Belépés
Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
...
A mindennapi hazaszeretet az, amikor "hazánk bevon bennünket a saját bűvkörébe", ez pedig az ország megmaradását is szolgálja - hangsúlyozta a kormányfő.
Kijelentette, Európa jövőjéről az látszik, hogy csak azok az országok maradnak talpon, amelyekben jelen van a hazaszeretet.
A kormány célja, hogy 2030-ra Európa egyik legegészségesebben élő nemzete legyen a magya...
2018-06-14 13:22:01
Tartalékosok szövetsége: egyre többeknek fontos a közösség és a haza védelme
... miként védhetik meg magukat, családjukat, közösségüket egy esetleges fenyegetettségtől, természeti katasztrófa következményeitől. Kritikus helyzetekben az emberekben felerősödik a hazaszeretet, a hazáért való tenni akarás is - fogalmazott a MATASZ elnöke.
A civil szervezetnek bárki tagja lehet, aki érdeklődik a hon védelmével összefüggő kérdések iránt. Nem jár semmilyen elköt...
2016-06-19 07:05:41
Megkezdődött a pákozdi Katonai Emlékpark ötödik évada
... polgármestere hangsúlyozta: büszkék a Mészeg-hegyi emlékhelyre, amely mindig tud valami újat mutatni a látogatóknak. Szerinte az emlékpark egyik legfontosabb küldetése, hogy a gyerekek lelkébe hazaszeretetet vigyen.
Az ünnepség végén Csorba László, a Nemzeti Múzeum főigazgatója megnyitotta Kelemen Marián Éva festőművész Kossuth és Meszlényi Terézia című kiállítását az Emlékhe...
2014-03-08 13:13:22
A Rákóczi Szövetség kapta a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat
... összetartozás.
Jókai Anna írónő is elismerően szólt a Rákóczi Szövetség munkájáról, hangsúlyozva, a szervezet segítségével a fiatalabb generációk is tovább vihetik az idősebb korosztályok hazaszeretetét.
Ugron Gáspár, a Rákóczi Szövetség alelnöke köszönetnyilvánító beszédében elmondta, szervezetük célja a Kárpát-medencei magyarság sokoldalú támogatása a hosszú távú megma...
2013-05-03 13:05:58
Merjünk szlovákok lenni!
... SZDSZ (Slotáék, vagyis az SNS is tele van korrupciós ügyekkel és ők is megmutatják, milyen az amikor a farok csóválja az ebet és az EB-t...) paragrafusok Prokrüsztész-ágyába szorított hazaszeretete. Vegyünk egy képzelt nemzetet, így abba semmi ideológiai maszlag nem magyarázható bele. Hát lássuk Pirézia törvénybe foglalt pirézkedését.

A javaslat értelmében a piréz iskol...
2009-12-23 09:45:08
1 
Címkék: Katonai Emlékpark, Rákóczi Szövetség, Polgári Magyarországért, Csorba László, Nemzeti Múzeum, Kelemen Marián Éva, Meszlényi Terézia, Jókai Anna, Ugron Gáspár, hazaszeretet erősítését, haza védelme, pákozdi Katonai, mindennapi hazaszeretet, saját bűvkörébe, ország megmaradását, országok maradnak, kormány célja, esetleges fenyegetettségtől, emberekben felerősödik, hazáért való, civil szervezetnek, emlékpark egyik, gyerekek lelkébe, ünnepség végén, szervezet segítségével, fiatalabb generációk, idősebb korosztályok, hosszú távú, farok csóválja, képzelt nemzetet, javaslat értelmében, piréz iskol, sportberuházások, magyarországért, hazaszeretetet, hazaszeretetét, hazaszeretete, polgármestere, összetartozás, hangsúlyozva, hazaszeretet, legfontosabb, főigazgatója, megkezdődött, kijelentette, helyzetekben, közösségüket, tartalékosok, hangsúlyozta, segítségével, megmaradását, szervezetnek, látogatóknak, paragrafusok, magyarázható, prokrüsztész, pirézkedését, korosztályok, megmutatják, megnyitotta, turisztikai, családjukat,
© 2013 TVN.HU Kft.