Belépés
Hollik: nekünk Magyarország az első
... idézték Gyurcsány Ferenc szavait is: "nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz".
Hollik István hozzátette: a hazugságot súlyosbítja, hogy miután a beszéd nyilvánosságra került, az emberek felháborodására "Gyurcsányék válasza rendőrattak és a szemkilövetés volt".
Kiemelte: 2010. május 26-án szintén törté...
2020-05-26 12:22:20
Kínai külügyminiszter: Pekingnek és Washingtonnak el kell kerülnie egy újabb hidegháborút
... amerikai politikai erők egy új hidegháború küszöbére próbálják taszítani a két ország kapcsolatait, és néhány amerikai politikus alapvető tényeket hagy figyelmen kívül, és számtalan hazugságot és összeesküvés elméletet kohol Kínával kapcsolatban.
"Kínának és az Egyesült Államoknak utat kell találnia a békés együttélésre" - mondta, hangsúlyozva, "Kínának nem áll szándékában me...
2020-05-24 14:32:03
Igazság és hazugság
Aki nem kedveli az igazságot, az a hazugságot kedveli....
2020-05-21 19:50:45
Novák: bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok
... akik kitartottak az igazság mellett, és mellettünk voltak akkor is, amikor nagy volt a kísértés, hogy álljanak be az ellenünk egyesülő kórusba".
"Azokat, akik ennek ellenére a hazugságot választották, és az alaptalan támadásokat és beszálltak ebbe a lejárató kampányba, arra kérjük, hogy gyakoroljanak önmérsékletet, önvizsgálatot és kérjenek bocsánatot a magyar emberektől" - ...
2020-05-04 21:03:08
Az igazságról és hazugságról
... csodálatos.
Levetkőznek és elkezdenek fürdeni. Hirtelen a hazugság kijön a vízből, felveszi az igazság ruháit, és elmenekül. A dühös igazság utána fut, hogy megtalálja a ruháit és hazugságot.
A világ amikor meztelenül látja az igazságot, megvetéssel és dühvel tekint rá.
A szegény igazság ezután visszatér a kútba, és örökre eltűnik hogy ott rejtőzzön szégyenében. |...
2020-04-14 18:49:51
Húsvéthétfő 04.13
... sírt természetesen a katonák is látják, akik annak őrzésével voltak megbízva. Ők sem tudják, mi történhetett Jézussal. Számukra az a legkönnyebb, ha elfogadják a főpapok által kitalált hazugságot, miszerint a tanítványok lopták el a holttestet.
A hazugság vagy a húsvéti hit útján akarok-e elindulni?
C. Horváth István Sándor

Hanganyag https://evangelium....
2020-04-13 12:14:40
Hazugság és igazság
Akiben Krisztus Lelke van, az szereti az igazságot és gyűlöli a hazugságot!...
2020-04-12 21:41:22
A hazugság zarnoki uralma
... jelentse azt, hogy igen, nemünk pedig azt, hogy nem. Az ,,új Jeruzsálemben" nincs hely azok számára, akik szeretik és cselekszik a hazugságot.
Amikor a szavak olyan olcsóvá lettek, hogy az ígéret csak annyi, mint az üres szavak áradata, újból fel kell fedeznünk, mit jelent az, hogy ,,az Úr ígéretei tiszták"....
2020-04-12 19:50:56
Aranyosi Ervin: Nem tudlak megvédeni magadtól
... magadtól,
nem vagy képes elszakadni a haragtól.
Én nem tudok szép szóval hatni rád,
amíg az elmédben egy hang mást kiált!
Én nem tudlak megvédeni magadtól,
amíg a hazugságot nem látod a faladtól,
én nem tudok szép szóval hatni rád,
amíg ellenkezel, s újra kezded a vitát!
Teremthetnél új világot,
teremthetnél boldogan,
gondolatod ma...
2020-04-08 07:22:23
6. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
... GABI LEVELÉBŐL, melyre az előző válaszokat írtam
,,Most rátérek a kényesebb témákra!
Nem szégyelled magad, megrágalmazol ország világ előtt lefeküdtem apámmal, és ezt a hazugságot van pofád feltenni a netre.
Nekem van erkölcsi normám! /Tudod mit jelent?/ Apa egy becsületes ember volt! SZÉGYELD MAGAD!
Ez már becsületsértés és rágalmazás, bűncselekmény!...
2020-04-04 14:35:52
1 2 3 .........................152 153 ............229 230 ............304 305 306 
Címkék: Aranyosi Ervin, Gyurcsány Ferenc, Hollik István, Egyesült Államoknak, Horváth István Sándor, Akiben Krisztus Lelke, GABI LEVELÉBŐL, SZÉGYELD MAGAD, újabb hidegháborút, hazugság zarnoki, utolsó másfél-két, hazugságot súlyosbítja, beszéd nyilvánosságra, emberek felháborodására, szemkilövetés volt, békés együttélésre, igazság mellett, ellenünk egyesülő, hazugságot választották, alaptalan támadásokat, lejárató kampányba, magyar emberektől, hazugság kijön, igazság ruháit, dühös igazság, világ amikor, szegény igazság, főpapok által, tanítványok lopták, hazugság vagy, szavak olyan, ígéret csak, üres szavak, hang mást, előző válaszokat, kényesebb témákra, becsületes ember, külügyminiszter, felháborodására, bebizonyosodott, becsületsértés, nyilvánosságra, jeruzsálemben, gyakoroljanak, önmérsékletet, nyilvánvalóan, washingtonnak, végighazudtuk, szemkilövetés, megrágalmazol, önvizsgálatot, bűncselekmény, természetesen, történhetett, magyarország, teremthetnél, választották, összeesküvés, hidegháborút, hangsúlyozva,
© 2013 TVN.HU Kft.