Belépés
Az asztma terápiái
... a szorongás és a stressz is kiválthatja.

Az asztmát mint diagnózist szakorvos állítja fel. Ő az, aki a különféle terápiát is meghatározza. Természetesen vannak olyan otthoni gyógymódok, amelyek csökkenthetik vagy megszüntethetik a kellemetlen tüneteket, de mielőtt bárki bármilyen gyógymódba is belevágna, feltétlenül beszélje azt meg kezelőorvosával.

Az asztmá...
2020-10-26 22:27:50
A répalé jótékony hatásai
Sokféle betegség és probléma kezelhető vele, valamint jó hatással van a látásra, a bőrre, hajra, körmökre, stb.

1. A répalé egészségre gyakorolt pozitív hatása:
A répalevet az teszi igazán táplálóvá, hogy nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, vitaminokat és káliumot.

A répalevet mindenkinek rendszeresen kéne fogyasztania, mivel nem csak finom, de eg...
2020-10-08 23:49:00
Az érelzáródás otthoni gyógyítása
... egyik oldalán.

Mivel az érelzáródás lassan alakul ki, elengedhetetlenül fontos idejében diagnosztizálni a betegséget. A modern orvosságok és gyógykezelések, valamint az otthoni gyógymódok segíthetik állapota rosszabbra fordulásának megelőzését, és a komoly szív-érrendszeri betegség kialakulásának megakadályozását.

Itt találja az érelzáródás kezelésének és me...
2020-10-07 00:17:56
Vesekő ellen
... Tudnunk kell azt, hogy a magnézium csökkenti a visszatérő vesekövek kialakulásának kockázatát és segít a már meglévőknek az elhajtásában.

Vesekő kezelésére most egy egyszerű népi gyógymódot ajánlunk önöknek, mely 6 nap alatt képes kihajtani a vesékből a már kialakult homokot vagy követ.

Hozzávalók:

- 1dl frissen kicsavart citromlé...
2019-08-31 01:09:22
A legjobb gyógymód
... sohasem gyógyítják ki őket énközpontuságukból. Azután törzsvendégek lesznek a pszichiáterek heverőjén, hogy megszabadulhassanak életuntságukból.

Az ilyen emberek számára a legjobb gyógymód a másokért való szolgálat. Vannak fekvő betegek, akiket meg kell látogatni! Idős emberek, akiknek szükségük van barátra. Kórházak, amelyekben örömmel fogadnak minden önkéntes segítőt....
2019-03-18 09:09:13
Asztma és terápiái
... a szorongás és a stressz is kiválthatja.

Az asztmát mint diagnózist szakorvos állítja fel. Ő az, aki a különféle terápiát is meghatározza. Természetesen vannak olyan otthoni gyógymódok, amelyek csökkenthetik vagy megszüntethetik a kellemetlen tüneteket, de mielőtt bárki bármilyen gyógymódba is belevágna, feltétlenül beszélje azt meg kezelőorvosával.

Az asztmá...
2018-10-12 22:12:41
A húgyúti fertőzésekről
... áthatni a test alsó részét. A heveny gyulladás pedig olyan kísérletnek tekinthető, mely igyekszik ezt a gyengeséget leküzdeni. A természetes módszerekkel történő kezelés célja az, hogy a gyógymód hatására ne károsodjanak a szervek, ám általa és utána kiegyensúlyozott és stabil működés jöjjön létre.

JÓ TUDNI: az E. coli nevű baktériumok egészséges gyerekeknél és felnőtte...
2018-10-03 19:26:36
A nyirokpangás által okozott dagadás természetes gyógymódjai
... kialakulása.

Nyirokpangásos betegeknél a betegséget érintő testrészeken nem helyes intramuszkuláris injekciókat, vagy oltást beadni.

A nyirokpangás általi dagadás hatásos gyógymódja a testmozgás, a nyirok masszázs, és a testet összeszorító, lefogó ruhák viselése.

Ezek mellett a következőkre kell odafigyelni és alkalmazni:

- a szerv...
2018-07-05 23:12:29
Néhány szó - definiciója
... vagy bűbájos ?csigázza?, ijedtség, lábnyomát sírba lökték. A nyavalyával kapcsolatos szitkok (pl. nyavalya törjön ki, a nehézségös nyavalya törje ki, nyavalyakórság üsse el stb.) és egyes gyógymódok (névváltoztatás, a rohamot kapott gyomrát megfogják, hogy a nyavalya ne tudja fölhúzni) eredetileg megszemélyesített betegségokozóra utalnak.

FRÁSZ - különböző eredetű csecs...
2018-06-12 11:03:40
Grabovoji elmélet
... nevéhez fűződnek ezek a rejtélyes számsorok. A matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora volt, és nem utolsó sorban akadémikus. Nevéhez többféle alternatív gyógymód fűződik, többek között a már említett gyógyító számsorok használata is.

Tisztánlátása már kora gyermekkorában kiderült, például a csernobili katasztrófát is előre jelezte.
...
2018-06-04 14:05:56
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: asztma terápiái, répalé jótékony, érelzáródás otthoni, legjobb gyógymód, húgyúti fertőzésekről, nyirokpangás által, asztmát mint, különféle terápiát, kellemetlen tüneteket, répalé egészségre, teszi igazán, répalevet mindenkinek, érelzáródás lassan, modern orvosságok, otthoni gyógymódok, komoly szív-érrendszeri, érelzáródás kezelésének, magnézium csökkenti, visszatérő vesekövek, egyszerű népi, pszichiáterek heverőjén, ilyen emberek, másokért való, test alsó, heveny gyulladás, gyengeséget leküzdeni, természetes módszerekkel, gyógymód hatására, betegséget érintő, nyirokpangás általi, testet összeszorító, következőkre kell, nyavalyával kapcsolatos, nehézségös nyavalya, rohamot kapott, rejtélyes számsorok, orvostudomány doktora, csernobili katasztrófát, kiegyensúlyozott, megakadályozását, intramuszkuláris, betegségokozóra, megszüntethetik, életuntságukból, kezelőorvosával, diagnosztizálni, nyavalyakórság, névváltoztatás, kialakulásának, gyermekkorában, gyógykezelések, nyirokpangásos, csökkenthetik,
© 2013 TVN.HU Kft.