Belépés
Hit
... hagyatkozzunk.
Az ilyen hitben
teljesen eltűnik a jövőtől való félelem.
Hiszem,
hogy hibáink és tévedéseink
nem hiábavalók,
s Istennek nem nehezebb
ezeket helyre igazítani,
mint az általunk jónak vélt
cselekedeteinket.
Hiszem,
hogy Isten nem időtlen végzet,
hanem őszinte imádságra és
felelősségteljes tettekre
vá...
2018-11-19 19:53:52
Marcus Aurelius: Egymás kedvéért születtünk...
... fügefa fügét terem, így azon
sem szörnyülködhetsz, ha az emelkedett
lélek a jóra, a romlott pedig a gonosz-
ságra hajlik... Mégse vádolj senkit! Ha
teheted, igazitsd helyre mások hibáját; ha
nem teheted, fogadd el öket olyannak,
amilyenek. Míg tőled függ, amit teszel,
magad felelsz érte. Ha mástól függene,
kit vádolnál? Az atomokat vagy az i...
2018-11-19 18:20:32
Álhír lehet, hogy megtaláltak egy hat éve ellopott Picasso-festményt
... az elásott műkincs helyét. A levélről azonnal értesítette azt a holland nyomozót, akivel együttműködött a regénye megírásakor.
Ezután indult el egy holland állampolgárral a megjelölt helyre, ahol egy kő alá rejtve, műanyag fóliába becsomagolva találta meg a képet tartalmazó csomagot.
A News.ro hírügynökség képet is közölt az írónőről, amint kezében tartja a keretéből kiv...
2018-11-19 10:58:17
Szélsőjobboldaliak meghiúsították a transzneműek felvonulását Kijevben
... diszkriminatív jogszabályok, köztük az örökbefogás tilalma ellen készültek tiltakozni. Napközben azonban ...
2018-11-18 16:26:30
Értékes festményt találtak elásva Romániában, vélhetően a rotterdami műcsarnokból ellopott Picasso-képet
... az elásott műkincs helyét. A levélről azonnal értesítette azt a holland nyomozót, akivel együttműködött a regénye megírásakor.
Ezután indult el egy holland állampolgárral a megjelölt helyre, ahol egy kő alá rejtve, műanyag fóliába becsomagolva találta meg a képet tartalmazó csomagot.
A News.ro hírügynökség képet is közölt az írónőről, amint kezében tartja a keretéből kiv...
2018-11-18 14:16:19
Kilencvenkilenc éve vonult be Horthy Budapestre
... függetlenítette magát a szegedi kormánytól, és 1919. augusztus 9-én Siófokon megalapította a Fővezérséget. Horthy csapatai az Ausztriából visszatérő magyar alakulatokkal karöltve állították helyre az általuk ellenőrzött területeken a korábbi közigazgatást és a rendet, a Nemzeti Hadsereg alakulatai ezzel párhuzamosan pedig igyekeztek a kommün utolsó vidéki sejtjeit is felszámolni.|...
2018-11-16 16:45:41
Az Egerszalóki sódomb
... olyan régen Egerszalókon jártunk, szeretném megosztani veletek élményeinket, elmondom, hogy miért kellene mindenkinek legalább egyszer ellátogatnia erre a varázslatos, a világon egyedülálló helyre!

Az Egerszalóki sódomb


Ha azt mondom, hogy Egerszalók, akkor a legtöbb emb...
2018-11-14 08:15:11
Íme, a titok – Így tartsd életben sokáig a korallvirág
... rövid nappalos növény, ennek ellenére minimum nyolc óra megvilágítás szükséges ahhoz, hogy virágozzon. Éppen ezért az első fontos dolog az, hogy semmiképpen ne tegyük árnyékos-félárnyékos helyre, mivel ott kevesebb virágot fog hozni! Nyáron ez nem okoz különösebb gondot, a napos terasz tökéletes hely a számára, biztos lehetsz benne, hogy egész nyáron át virágozni fog majd.
|...
2018-11-13 12:26:26
Pozsgafa, a pénzmágnes –Így gondozd helyesen!
... ilyenkor elegendő heti egy alkalommal öntözni. A legideálisabb hőmérséklet ebben az időszakban 10 fok, így a ház hűvösebb pontjára is tehetjük, arra viszont ügyeljünk, hogy ne tegyük olyan helyre, ahol 0 fok alatti lehet a hőmérséklet.


Mit szimbolizál a pozsgafa?


Sokan úgy vélik, hogy ez a növény a jólét és a gazdagság szimbóluma. A Feng Shui köv...
2018-11-13 12:08:21
Ősszel érdemes elültetni a tulipánt
... aljára helyezzünk kavicsokat, majd tegyünk rá egy homokréteget. Erre jön a virágföld, melyekbe legalább 10 cm mélyen ültessük el a hagymákat. Az elkészült cserepet tegyük hűvös, árnyékos helyre, és minimálisan öntözzük a tél végéig. Ha megjelennek az első hajtások rajta, vigyük át egy naposabb, melegebb részre, és öntözzük gyakrabban. Amikor kinyíltak a virágai, vigyük ismét hűvös...
2018-11-13 12:01:03
1 2 3 ................1611 1612 ........2417 2418 ........3221 3222 3223 
Címkék: Marcus Aurelius, Horthy Budapestre, Nemzeti Hadsereg, Feng Shui, transzneműek felvonulását, rotterdami műcsarnokból, titok &#8211, pénzmágnes &#8211, ilyen hitben, jövőtől való, általunk jónak, romlott pedig, atomokat vagy, elásott műkincs, levélről azonnal, holland nyomozót, regénye megírásakor, holland állampolgárral, megjelölt helyre, képet tartalmazó, örökbefogás tilalma, szegedi kormánytól, általuk ellenőrzött, korábbi közigazgatást, kommün utolsó, világon egyedülálló, első fontos, napos terasz, alkalommal öntözni, legideálisabb hőmérséklet, gazdagság szimbóluma, elkészült cserepet, első hajtások, szörnyülködhetsz, felelősségteljes, cselekedeteinket, kilencvenkilenc, függetlenítette, együttműködött, állampolgárral, meghiúsították, diszkriminatív, legideálisabb, megalapította, hagyatkozzunk, közigazgatást, alakulatokkal, párhuzamosan, egerszalókon, műcsarnokból, megvilágítás, ellátogatnia, homokréteget, élményeinket, fővezérséget, felvonulását, transzneműek, hírügynökség, jogszabályok, becsomagolva,
© 2013 TVN.HU Kft.