Belépés
Hazamenni
Ha valaki hazamegy, olyan helyre megy, ahol szeretet van.
Ahol szeret, és ahol őt is szeretik. Itt végre jó. Hazajöttem.
Az ember igazi hazája a szeretetben van.
Minden más helyen számkivetett.

(Müller Péter)


...
2021-09-15 09:17:37
“Ha valaki "hazamegy",..."Ha valaki "hazamegy", olyan helyre megy, ahol szeretet van. Ahol szeret, és ahol őt is szeretik. "Itt végre jó. Hazajöttem." (...)Az ember igazi hazája a szeretetben van. Minden más helyen számkivetett..."

(Müller Péter)
...
2021-09-13 13:26:25
Én már nem tudom, vagyis elfeledtem,akarnom kell emlékezni
... úton, az egyetlen hegyi szerpentinen a forgalom. Várták, hogy egy idős ember elinduljon haza. Nem dudáltak, nem villogtak, nem mutogattak. Egy idős asszony szerette a tengert. És most hazamegy. Az az idős ember mi vagyunk, a mi múltunk, a mi zálogunk, a mi toleranciánk, a mi szeretetünk.
Ön tudta ezt?"
Grecsó Krisztián

...
2021-09-11 06:48:24
Egy nő felhívja
... szeretném megvenni.

- Mit tennél ha előtted lenne egy oroszlán, mögötted egy jaguár, és a puskádban már csak egy golyó van?
- Lelövöm az oroszlánt, majd beszállok a Jaguárba és hazamegyek.

- Hallod?! Ti hogyan szoktátok kezelni a konfliktusokat?
- Pofon egyszerűen. :D

- Hogy hívják az aluszékony zenészt?
- Dúr moll.

Kohn é...
2021-08-22 23:42:07
Esztike és Boldizsár
... báncsuk a másikat. Az a dógunk , hogy ez így maraggyék. Egy olyan falu, ahun gyerekeket lehet ütni-vágni nem szép Isten szemibe.

S ki ezzel nem gondol hasonlót, az mostan mikor hazamegy, szeggye a sátorfáját, oszt keressék olyan falut, ahun esztet elnézik. Ebbe a faluba nem báncsuk a gyengébbet, hanem megvéggyük.

Nem számít ki gyereke, kinek a feleségi, kinek...
2021-08-22 15:27:56
Pintér Béla - Hazamegy a Vándor
... lesz,
Ha a nap felkel a láthatáron.
Nincs itt maradandó városom,
A szívem azt az új világot várja.
És összehajtom majd a vánkosom,
Ha a hajnal rám talál.
Hazamegy a vándor,
Erről álmodott ő százszor.
Arra tette fel az életét,
Hogy egy szép napon majd célba ér.
Hazamegy a vándor,
Eltűnik, mint a kámfor.
Mintha soha nem let...
2021-07-19 15:57:17
Elsírta magát a tárgyalás után VV Fanni édesanyjaHARAG, DÜH ÉS KÉTSÉGBEESÉS: ELSÍRTA MAGÁT A TÁRGYALÁS UTÁN VV FANNI ÉDESANYJAA gyászoló asszonynak nem csak azzal a fájdalommal kell megküzdenie, de máig nem tudja, hol van a lánya holteste, miközben a gyan...
2021-06-18 19:30:47
Mesetár - mesék, amikről lemaradtálMESETÁR - MESÉK, AMIKRŐL LEMARADTÁL


GYERMEKEKNEK - NEMCSAK GYERMEKNAPRA


Mesetár - legújabb esti mesék
...
2021-05-29 19:45:30
Spányi Antal nagyböjti gondolata 2. rész
... vagyok, hogy mindenféle bajom van. Ha el tudom fogadni a szenvedésemet Isten kegyelmével, akkor örülök annak, hogy legalább másokat nem terheltem vele.
Mitől lesz jobb, ha valaki hazamegy, és elkezd durván viselkedni, hagyjatok most békén, mert most bajom van. A baj megmarad, és a többit is megterhelte vele.
Mindenkinek rossz lesz. Tehát nagyon fontos dolog ilyenkor, hog...
2021-03-10 18:41:06
Benedekffy Katalin:
... világot az ottaniak, aztán felmegy a Madarasi Hargitára és énekel. Úgy érzi: ott, a hegyen közelebb van Istenhez. Interjú Benedekffy Katalinnal.
Azt nyilatkozta egy helyütt, hogy ha hazamegy, akkor minden alkalommal felmegy a Madarasi Hargitára - ahogyan most karácsonykor is megette. Miért fontos ez önnek?
Évekkel ezelőtt élet-halál között feküdtem a zalaegerszegi ...
2021-01-27 16:15:39
1 2 3 .................219 220 .........328 329 .........437 438 439 
Címkék: Pintér Béla, Spányi Antal, Benedekffy Katalin, Müller Péter, Grecsó Krisztián, ELSÍRTA MAGÁT TÁRGYALÁS UTÁN VV FANNI ÉDESANYJA, AMIKRŐL LEMARADTÁL, NEMCSAK GYERMEKNAPRA, Madarasi Hargitára, Interjú Benedekffy Katalinnal, tárgyalás után, ember igazi, egyetlen hegyi, idős ember, idős asszony, aluszékony zenészt, olyan falu, mostan mikor, szép napon, gyászoló asszonynak, fájdalommal kell, lánya holteste, szenvedésemet Isten, hegyen közelebb, konfliktusokat, jpgcrdownload, zalaegerszegi, szenvedésemet, gyermeknapra, gyermekeknek, szerpentinen, számkivetett, toleranciánk, kétségbeesés, karácsonykor, szeretetünk, fájdalommal, kegyelmével, nyilatkozta, összehajtom, megküzdenie, szeretetben, megterhelte, mindenkinek, hazamegyek, katalinnal, mutogattak, alkalommal, hazajöttem, benedekffy, elfeledtem, elinduljon, gyengébbet, lemaradtál, asszonynak, mindenféle, viselkedni, gyerekeket, aluszékony, megvéggyük, láthatáron, borsonline, egyszerűen, sátorfáját, beszállok, édesanyja, krisztián, boldizsár, oroszlánt, gondolata, nagyböjti,
© 2013 TVN.HU Kft.