Belépés
Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett
... megelőzésére utalva. A hajókon már teljes kiszolgálást tudnak nyújtani, büfé is várja az utasokat.


A sajtótájékoztatón Nyiszter Tamás, a MÁV beruházási vezérigazgató-helyettese bejelentette: hétfőtől, június 13-ától egy vágányon már közlekedhetnek a vonatok Nagymaros és Szob között. Elmondta: várhatóan a nyár végére fejeződik be a közúthoz közelebbi vágányzat hely...
2020-07-09 19:02:22
Kiberbiztonsági tanácsadó céget vett a 4iG
... nagyvállalati ügyfélkörrel rendelkező TRC megvásárlását a közlemény szerint a 4iG kapacitásainak és szolgáltatásainak bővítése indokolja.
Farkas Péter, a 4iG műszaki vezérigazgató-helyettese a tranzakció kapcsán közölte: az akvizíció hatásaként az integrált informatikai védelmi megoldások területén 25-30 százalékos árbevétel növekedést várnak.
A 4iG stratégiai tervei sz...
2020-07-09 17:02:07
Komárom-Esztergom megyében kilencezernél több embernek igényeltek bértámogatást
... gyár leállása után a munkatársakat két csapatra osztották, mindkét társaság három napig hat órát dolgozott más megrendeléseken.
Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese köszöntőjében kiemelte, hogy a gyár 13-ától újraindítja a második műszakot, így a nyomda is újra teljes kapacitással dolgozhat.
A gyárvezető biztatónak nevezte, hogy míg a korábbi válsá...
2020-07-07 14:51:57
AM: a gazdálkodók által igényelt kedvezményes hitel meghaladja az 54 milliárd forintot
... Szintén az első három hónapban a mezőgazdaság hitelállománya 7,1 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest - fűzte hozzá.
Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a koronavírus-járvány komoly gazdasági károkat okozott, a hitelintézet elemzői szerint a GDP (bruttó hazai termék) idén három százalékkal esik vissza, a foglalkoztatás pedig 4...
2020-07-07 14:11:57
Párbeszéd: ne épüljenek luxusvillák a balatoni természetvédelmi területeken!
...
Kocsis-Cake Olivio, a párt frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján - korábbi sajtóhírekre hivatkozva - arról beszélt, hogy ezeket a medencés luxusvillákat a törvényi tiltás ellenére építették. Azt mondta, hogy a házak tulajdonosai kijátsszák a jogszabályokat, a hatóságok pedig szemet hunynak afelett, hogy a telkeken legfeljebb csak olyan mezőgazdasági ép...
2020-07-07 13:21:35
Önálló szankciókat vezetett be a brit kormány orosz, szaúdi és mianmari állampolgárokkal szemben emberi jogi vi
...
Ez az első eset a brit EU-tagság január végi megszűnése (Brexit) óta, hogy Nagy-Britannia az uniós szankcióintézkedésektől függetlenül, önállóan döntött büntetőintézkedésekről.
Dominic Raab brit külügyminiszter a londoni alsóházban hétfő este bejelentette, hogy a szankciók 25 orosz, húsz szaúd-arábiai és két mianmari állampolgárt, illetve két észak-koreai szervezetet ér...
2020-07-06 21:02:54
Feljelentéssel és végrehajtással próbálja megszerezni az állami földek bérleti szerződéseit a Jobbik
... ár negyedéért-harmadáért bérelheti az állami földeket; ezzel versenyhátrányt okoz a tisztes gazdálkodóknak, megkárosítja a magyar adófizetőket - jelentette ki a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
Szerinte "ezzel hűtlen kezelést is elkövet a magyar állam", amely teljesen el is hitelteleníti saját birtokpolitikáját.
A magyar föld mindannyiunké, nem csak a Fideszé - jelentett...
2020-07-06 13:51:44
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... baloldali kormányok idején alaposan beavatkozott a politikába: sokan őt sejtették Hagyó Miklós felbukkanása, valamint egyes gyanús BKV-s ügyletek mögött. Tüttő Kata, Karácsony Gergely egyik helyettese sokáig az élettársa volt. Jelenleg egyik cégével, a Proton Trade Zrt.-vel tulajdonolja a radikális baloldali napilapot, a Népszavát. A Gyurcsány-korszak egyik legismertebb korrupcióg...
2020-07-04 22:00:11
Dr. Gyökössy Endre
... gyermekeinkkel. Az volt az "óvóhely". Ő egy parányi szobácskában lakott fölöttünk. Júlia testvérnek szólította mindenki. Méltán. Senkije sem volt, így lett sokunk testvére, munkatársa, helyettese, kisegítője; kis családomnak és egyházközösségünknek, a nagy családnak mindenese. Fityula nélküli diakonissza, palásttalan segédlelkész, beteglátogató nővér.

A frontról érkező ...
2020-06-29 22:00:40
Alapjogi biztos: egyre fontosabb a nemzetiségi terület
...
Kozma Ákos az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottságának ülésén az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2019-es tevékenységéről szóló beszámoló bevezetőjében kiemelte: 2014-hez képest tavaly 250 százalékkal több nemzetiségi érintettségű ügy volt.
Emlékeztetett: Szalayné Sándor Erzsébetet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó bizto...
2020-06-29 15:22:21
1 2 3 .................420 421 .........630 631 ........839 840 841 
Címkék: Gyökössy Endre, Nyiszter Tamás, Farkas Péter, Urbán László, Magyar Suzuki Zrt, Wolf László, Kocsis-Cake Olivio, Dominic Raab, Hagyó Miklós, Tüttő Kata, Karácsony Gergely, Proton Trade Zrt, Kozma Ákos, Szalayné Sándor Erzsébetet, gazdálkodók által, balatoni természetvédelmi, brit kormány, állami földek, nemzetiségi terület, sajtótájékoztatón Nyiszter, vonatok Nagymaros, nyár végére, közúthoz közelebbi, közlemény szerint, tranzakció kapcsán, akvizíció hatásaként, integrált informatikai, gyár 13-ától, második műszakot, gyárvezető biztatónak, korábbi válsá, első három, mezőgazdaság hitelállománya, hitelintézet elemzői, foglalkoztatás pedig, medencés luxusvillákat, törvényi tiltás, házak tulajdonosai, hatóságok pedig, telkeken legfeljebb, első eset, brit EU-tagság, londoni alsóházban, állami földeket, tisztes gazdálkodóknak, magyar adófizetőket, magyar állam, magyar föld, élettársa volt, radikális baloldali, parányi szobácskában, nagy családnak, frontról érkező, alapvető jogok, természetvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.