Belépés
Az izületi gyulladás étrendje
Nagyon kellemetlen állapotot vált ki az ízületi gyulladás, hiszen megduzzadnak az ízületek, merevek lesznek, amihez állandó fájdalom is párosul, de szerencsére vannak olyan természetes gyógymódok, amelyek segíthetnek ezen a problémán. Helyes étrenddel, gyógynövényekkel csökkenthető a gyulladás mértéke, és ezzel párhuzamosan mérséklődhet az ízületek merevsége és a fájdalom is.
...
2021-04-21 20:13:12
A bélrendszer egészségének fenntartása
Manapság nagyon sokan küzdenek emésztési és bélrendszeri panaszokkal, akár hasi görcsökkel, puffadással, hasfájással, székrekedéssel vagy éppen hasmenéssel. Néhány egyszerű gyógymód is létezik azonban az egészséges emésztés megőrzésére, illetve arra, hogy ez a szervünk sokáig egészséges maradjon. Cikkünkben néhány egyszerű, természetes gyógymódról olvashat.

Az egyik legf...
2021-04-05 23:12:55
A hát fájdalmának kezelése
... sok esetben nagyon bosszantó, hiszen megakadályozza a napi tevékenységeink elvégzését. A gyógyszerek csak a tünetet és nem az okokat szüntetik meg. Szerencsére vannak olyan természetes gyógymódok, amelyek elősegítik a tünetek enyhülését, sőt akár a gyógyulást is.

Egyes gyógynövények, mint a kapszaicint tartalmazó paprika vagy az orbáncfűolaj hatékonyan csillapítja a fáj...
2021-03-24 09:24:23
A stressz csökkentése
... sokan szenvednek a stressz miatt. Ez azért nagy probléma, mert a stressz nemcsak testileg, de lelkileg is megbetegít. Amikor stresszesek, feszültek vagyunk, akkor nagyon sok természetes gyógymódot is alkalmazhatunk, hiszen ezek is segítenek a stresszhormonok csökkentésében.

A stressz hatékony kezelésébe sok minden beletartozik. Hiszen, ha megtanuljuk beosztani az időnke...
2021-02-23 20:31:25
A bélrendszer egészségének fenntartása egyszerűen


Manapság nagyon sokan küzdenek bélrendszeri és emésztési panaszokkal, legyen az akár hasi görcsök, puffadás, hasfájás, székrekedés vagy hasmenés. Néhány egyszerű gyógymód is létezik az egészséges emésztés megőrzésére, illetve arra, hogy a bélrendszerünk sokáig egészsé...
2021-01-14 22:24:53
A reflux betegség 6 természetes gyógymódja
A reflux akkor fordul elő, amikor a gyomorsav a nyelés után rosszul záródó záróizom miatt visszajut a nyelőcsőbe. Ez irritáló, égő érzéssel jár a szegycsont mögött, amely puffadással, száraz köhögéssel, kellemetlen szájízzel, nehézkes nyeléssel, rekedtséggel és zihálással járhat.

A problémát okozhatja elhízás, étkezések utáni fekvés, nehezen emészthető olajos ételek fo...
2021-01-08 22:20:15
Az asztma terápiái
... a szorongás és a stressz is kiválthatja.

Az asztmát mint diagnózist szakorvos állítja fel. Ő az, aki a különféle terápiát is meghatározza. Természetesen vannak olyan otthoni gyógymódok, amelyek csökkenthetik vagy megszüntethetik a kellemetlen tüneteket, de mielőtt bárki bármilyen gyógymódba is belevágna, feltétlenül beszélje azt meg kezelőorvosával.

Az asztmá...
2020-10-26 22:27:50
A répalé jótékony hatásai
Sokféle betegség és probléma kezelhető vele, valamint jó hatással van a látásra, a bőrre, hajra, körmökre, stb.

1. A répalé egészségre gyakorolt pozitív hatása:
A répalevet az teszi igazán táplálóvá, hogy nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, vitaminokat és káliumot.

A répalevet mindenkinek rendszeresen kéne fogyasztania, mivel nem csak finom, de eg...
2020-10-08 23:49:00
Az érelzáródás otthoni gyógyítása
... egyik oldalán.

Mivel az érelzáródás lassan alakul ki, elengedhetetlenül fontos idejében diagnosztizálni a betegséget. A modern orvosságok és gyógykezelések, valamint az otthoni gyógymódok segíthetik állapota rosszabbra fordulásának megelőzését, és a komoly szív-érrendszeri betegség kialakulásának megakadályozását.

Itt találja az érelzáródás kezelésének és me...
2020-10-07 00:17:56
Vesekő ellen
... Tudnunk kell azt, hogy a magnézium csökkenti a visszatérő vesekövek kialakulásának kockázatát és segít a már meglévőknek az elhajtásában.

Vesekő kezelésére most egy egyszerű népi gyógymódot ajánlunk önöknek, mely 6 nap alatt képes kihajtani a vesékből a már kialakult homokot vagy követ.

Hozzávalók:

- 1dl frissen kicsavart citromlé...
2019-08-31 01:09:22
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..36 37 38 
Címkék: izületi gyulladás, bélrendszer egészségének, stressz csökkentése, reflux betegség, asztma terápiái, répalé jótékony, érelzáródás otthoni, ízületi gyulladás, gyulladás mértéke, ízületek merevsége, egészséges emésztés, szervünk sokáig, egyik legf, napi tevékenységeink, gyógyszerek csak, okokat szüntetik, tünetek enyhülését, kapszaicint tartalmazó, orbáncfűolaj hatékonyan, stressz miatt, stressz nemcsak, stresszhormonok csökkentésében, stressz hatékony, akár hasi, bélrendszerünk sokáig, reflux akkor, nyelés után, szegycsont mögött, problémát okozhatja, asztmát mint, különféle terápiát, kellemetlen tüneteket, répalé egészségre, teszi igazán, répalevet mindenkinek, érelzáródás lassan, modern orvosságok, otthoni gyógymódok, komoly szív-érrendszeri, érelzáródás kezelésének, magnézium csökkenti, visszatérő vesekövek, egyszerű népi, megakadályozását, gyógynövényekkel, diagnosztizálni, kezelőorvosával, stresszhormonok, megszüntethetik, tevékenységeink, kialakulásának, alkalmazhatunk, székrekedéssel,
© 2013 TVN.HU Kft.