|
|
|
... csak nézlek, csak nézlek.
... |
2016-05-26 04:28:02 |
|
|
|
|
|
|
Klikk a linkre
Schirilla György édesapja
............ |
2012-03-06 19:24:29 |
|
|
|
|
|
|
|
Pomocí sady rolen lze na Ohýbačce profilů trubek 010 snadno ohýbat zastudena topenářské trubky do rozměru 3/4" . Pro více info použijte tento odkaz: http://ww...
Címkék: ohybacka, 010, topenarska, trubka,
Hossz: 00:00:38
... |
2012-01-23 05:45:09 |
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos-narancsos bárányborda:
Hozzávalók:
6 főre:
1,5 kg bárányborda
4 cl friss narancslé
4 cl száraz vörösbor
6 evőkanál olívaolaj
2 kanál japán rizsecet (mirin)
1 kanál reszelt narancshéj
1 kanál friss rozmaring (apróra szelve)
só
bors
Elkészítés:
Az anyagokat összekeverjük, ez lesz a páclevünk. ... |
2011-04-19 21:32:23 |
|
|
|
|
|
|
... március 15. 09:49
Válaszolj!
Üzenet törlése
Felhasználó kitiltása
Juhász Lajosné Terike [Terike]
ROZMARINGOS CSIRKEMELL
Hozzávalók 2 főre:
2 csirkemell filé
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
1,5 dl száraz fehérbor
᠇... |
2011-03-20 14:28:56 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell, 1 nagyobbacska cukkini, 6 sárgarépa, 2 nagyobb fej hagyma, 1 nagy pohár tejföl, olívaolaj, rozmaring, bazsalikom, só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet kockára vágjuk, sóban, borsban és rozmaringban megforgatjuk. A cukkinit és a répát felkarikázzuk. A megtisztított hagymát felvágjuk, majd egy edényben vajon és olívaolajon megpirítju... |
2011-01-21 13:02:48 |
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos aprópecsenye
Ezt a receptet a brassói aprópecsenye ihlette, ám szerintem annál sokkal finomabb és egészségesebb is, hiszen sokfajta zöldséget használunk fel elkészítése során.
A beszerzés során vettem két igen jól fejlett pulyka felsőcombot. Lehet persze filét is venni, de úgyis ... |
2010-05-15 17:43:49 |
|
|
|
|
|
|
... fürdővízbe teszünk belőle.
Jól illik a halhoz, szárnyashoz, salátákhoz. Tehetjük gyümölcs salátába, de készíthetünk belőle limonádét és teát is.
.................................Roz maring
Meleg, napos helyen érzi jól magát. Mértékkel öntözzük, a pangó vízre érzékeny. Grillezett ételekhez, halhoz, vadhoz illik. Keveset használjunk, mert nagyon intenzív a zam... |
2009-04-27 12:40:42 |
|
|
|
|