóra.
Csúszik, mászik be a szívbe
Úgy beszél, mintha igaz lenne.
Attól félek, elront mindent,
...
2018-08-20 07:29:21
"Az 1968-asok után jönnek a 90-esek..."
... kisbirtokos parasztságot!

Kár, hogy már soha többé nem lehet arról tudni, hogy a szocialistának sulykolt rendszer kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Kár, hogy már soha nem fogja az utókor megtudni hogyan épült ki a III/III-as pol. oszt...
2018-07-30 04:51:26
Európában tilos a demokrácia?
A höség azoknak ártott meg aki ezt a roma
pasit még egyszer hatalomhoz engedték!

https://www.napi.hu/fototar/fototar/ 201804/orig/image1522568674.jpg/780/

Ennél még Mussolini is jobb volt!
http://i.imgur.com/ZCwvFtQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CSWbF4mU cAAJ8CY.png
...
2018-07-22 08:54:37
A kereszténység
... A kereszténységben, és csatlósában az iszlámban minden a követők tudatlanságban tartására lett kitalálva, hogy soha ne érhessék el a halhatatlanságot, illetve ne jussanak spirituális hatalomhoz, amivel ők határozhatnák meg a sorsukat.
Elkárhozott rabszolgák maradnak, és minden egyes életük során csak szenvednek.
Mikor az ember lelke ki van nyitva és meg van erősítve, már...
2018-07-14 08:38:57
Helycserés támadás
... proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.

Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy ...
2018-07-01 07:00:26
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei
...

Egészségtelen:

Olyan erősen függővé válik, hogy tapadni kezd. Lekicsinyli önmagát, fájdalmas kisebbrendűség érzés gyötri. Kiszolgáltatottnak és tehetetlennek látja magát, ezért valami erősebb hatalomhoz vagy hithez fordul, és ettől várja minden probléma megoldását. Behódoló és mazochista. / Úgy érzi, hogy üldözik, "el akarják kapni", ezért kirobban és irraci...
2018-07-01 00:37:30
Mai harmónia kártyám
... való kiűzetésre figyelmeztet. Az ősi bűn, a nemiség megismerésére, s ezáltal a nemzés, az isteni tudás megszerzésére emlékeztet. A jelkép a koronázási ékszerek között is előfordul, a hatalomhoz is kapcsolódik. Sorsfordító jelkép. Ha a Magyarok kártyájában ez a lap jön ki, az oszág számára a hatalommal kapcsolatos változást hoz.

Szerelmi üzenete: Akár kapcsolatban élsz, ...
2018-06-22 05:38:25
PÁRHUZAmOS UNIVERZUMOK
... feladatától?
Naugye!


Így aztán a két univerzum békésen eléldegél egymás mellett, szinte nem is tudva helyzetükről, hiszen a töltőanyag-jellegű társadalmi csoport politikai vezetői inkább tartoznak a hatalomhoz, mint azokhoz, akiket hangzatos jelszavaik tanúsága szerint képviselni szándékoznak.
Emellett a hatalom se rest felhasználni az ellenoldal pozitív...
2018-06-07 21:52:00
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Hatos Archetípus Szintjei, PÁRHUZAmOS UNIVERZUMOK, 1968-asok után, kormányfő személye, nagykoalíció létrejöttéhez, szociáldemokrata miniszterelnöknek, csoport legfeljebb, aktuális politikai, vagyon helyi, alulról fölhozott, saját fajtája, utókor megtudni, höség azoknak, iszlámban minden, követők tudatlanságban, ember lelke, kertgazdálkodást megvalósító, nemiség megismerésére, isteni tudás, koronázási ékszerek, oszág számára, hatalommal kapcsolatos, ellenoldal pozitív, kertgazdálkodást, kereszténységben, halhatatlanságot, szociáldemokrata, proletarizálták, vállalhatatlan, tudatlanságban, szocialistának, középosztályát, tönkretételére, alkalmazkodnia, kisebbrendűség, megismerésére, megszerzésére, tehetetlennek, egészségtelen, kereszténység, alkalmazkodni, létrejöttéhez, svédországnak, határozhatnák, nagykoalíció, befektetésre, százezerszer, kapcsolatban, üzletmenetet, figyelmeztet, parasztságot, helyzetükről, gazdagsághoz, szándékoznak, kormányzásra, felhasználni, kisbirtokos, csatlósában, mindenkinek,
© 2013 TVN.HU Kft.