Belépés
Belehalt sebesüléseibe a kaliforniai iskolai lövöldözés gyanúsítottja
... közzé az áldozatokról. Végül kiderült, hogy az alig egy percig tartó ámokfutásnak két halálos áldozata volt - egy 14 éves fiú és egy 15 éves kislány -, hárman sebesülésekkel még mindig kórházban vannak, és a negyedik sebesült az elkövető volt, aki másnap meghalt.
Los Angeles megye seriffje, Alex Villanueva pénteken este sajtókonferencián jelentette be a feltételezett elkövet...
2019-11-16 07:04:30
Hardi Richárd szemorvos tanúságtétele
... erősödött, miután 1992-ben belépett a Nyolc Boldogság Közösségbe, s megtudta, a rend 1982 óta tart fenn kórházat Zairéban, a mai Kongói Demokratikus Köztársaságban. A Kabinda városában működő kórházban éppen szemészorvost kerestek, így Richárd testvér szakorvosi vizsgáját követően útra is kelt, kezében egy műszerekkel teli bőrönddel.
Eleinte csak öt évet vállalt, mert nem tud...
2019-11-15 14:37:55
Öt új szenttel gazdagodik az Egyház
... átmeneti kórházzá alakított. Így indult az egyik alapítása, a Szent Antal kórház, amelyet végül hivatalosan 1959-ben nyitottak meg 150 férőhellyel. Ma már 3 ezer embert látnak el naponta a kórházban.
Dulce nővér alapításait ma Obras Sociais Irmã Dulce, azaz Irmã Dulce Szociális Művek néven ismerik, mely a brazil törvények szerint magán-szeretetszolgálatként működik....
2019-10-11 17:09:34
Kétszázhúszmilliós beruházást adtak át a kisvárdai kórházban
...
Hegyi Henrik, a gyógyintézmény főigazgatója az eseményen elmondta, központi támogatásból, illetve az Állami Egészségügyi Ellátó Központ vis maior keretéből megépült a sürgősségi osztályhoz integrált detoxikáló részleg, kialakították a kórház területén az új, 110 férőhelyes aszfaltozott parkolót és kétszáz négyzetméteres új épületbe költözhetett az intézmény informatikai osztá...
2019-10-04 17:23:07
Azonosította a szombati texasi lövöldözés elkövetőjét a helyi rendőrség
... arra utaló nyomok, hogy Seth Atornak bel-, vagy külföldi terroristákhoz, vagy terrorszervezetekhez fűződő kapcsolatai lettek volna.
Vasárnap Greg Abbott, Texas állam kormányzója a kórházban meglátogatta az ámokfutás sebesültjeit, majd sajtóértekezletet tartott. A tájékoztatón felsorolta a Texasban elkövetett lövöldözéseket, és azt hangsúlyozta, hogy ez a helyzet tarthatatlan,...
2019-09-02 07:04:34
Továbbra is ismeretlenek a lyoni késelés elkövetőjének indítékai
... agyonszúrt egy 19 éves férfit és további nyolc embert megsebesített a Lyon melletti Villeurbanne buszpályaudvarán. A sebesültek közül hatan már hazatérhettek, a két súlyosabb sebesültet még kórházban ápolják, de már nincsenek életveszélyben.
A tettest szombaton gyilkosság és gyilkossági kísérletek miatt helyezték előzetes letartóztatásba.
A francia hatóságok továbbra is...
2019-09-01 18:41:57
Puskás Tivadar: háromszázmilliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Szombathelyen
... keretében intézmények, utcák, terek újultak meg.
Megemlítette a Brenner János Általános Iskola felépítését, a gépészmérnökképzés szombathelyi beindítását, valamint a Markusovszky kórházban megvalósult 6,3 milliárd forint összértékű fejlesztéseket és az egészségügyi alapellátás jelentősen fejlődését.
Szólt az időseket célzó szűrőprogramok fontosságáról, az aktív időskort ...
2019-08-26 19:12:00
Cselekvés Alapítvány: sikeresen szétválasztották a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket
...
A közleményben azt írták, a végső szétválasztó műtétet - az agyak és a koponyák szétválasztását jelentő rizikós, több mint 30 órás beavatkozást - a dakkai központi katonai kórházban (CMH) helyi idő szerint csütörtök hajnalban kezdték el a 35 fős magyar orvos-egészségügyi csapat vezetésével.
Az ikrek állapota stabil, de szövődmények lehetségesek - tudatták.
Kiemelték...
2019-08-02 09:11:59
Háromszázmilliós fejlesztés a szolnoki Hetényi Géza kórházban
...
A fejlesztés eredményeként növekszik a definitív (azaz befejezett, a beteg gyógyulásával záruló) ellátások száma, csökkennek a területi egyenlőtlenségek - írták.
Az egészségügyi intézmény a helyi igényekkel összhangban fejleszti több szakrendelését, ide tartozik a belgyógyászat, a sebészet, a gyermekszemészet, a szemészet, a fül-orr-gégészet, a bőr-és nemibeteg-ellátás,...
2019-06-01 07:03:55
A koszovói rendőrség szabadon engedte a reggel elfogott orosz ENSZ-alkalmazottat
... bosnyákokat, köztük rendőröket is. Az elfogottak között volt Mihail Krasznoscsokov, aki az ENSZ ottani békefenntartó missziójának (UNMIK) tagjaként tartózkodik Koszovóban. Krasznoscsokovot kórházban ápolják egy szerb állampolgárral együtt, és az UNMIK tájékoztatása szerint már nincs rendőri felügyelet alatt.
Helyszíni beszámolók szerint kedden nagyon feszült volt a helyzet É...
2019-05-29 06:40:19
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: Hardi Richárd, Puskás Tivadar, Cselekvés Alapítvány, Hetényi Géza, Alex Villanueva, Nyolc Boldogság Közösségbe, Kongói Demokratikus Köztársaságban, Szent Antal, Obras Sociais Irm&#227, Dulce Szociális Művek, Hegyi Henrik, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Seth Atornak, Vasárnap Greg Abbott, Brenner János Általános Iskola, Mihail Krasznoscsokov, kaliforniai iskolai, kisvárdai kórházban, szombati texasi, helyi rendőrség, lyoni késelés, fejüknél összenőtt, szolnoki Hetényi, koszovói rendőrség, reggel elfogott, percig tartó, negyedik sebesült, elkövető volt, feltételezett elkövet, rend 1982, műszerekkel teli, egyik alapítása, brazil törvények, gyógyintézmény főigazgatója, eseményen elmondta, sürgősségi osztályhoz, kórház területén, intézmény informatikai, kórházban meglátogatta, ámokfutás sebesültjeit, tájékoztatón felsorolta, helyzet tarthatatlan, sebesültek közül, tettest szombaton, francia hatóságok, egészségügyi alapellátás, időseket célzó, aktív időskort, végső szétválasztó,
© 2013 TVN.HU Kft.