Belépés
Tíz hónapja tart a járványhelyzet
... meg, hogy nincs kihez fordulnunk: nincs, aki csökkentené a szorongásainkat, aki megerősítene, megnyugtatna. A magánnyal érvénytelenné válunk, hiszen nem kapunk visszaigazolást arról, mi a helyes, mi nem az, mit csinálunk jól, mit nem - lekapcsolódunk a nagy megerősítő bizonyosságról, a normalitásról.
Emellett a magány nagyon erősen felszínre hozza, és fokozza azt, amive...
2021-01-23 13:00:19
Azt kérdezed magadtól, miért nem gyógyulsz meg? Először is
... legfontosabb: azért nem gyógyultál eddig meg, mert nem akarod megérteni, hogy TE magad vagy a betegséged eredete.

Nem gyógyultál eddig meg, mert... :
• Nem tanultad meg helyesen táplálni magad. A kezedben a választás lehetősége, s mégis egészségtelenül táplálkozol.
• Továbbra is figyelmen kívül hagyod azt az erőteljes és értékes Lényt, amelyet belü...
2021-01-23 07:53:12
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
A helyes táplálkozásnak és az egészséges életmódnak nemcsak abban van kiemelkedő szerepe, hogy a szervezetünk jobban meg tud küzdeni a fertőzésekkel, hanem abban is, hogy így kisebb az esélye a betegségek kialakulásának, sőt még a hajunk, a körmünk és a bőrünk is egészségesebb és szebb lesz.

Ha túl sok édességet, cukros ételt fogyasztunk, akkor ez gyulladást kelthet a sz...
2021-01-21 22:55:40
Hogyan tanulunk írni ?
... írástanulás?
Előkészítés, fejlesztés

Az írástanítás egy kb. két hónapos intenzív előkészítő szakasszal indul. A különböző játékos, rajzos feladatok közben a kisgyerek elsajátítja az írás közbeni helyes testtartást, ülésmódot. Megtanul tájékozódni az írólapon (jobb és bal, fent és lent fogalmának ismerete), és eligazodni a füzet vonalrendszerében.

A tanít...
2021-01-19 21:35:10
Ezért hasznos a spirulina alga
... gyilkosnak is nevezik, hiszen észrevétlenül roncsolja az ereket, ami viszont szívbetegségek okozója lehet. Mi magunk is sokat tehetünk a magas koleszterinszint csökkentése érdekében, leginkább helyes táplálkozással, rendszeres mozgással, és természetesen koleszterincsökkentő táplálékok, kiegészítők fogyasztásával.

Ilyen koleszterinszint csökkentő hatása van a spirulina ...
2021-01-18 17:09:01
Válóczy Szilvia versei
... modorával úgy terelget,
oly gyengéden,
mint báránykát a jó Isten,
és aggastyán lelkével
merengve tanít,
úgy, mint senki sem,
hogy rosszat elkerülvén
csak helyes utad járd.
Így szeret téged
jó apád.

Forrás: www.poet.hu

Asszonyi siralom

Telihold kopog az ablakon
szép...
2021-01-17 20:00:24
Mogyoró gyógyhatásai
... a rák megelőzésében és gyógyításában betöltött szerepe sem.

Nem az a fontos tehát, hogy kerüljük a zsírt, hiszen arra szükség van szervezetünk működéséhez. A lényeg az, hogy a helyes zsírt, tehát telítetlen zsírsavat fogyasszuk. A mogyoró pedig éppen ezt a rendkívül fontos tápanyagot tartalmazza. Kutatások szerint napi 40 gramm mogyoró fogyasztása jelentősen csökkenthet...
2021-01-16 23:23:40
Zokogás a sötétben
A hívő embert annak ellenére elboríthatja a sötétség, hogy helyesen él. A sötétség jelképezhet nehéz körülményeket vagy fájdalmas lelkiállapotot is... A gondok nem feltétlenül szűnnek meg rövid időn belül, és nem mindig értjük, miért kell elszenvednünk nehézségeket.

Timothy Keller...
2021-01-16 21:42:05
A bélrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... hogy a bélrendszerünk sokáig egészséges maradjon. A cikkben néhány egyszerű, természetes gyógymódról írunk.

Az egyik legfontosabb lépés az egészséges bélrendszer megőrzéséért, ha helyesen táplálkozunk, hiszen a feldolgozott és tartósítószerekkel teli ételek a rossz bélbaktériumoknak kedveznek.

A bio zöldségek és gyümölcsök, az organikus táplálékokon és a jó k...
2021-01-14 22:24:53
A járványhelyzet kihozta
... szabad megtörténnie egy egészségesen működő 21. századi társadalomban. Az addig rendben van, hogy az információ hiánya fontos eleme lehet a téves álláspontok kialakulásának, de láthatóan a helyes információk megléte és hozzáférhetősége nem garancia a megfelelő gondolkodásra. Sőt, a helyes információkat és az arra épülő érvelést egyszerűen lemossa a prekoncepciókra, gondolkodási és...
2021-01-12 21:12:07
1 2 3 ...................1994 1995 ..........2991 2992 ..........3987 3988 3989 
Címkék: Válóczy Szilvia, Timothy Keller, köröm erősítése, spirulina alga, bélrendszer egészségének, járványhelyzet kihozta, magánnyal érvénytelenné, nagy megerősítő, magány nagyon, betegséged eredete, választás lehetősége, helyes táplálkozásnak, egészséges életmódnak, szervezetünk jobban, betegségek kialakulásának, különböző játékos, kisgyerek elsajátítja, írás közbeni, füzet vonalrendszerében, magas koleszterinszint, helyes zsírt, mogyoró pedig, rendkívül fontos, hívő embert, sötétség jelképezhet, bélrendszerünk sokáig, cikkben néhány, egyik legfontosabb, egészséges bélrendszer, rossz bélbaktériumoknak, organikus táplálékokon, egészségesen működő, addig rendben, információ hiánya, téves álláspontok, helyes információk, megfelelő gondolkodásra, helyes információkat, arra épülő, koleszterinszint, hozzáférhetősége, prekoncepciókra, visszaigazolást, szorongásainkat, egészségtelenül, kialakulásának, táplálkozásnak, járványhelyzet, bélrendszerünk, fogyasztásával, lekapcsolódunk, bizonyosságról, táplálkozással,
© 2013 TVN.HU Kft.