Belépés
Mi Atyánk, Aki a mennyekben vagy
... ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól;
mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.
Ámen.
(Mt 6,9-13)

Vittek hozzá kisgyermekeket is, hogy illesse őket; mikor pedig a tanítványok ezt látták, megdorgálták azo...
2020-11-09 17:16:06
Tatiosz élete és munkái - Idézetek
... Gallinosz szerszámkészítő mester volt - írja Kalimonasz a naplójában -, aki már gyermekkorában támogatta fia ember- és életszeretetét, elmélyülő hajlamát. Tatiosz bebarangolta a sziget hegyi falvait, miközben beszélgetett az emberekkel. Kérdéseket tett fel az ifjaknak:

- Gondoltál-e arra, hogy az emberi gondolat a leghatalmasabb építő és romboló erő? - Aki jól vál...
2020-09-09 20:00:24
Boldogok és áldottak vagytok!
... rosszat mondanak rólatok ok nélkül. 12 Örüljetek és ujjongjatok, mert igen nagy jutalom vár rátok a Mennyben! Így üldözték azokat a prófétákat is, akik előttetek éltek."

Hegyi beszéd Wikipédia
...
2017-03-05 13:49:11
Juhász Gyula – A hegyi beszéd
... Juhász Gyula - A hegyi beszéd

A Genezáret holdfényes vizén
Mint néma hattyú, halkan ring a csónak,
Fáradt halászok félhangon dúdolnak.
A Mester arcán boldog égi fény.

Ragyog a hegy ezüstös glóriában,
A ciprus bűvös illatot lehel,
A hold az ég tetőin vesztegel,
Köröskörül tavaszi újulás van.

Szöllő ...
2015-11-02 04:56:38
Az imádkozásról * Mi Anyánk, aki a Mennyben vagy
... sem bocsát meg nektek."

Máté 6 h...
2015-06-10 23:31:54
Ács Sándorné Orbán Viktor tusványosi beszédére
... döntöttünk.

Végül, de nem utolsó sorban áttekintve a beszédet - ez egy talányos és zűrzavaros gondolatfolyam - ,,nehezen definiálható bármi", mely eszünkbe juttatja a hegyi beszédben elhangzott Jézusi tanítást:

,,Beszédetek legyen: igen, igen; nem, nem. Ami ezt meghaladja, az a gonosztól van."
(Mt 5,37)

Magyar...
2014-10-11 23:16:15
Fejlesztő Műhely * Zúg a menny


"Ne csodáld, hogy azt mondám néke...
2014-01-30 23:30:44
szeretettel
... negyvenetvagy ötvenet. Nem igyekszünk túlságosan sokat megtenni, nehogy kifáradjunk. Haaztán hegyekhez és folyókhoz érünk, ha megtetszenek nekünk a források, fehér sziklák, víziszárnyasok és hegyi madarak, kiválasztunk egy helyet valamiszigetecskén, leülünk egy sziklára s a messzeségbe nézünk. Ha favágókkal,halászokkal, falusiakkal vagy öreg parasztokkal találkozunk, nem kérdezzük...
2012-06-07 08:31:41
Viccek
... lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon levő 10 centis lyukon keresztül.

Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je

1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevétesse magát.
2. BÍRÓ: E...
2006-07-16 13:39:39
1 
Címkék: Juhász Gyula, Sándorné Orbán Viktor, Fejlesztő Műhely, Hansraj Hegyi Szent Curry-je, mennyekben vagy, hegyi beszéd, dicsőség mindörökké, sziget hegyi, emberi gondolat, leghatalmasabb építő, hegy ezüstös, ciprus bűvös, beszédet &#8211, hegyi beszédben, messzeségbe nézünk, hasamon levő, szerszámkészítő, gondolatfolyam, életszeretetét, gyermekkorában, kisgyermekeket, víziszárnyasok, leghatalmasabb, negyvenetvagy, bebarangolta, megtetszenek, imádkozásról, kiválasztunk, megdorgálták, parasztokkal, beszélgetett, definiálható, észrevétesse, tanítványok, halászokkal, messzeségbe, ujjongjatok, falusiakkal, kifáradjunk, txpcrdyxhvi, szeretettel, találkozunk, biztonságos, döntöttünk, meghaladja, elhangzott, mennyekben, miwhfaynth, igyekszünk, aaaaaaaaaq, túlságosan, zűrzavaros, kísértésbe, mindörökké, áttekintve, naplójában, prófétákat, emberekkel, holdfényes, szippantok, kérdéseket, tusványosi, favágókkal, köröskörül, beszédetek, kalimonasz, beszédben, örüljetek, gondoltál, előttetek, félhangon,
© 2013 TVN.HU Kft.