Belépés
LMP: a kormány az emberek rovására növeli az ország versenyképességét
... szolgáltatja ki az országot, ráadásul egyetlen ágazatnak, az autóiparnak, miközben a hazai kis- és közepes vállalkozások alig kapnak támogatást.
Leszögezte: a jogszabályt vissza kell vonni, helyette tisztességes béreket kell biztosítani.
Közölte azt is: az LMP a kormányt teszi felelőssé azért, ami az elmúlt napokban az Országgyűlésben és az utcán zajlott.
A jogsz...
2018-12-15 11:51:17
Rászoruló gyerekeknek gyűjtöttek karácsonyi ajándékot az Emmi dolgozói
... szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, Latorcai Csaba, az Emmi közigazgatási államtitkára, Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, Sölch Gellért stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára valamint az Emmi munkatársai.
Fülöp Attila Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének üzenetét tol...
2018-12-15 11:41:18
Több települést díjazott az ITM az Európai Mobilitási Hét programjaikért
... mint 260 magyarországi település csatlakozott az európai közlekedési-környezetvédelmi kampányához; 205 önkormányzat Autómentes Napot is rendezett.
Tóth Péter közlekedésért felelős helyettes államtitkár a közlemény szerint elmondta, az innovációs tárca idén a tavalyi összeg dupláját, 140 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosított a programokra.
Megjegyezte:...
2018-12-15 10:31:19
Mick Mulvaney, a Fehér Ház költségvetési igazgatója lesz Donald Trump új kabinetfőnöke
... amerikai sajtóban megjelent értesülések szerint Mulvaney jól kijön az elnökkel. Előnyére vált az is, hogy volt törvényhozóként kongresszusi tapasztalatokkal is bír. Mulvaney munkáját eddigi helyettese, Russ Vought veszi át.
Donald Trump első jelöltje a kabinetfőnöki posztra a 36 éves Nick Ayers, Mike Pence alelnök kabinetfőnöke volt. Ayers azonban visszautasította a felkérés...
2018-12-15 07:04:10
EKF 2023 - Veszprém lehet Európa Kulturális Fővárosa
... Zupkó Gábor kiemelte: a bizottság ajánlást tesz, melynek figyelembevételével Magyarország kormánya hozza meg a hivatalos döntést.
Krucsainé Herter Anikó, az Emmi kultúráért felelős helyettes államtitkára köszönetet mondott a három pályázó példaértékű munkájáért és hangsúlyozta: mindhárom város megérdemelné, hogy elnyerje a címet.
Aiva Rozenberga, a testület elnöke az ere...
2018-12-14 19:03:34
Emmi: 3,3 milliárdot fordítanak 2019-ben a Nemzeti Tehetség Programra
... övezi.
A programot a magyar lakosság is egyre jobban elismeri, forrásainak felét ugyanis az adófizető állampolgárok személyi jövedelemadójának egy százaléka adja - tette hozzá.
A helyettes államtitkár úgy fogalmazott, a magyar nemzet a tehetségek nemzete, jövőjét pedig meghatározzák a tehetséges fiatalok.
A tehetség azonban önmagában nem elég, a kibontakozásához szo...
2018-12-14 14:52:26
AM: jó lehetőség az agráripari trendek megismerésére az AGROmashEXPO
... számos konferencia, tájékoztató és workshop kíséri, a gazdálkodók a legaktuálisabb kérdéseire kaphatnak válaszokat.
Juhász Anikó, az Agrárminisztérium (AM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára előadásában felhívta a figyelmet az agrárium idei jó teljesítményére. Az előzetes adatok szerint a kibocsátás, a bruttó hozzáadott érték, az export és a beruházás is emelked...
2018-12-14 13:24:07
DK: engedjék el azokat, akiket a rendőrség jogtalanul állított elő a tüntetések alatt
...
A párt frakcióvezető-helyettese pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy szerdán és csütörtökön békés tüntetőket, illetve olyan egyszerű járókelőket is előállítottak, akik nem vettek részt a demonstrációkon.
Arató Gergely egyúttal bírálta, hogy a rendőrség többször is előzetes figyelmeztetés nélkül használt könnygázt és paprikasprayt.
A képviselő arr...
2018-12-14 12:22:26
ITM: indul a Szupergyors Internet Program második szakasza
... kormány a gigabit kapcsolatra képes, elsősorban optikai hálózatok kiépítését preferálja, de cél a legalább 100 Mbps sávszélesség.
Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár azt hangsúlyozta, hogy a versenyképesség megőrzésében, az új vállalkozások, munkahelyek létrehozásában, valamint a digitális közigazgatás optimális működésében elsődleges szere...
2018-12-13 18:02:40
ITM: a kormány feladata, hogy segítse a vállalkozásokat az új követelményekhez alkalmazkodásban
...
A helyettes államtitkár Az út az exportpiacok felé című konferencián kifejtette: a vállalati szektornak három kihívásnak - európai piacba történő integrálódás, digitalizáció és generációváltás - kell megfelelnie.
Az integráció egyik pozitív fejleménye a bérek hihetetlen ütemű növekedése. Ahhoz, hogy 30-40 százalékos béremelkedést ki lehessen fizetni, hasonló mértékben nö...
2018-12-13 16:42:29
1 2 3 ...........2202 2203 .....3304 3305 ......4404 4405 4406 
Címkék: Európai Mobilitási Hét, Mick Mulvaney, Fehér Ház, Donald Trump, Európa Kulturális Fővárosa, Nemzeti Tehetség Programra, Szupergyors Internet Program, Latorcai Csaba, Illés Boglárka, Sölch Gellért, Fülöp Attila Kásler Miklós, Autómentes Napot, Tóth Péter, Russ Vought, Nick Ayers, Mike Pence, Zupkó Gábor, Krucsainé Herter Anikó, Aiva Rozenberga, Juhász Anikó, Arató Gergely, Solymár Károly Balázs, emberek rovására, ország versenyképességét, agráripari trendek, rendőrség jogtalanul, tüntetések alatt, kormány feladata, hazai kis-, jogszabályt vissza, kormányt teszi, elmúlt napokban, utcán zajlott, emberi erőforrások, közlemény szerint, innovációs tárca, tavalyi összeg, kabinetfőnöki posztra, bizottság ajánlást, hivatalos döntést, három pályázó, testület elnöke, magyar lakosság, adófizető állampolgárok, százaléka adja, helyettes államtitkár, magyar nemzet, tehetségek nemzete, tehetséges fiatalok, tehetség azonban, legaktuálisabb kérdéseire, agrárium idei, előzetes adatok, bruttó hozzáadott, rendőrség többször,
© 2013 TVN.HU Kft.