Belépés
Mintegy 6 millió forint gyűlt össze a Design Terminal jótékonysági aukcióján
...
A kedden tartott jótékonysági aukcióra fiatal hazai vállalkozók, tervezők, sportszervezetek, innovátorok, valamint az innovációs ügynökség vállalati partnerei ajánlották fel termékeiket és szolgáltatásaikat - közölte a Design Terminal szerdán az MTI-vel.
Az aukció résztvevői olyan tárgyakra és szolgáltatásokra licitálhattak, mint például a magyar férfi labdarúgó válogato...
2019-12-04 15:12:03
Jelentős külföldi médiavisszhangja volt a budapesti divathétnek
...
Mint írják, a negyedik alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Week híre bejárta a nemzetközi sajtót, több mint 30 cikk született a hazai tervezők izgalmas kollekcióiról, a bejegyzések tanúsága szerint a divatújságírók elsősorban a kreációk minőségét és a más országokban nem fellelhető újdonságot, frissességet, valamint a kifutókon felvonultatott ruhák nemze...
2019-12-03 16:22:12
Advent - December 8-án indul a WAMP karácsonyi vásársorozata a Millenárison
... kreativitás, a művészi gondolkodás és az alkotás folyamatával.
A Pagony kiadó szervezte gyereksarokban könyvek, játékok és kifestők szórakoztatják a családokat.
A WAMP nemcsak a hazai tervezőket, hanem a jó ügyért küzdő civil szervezeteket és oktatási projekteket is támogatja, így a rendezvényen többek között a Nem Adom Fel Alapítvány, a WWF Magyarország, valamint az Al...
2019-11-30 13:21:29
Bölcsődetervezési ötletpályázatot hirdet a kormány
... amelyekben legalább egy tervezői jogosultsággal rendelkező építész is van. A pályázati anyagból kiadvány készül, amely segítséget nyújt a bölcsődék tervezésénél és építésénél a beruházók és a tervezők számára, illetve kiindulópontot biztosít a bölcsődeépítés jelenleg érvényes szabványának felülvizsgálatához és szükség szerinti korrekciójához.
A részletes jogszabályi feltétel...
2019-10-18 11:11:15
Schanda Tamás: tíz év alatt 36 milliárd döntő részben elektromos buszokra
... közlekedést főként hazai gyártásból tudják megoldani. A vállalat által bemutatott iskolabusszal kapcsolatban elmondta: a nemzetközileg elismert, külföldi cég által megalkotott alapra, magyar tervezők ötleteinek és magyar szakemberek munkájának köszönhetően készül el a biztonságos jármű. Kiemelte, hogy ez az iskolabusz is egy magas hazai hozzáadott értékkel bíró termék.
Jelezt...
2019-10-12 17:34:22
Liget Budapest - Az őszi szünet kezdetén nyílik meg a városligeti Nagyjátszótér
... ingyenesen használható játszóterekhez képest a városligeti Nagyjátszótéren animátorok fogják a biztonságos játékot és a családok eligazodását segíteni.
Gyorgyevics Benedek szerint a tervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy teret engedjenek a szabad játéknak, a játszótér kialakításával és eszközeivel inspirálják a gyerekek alkotóenergiáit, a kisebbek homokos játszórészében...
2019-10-09 07:10:50
Sikeresen szerepltek külföldön magyar divat- és formatervezők
... divatmárka már most ott tart, hogy bármelyik nemzetközi üzletben megjelenhetnének, tehát abszolút képviseljük azt a minőséget, ami a többi nagy márkát jellemzi, ami hatalmas dicséret mind a tervezők, mind a magyar divat számára" - idézi a közlemény Bata-Jakab Zsófiát, az ügynökség vezetőjét.
Az összegzés kiemeli: az MDDÜ megalakulása óta arra törekszik, hogy minél több, koor...
2019-10-07 10:51:16
Design Hét - Országszerte több mint 250 program várja az érdeklődőket
... Stúdiók program keretében pedig hagyományosan kreatívipari vállalkozások engednek betekintést kulisszáik mögé - közölte Osvárt Judit.
A fesztivál fő célja a szemléletformáláson túl a tervezők és a vállalkozások közötti együttműködések ösztönzése és ezáltal a hazai dizájn-ökoszisztéma gazdasági szerepének erősítése.
Osvárt Judit kiemelte: a Design Hét Budapest idei fő tém...
2019-10-03 14:38:12
Mentorprogram indul hazai formatervezők számára
...
A program előzményeiről elmondta, hogy az ügynökség indulása óta folyamatos kapcsolatban van az iparág különböző szereplőivel: a tervezőkkel, oktatási intézmények vezetőivel, gyártókkal, hogy megismerjék mindazon nehézségeket, kihívásokat, amelyek az iparágon belül felmerülnek.
Így derült ki számukra, hogy a gyakorlati tudás és a források hiánya mellett "kiemelkedő hiány...
2019-08-28 12:21:48
Design Hét Budapest - A balti országok az idei díszvendégek
...
A Design Hét Budapest Magyarország legnagyobb designeseménye, melynek fő célja a szemléletformáláson túl a tervezők és vállalkozások közötti együttműködések ösztönzése és ezáltal a hazai design-ökoszisztéma gazdasági szerepének erősítése - emlékeztettek az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők.
Tájékoztatásuk szerint a fesztivál több gazdaságélénkítést célzó pro...
2019-07-27 09:42:07
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Design Terminal, Schanda Tamás, Liget Budapest, Design Hét, Design Hét Budapest, Budapest Central European Fashion Week, Adom Fel Alapítvány, Gyorgyevics Benedek, Bata-Jakab Zsófiát, Osvárt Judit, Design Hét Budapest Magyarország, budapesti divathétnek, őszi szünet, városligeti Nagyjátszótér, balti országok, idei díszvendégek, kedden tartott, innovációs ügynökség, aukció résztvevői, magyar férfi, negyedik alkalommal, nemzetközi sajtót, hazai tervezők, bejegyzések tanúsága, divatújságírók elsősorban, kreációk minőségét, kifutókon felvonultatott, művészi gondolkodás, alkotás folyamatával, hazai tervezőket, rendezvényen többek, tervezői jogosultsággal, pályázati anyagból, bölcsődék tervezésénél, tervezők számára, bölcsődeépítés jelenleg, részletes jogszabályi, vállalat által, nemzetközileg elismert, biztonságos jármű, magas hazai, városligeti Nagyjátszótéren, biztonságos játékot, családok eligazodását, tervezők nagy, szabad játéknak, játszótér kialakításával, gyerekek alkotóenergiáit,
© 2013 TVN.HU Kft.