Belépés
Hétvégétől az M2-es új bal pályáján haladhat a forgalom Dunakeszi és Göd között
... hétfőn az ideiglenes forgalomterelés kiépítése után a felhajtás Budapest felé, valamint a lehajtás Vác irányából ebben a csomópontban bonyolódhat le a régi sződligeti forgalmi csomópont helyett. A továbbiakban óránkénti 40-60 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben az építkezés befejezéséig.
A beruházásnak köszönhetően ősztől kétszer két sávon, óránkénti 110 kilométeres...
2019-01-18 15:31:42
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden a forrásmegosztás
...
A Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett - a budapest.hu oldalon közzétett - előterjesztés szerint a megosztandó bevételek a múlt évihez képest a tervek szerint több mint 29 milliárd forinttal nőnek.
Az előterjesztés szerint összfővárosi szinten erre az évre 287 milliárd forint iparűzésiadó-bevétel tervezhető, figyelembe véve a tavalyi tényleges bevételeket,...
2019-01-18 15:21:43
EP-választás - Mozgalmat indított az ellenzéki együttműködés érdekében a Párbeszéd EP-képviselője
... korábbi uniós biztosok, Bod Péter Ákos volt jegybankelnök, Róna Péter közgazdász, Bojár Gábor informatikai nagyvállalkozó, Holoda Attila, aki 2010 és 2014 között volt energetikáért felelős helyettes államtitkár, valamint Ámon Ada környezetvédő.
Jávor Benedek szerint Magyarországnak az EP-választáson arról kell döntenie, hogy aktív részese kíván-e lenni egy sikeres Európa épí...
2019-01-18 14:02:05
"Magyarellenes" kampány ellen tiltakozik a Mi Hazánk
...
Toroczkai László felidézte: a magánszemélyek által útjára indított "antimagyar" kampány keretében arra bíztatják az autósokat, hogy a történelmi Magyarországot ábrázoló felségjel matrica helyett, a "megcsonkított trianoni országot" ábrázoló matricát ragasszanak a járművükre.
Ugyancsak ilyen matricák árusítására bíztatják a kereskedőket, a többi között a benzinkutasokat i...
2019-01-18 12:52:02
Modernizál és árakat változtat februártól a Magyar Posta
... közleményben.
A vállalati, üzleti ügyfeleket érintő, tömeges feladású közönséges levelek díja a tavalyi évhez hasonlóan átlagosan 9,4 százalékkal nő.
Az ajánlott többletszolgáltatás 320 forint helyett 350 forintba kerül, a tértivevény ára pedig 220 forintról 240 forintra nő.
A vállalat közölte azt is, hogy egyszerűsítik levéltermék portfóliójukat, összevonnak súly...
2019-01-18 12:42:08
Nézőpont Intézet: rosszul járna az ellenzék egy közös listával
... Gyurcsány Ferenc elutasítottsága a magyarok körében továbbra is kiemelkedően magas, 73 százalékos. Ezzel továbbra is ő a legnépszerűtlenebb magyar politikus.
Mint írták, a Fidesz-KDNP 13 helyett 14, az ellenzéki pártok - a Demokratikus Koalíciótól a Jobbikig - 8 helyett 7 mandátumot szereznének egy most vasárnap esedékes EP-választáson abban az esetben, ha a közös listaállítá...
2019-01-18 12:21:39
Szijjártó: megakadályozzuk, hogy Brüsszel végrehajtsa az ENSZ migrációs csomagját
... hozzá.
Úgy vélte, az ENSZ globális migrációs csomagja olyan helyzetet idézett elő, amikor a globális migrációs folyamatok újabb lendületet kapnak, hiszen a csomag a migráció megállítása helyett annak "menedzselésére" helyezi a hangsúlyt, ami elfogadhatatlan.
A külügyminiszter emlékeztetett: az ENSZ 40 tagállama nem szavazta meg a csomagot, ezért elfogadhatatlanok azok a ...
2019-01-18 10:11:23
Lengyelország ellenzi az uniós támogatások kifizetésének jogállamisági feltételekhez kötését
... források kifizetését.
A szabályozás végleges változatát az EU minisztereit tömörítő tanács hozzájárulásával fogadják csak el - emelte ki az EU-ügyekért felelős lengyel külügyminiszter-helyettes csütörtök este. Konrad Szymanski a PAP hírügynökségnek nyilatkozva aláhúzta: az EU Tanácsának fórumán Varsó korábban "eredményesen felvetette", hogy a jogállamisági kritériumok nem köt...
2019-01-18 09:51:23
NMHH-piackutatás: a válaszadók negyede használna önvezető autót
... legnagyobb baja az okosautóval alapvetően az, hogy okos. A legtöbben - a megkérdezettek kétharmada - úgy vélik, hogy az okosautókkal többé nem lehet majd élvezni a vezetés szabadságát, hiszen helyettük egy robot irányítja a járművet. Ezt minden második olyan megkérdezettis említette, akinek nincs jogosítványa és nem is tervezi megszerezni azt.
Tízből hatan azt gondolták, hogy...
2019-01-18 09:31:08
Időkapszula II. - Ötvenötödik nap
... anyám.
Vasárnap reggel édesapám engem kapacitált, hogy menjek vele, de én morogtam, nem fűlt a fogam hozzá. Szombaton is dolgoztam, ráért volna hétfőn is kimenni a mezőre. Anyám ment ki helyettem.
Főtt a leves a sparhelten, három kicsi gyerek sírt velem együtt, én bele a levesbe.
Megtanultam főzni. Kénytelen voltam, apám egyáltalán nem tudott. Összeszedtem magamat, ...
2019-01-18 09:29:27
1 2 3 .....5768 5769 ...8652 8653 ...11535 11536 11537 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Párbeszéd EP-képviselője, Magyar Posta, Nézőpont Intézet, Időkapszula II, Bagdy Gábor, Péter Ákos, Róna Péter, Bojár Gábor, Holoda Attila, Ámon Ada, Jávor Benedek, Toroczkai László, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíciótól, Konrad Szymanski, forgalom Dunakeszi, ellenzéki együttműködés, közös listával, uniós támogatások, válaszadók negyede, ideiglenes forgalomterelés, felhajtás Budapest, csomópontban bonyolódhat, régi sződligeti, továbbiakban óránkénti, építkezés befejezéséig, beruházásnak köszönhetően, megosztandó bevételek, múlt évihez, tervek szerint, előterjesztés szerint, tavalyi tényleges, sikeres Európa, magánszemélyek által, történelmi Magyarországot, többi között, tavalyi évhez, vállalat közölte, magyarok körében, ellenzéki pártok, most vasárnap, közös listaállítá, globális migrációs, migráció megállítása, külügyminiszter emlékeztetett, szabályozás végleges, jogállamisági kritériumok, okosautóval alapvetően, megkérdezettek kétharmada, okosautókkal többé,
© 2013 TVN.HU Kft.