Belépés
Tudod, ki vagyok én?TUDOD, KI VAGYOK ÉN?


Tudod, ki vagyok én ?

Az a valaki vagyok, akivel te minden nap együtt élsz...

... az valaki, aki jót akar neked,

...egész életed folyamán,

.. mert nélkülem

...nem tudsz élni !

Mé...
2021-03-26 20:45:04
Sárkányfa.....


A Kanári-szigeteken élö sárkányfa

Az erdőirtás ősöreg túlélője a Kanári szigetek partjain élő sárkányfa, amely a mon...
2021-03-19 14:11:50
XXIII. Béke bajnok Szent Kamill
...

Tegnap Orosz hegyre vitt a jószerencsém, felszenteltük az új napköziotthont melyet nagylelkűen a helyi önkormányzat ajánlott fel a falú legszegényebb gyermekeinek! A helybeli plébános úrral egy szentmise áldozatban imádkoztunk a gyermekeinkért, akiknek a szülei közül sajnos néhányan különféle szenvedély betegségben szenvednek! ...
2020-12-08 19:26:27
Félezer esztendős az andocsi csoda
... felirattal.
A képen az andocsi hívek ajándékozta ruhában látható a gyermek Jézust tartó Szűz, a hátoldalon pedig a piarista pap tanár, irodalomtörténész, Sík Sándor Az andocsi Máriához című, egy helybeli ferences páter kérésére 1920-ban írt verse olvasható: ,,Koldusboton, törött mankón / Jövünk búcsút járni, / Szűzmáriás magyaroknak / Kopott unokái. / Éjfél van a Duna tá...
2020-11-02 11:29:29
A mák gyógyhatásairól


Elgondolkoztál már azon, hogy vajon mitől fekete a mák? Tudtad, hogy a mák tartósítja a csontokat? Hogy a világ egyik legegészségesebb növénye? Hogy a néphit szerint gyógyította a vakon született csecsemőket? Hogy spirituális hatásaiért mindig is alkalmazták a boszork...
2020-10-28 21:16:38
Önazonosságunk Krisztusban
... amelyekre a Kérdezz-felelek fakultáción válaszolt Hugyecz János gödöllői plébános, a nap főelőadója, Farkas László és Brückner Ákos Előd atya.
A Nagymarosi Ifjúsági Találkozó napindítóját helybeli hívő fiatalok és a Boanergész zenekar tartották a nagymarosi templomban.

Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/ona zonossagunk-krisztusban-online-nagym aros-ossze...
2020-10-15 16:44:03
A romániai tengeri kikötőkben 26 ezer tonna ammónium-nitrátot tárolnak, a miniszterelnök szerint nincs veszély
... felrobbanása. Akkor a dél-romániai Mihailestien balesetet szenvedett, felborult és kigyulladt egy 20 tonna műtrágyát szállító teherautó. Az áldozatok között tűzoltók, újságírók és olyan helybeliek is voltak, akik az út mellé kiszóródott műtrágyából próbáltak lopni.
Csütörtökön az Aradot Temesvárral összekötő országúton gyulladt ki egy 24 tonna ammónium-nitrát alapú műtrágyát...
2020-08-14 12:54:14
Átadták az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös autóutat
... célja volt, mára pedig közös sike...
2020-07-20 15:21:59
Koronavírus - Az ausztrál szövetségi kormány további ezer katonát küld Victoria államba
... betartatásában. Az államba korábban 350 katonát vezényeltek, ők a vesztegzár megszervezését segítették egyes intézményekben, illetve a fertőzöttek felügyeletét végezték.
Feladataikat a helybeli hatóságokkal egyeztetve jelölik ki - tette hozzá Hunt az ABC tévéállomásnak adott nyilatkozatában.
A járvány miatt július 7-én zárták le Victoria állam határát a szomszédos Új-Dél...
2020-07-13 11:11:28
Vörös festékkel öntötték le Horthy szobrát
... léptek fel, amelyeket órákon belül meg kellett oldani, hiszen a késedelem az utasok életét és továbbjutását veszélyeztette. Ekkor Antall József saját hatáskörében úgy rendezkedett, hogy a helybeli kikötőhatóságok megfelelő képzettségű hajótisztet bízzanak meg a hajónak jugoszláv vizekre történő átvezetésére.
Néhány óra múlva már jugoszláv vizeken voltak az üldözöttek, és vé...
2020-07-09 08:38:27
1 2 3 ...........................164 165 .............246 247 .............327 328 329 
Címkék: Szent Kamill, Önazonosságunk Krisztusban, VAGYOK ÉN, Tegnap Orosz, Sándor Az, Hugyecz János, Farkas László, Brückner Ákos Előd, Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, Aradot Temesvárral, Ekkor Antall József, andocsi csoda, romániai tengeri, miniszterelnök szerint, ausztrál szövetségi, erdőirtás ősöreg, helyi önkormányzat, falú legszegényebb, helybeli plébános, szentmise áldozatban, szülei közül, andocsi hívek, gyermek Jézust, hátoldalon pedig, andocsi Máriához, helybeli ferences, világ egyik, néphit szerint, vakon született, nagymarosi templomban, dél-romániai Mihailestien, áldozatok között, államba korábban, vesztegzár megszervezését, fertőzöttek felügyeletét, helybeli hatóságokkal, járvány miatt, szomszédos Új-Dél, utasok életét, helybeli kikötőhatóságok, hajónak jugoszláv, legegészségesebb, nyilatkozatában, gyógyhatásairól, kikötőhatóságok, megszervezését, önazonosságunk, napköziotthont, intézményekben, betartatásában, elgondolkoztál, gyermekeinkért, miniszterelnök, veszélyeztette, tévéállomásnak,
© 2013 TVN.HU Kft.