Belépés
Krónika 19. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... képviselők közös felelősségének nevezte a viták megfelelő mederben tartását, sürgetve, hogy együtt alakítsanak ki mindenki számára garanciákkal szolgáló megoldást a Ház tekintélyének helyreállítására, ezért javasolta az indítvány visszavonását, konszenzusos kezdeményezés kidolgozását.
Molnár Gyula (MSZP) arra biztatta képviselőtársait, zökkenjenek ki a vita eddigi menetéből, ...
2019-11-21 14:31:48
Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok magyar közösségeit támogassák
... zaklatásokat, szorgalmazzák azok mielőbbi beszüntetését.
A Máért ...
2019-11-15 15:51:34
Notre-Dame - A Total olajipari cég aláírta a 100 millió eurós hozzájárulását az újjáépítéshez
... Francois Pinault üzletembertől, a Kering luxuscsoport tulajdonosától 100 millió eurós összegben, míg Bernard Arnault, az LVMH elnöke 200 millió eurót ajánlott fel a Notre-Dame helyreállítására.
Franck Riester francia kulturális miniszter a múlt hónapban arról tájékoztatott, hogy mindeddig 922 millió eurós (306 milliárd forintos) felajánlás érkezett a székesegyház helyreállítá...
2019-11-07 14:11:54
A szentek bevonulása
... felvillantja azt a nagy örömöt, amivel Isten választott népe visszatér majd hazájába a hetvenéves babiloni fogság után.

De értelmezhetjük ezt a későbbi jövőre is. Izráel helyreállítására, amikor a Messiás őket a világ minden részéből visszavezeti az országba. Ez is nagy öröm ideje lesz!

De tágabb értelemben jogosan vonatkoztathatjuk ezt az Igét az Úr Jézus Gy...
2019-11-06 12:15:26
November 4. - Történész: a forradalom miatt kivégzettek harmada vidéki volt
... fegyveres harcok dúltak és az értelmiség megfogalmazta a maga követeléseit, addig vidéken nagyobb véres atrocitások nélkül váltották le a régi pártállami tanácsrendszert és a rend helyreállítására helyezték a hangsúlyt. A vidékiek élelmiszerekkel segítették a budapestieket, és vidéken november 4-én sem állt meg az élet, még decemberben is tüntetések zajlottak. A szolidaritási háló...
2019-11-04 10:21:15
Katalán válság - A spanyol kormányfő az erőszak elítélésére szólította fel Katalónia elnökét
... szorgalmazta, míg Pablo Iglesias, az Együtt képesek vagyunk (Unidas Podemos) radikális baloldali pártszövetség vezetője azt kérte, hogy rendkívüli intézkedések helyett a párbeszéd helyreállítására törekedjen a spanyol kormány Katalónia vezetésével.
Az ügyvezető kormányfő sajtótájékoztatóján nyugalomra és megfontoltságra szólította fel a katalánokat és spanyolokat. Véleménye s...
2019-10-16 23:15:28
Putyin: Moszkva egyetlen destruktív lépést sem tett Washingtonnal kapcsolatban
... viszonylatban előbb-utóbb felülkerekednek az alapvető amerikai érdekek, valamint a józan ész. Putyin szerint Moszkva látja, hogy Donald Trump amerikai elnöknek a kétoldalú kapcsolatok helyreállítására vonatkozó, nyilvánosan megfogalmazott szándéka változatlan.
"Üdvözöljük ezt, és minden lehetőséget felhasználunk arra, hogy ezek a tervek valóra váljanak" - fogalmazott az orosz...
2019-10-02 17:42:45
Új, átfogó módszert javasolnak a kutatók a korallzátonyok pusztulásának megfékezésére
... szakemberek szerint a korallzátonyok védelmét célzó jelenlegi módszerek azért sikertelenek, mert elsődlegesen a zátonyok biológiai sokféleségének megőrzésére és a sérült koralltelepek helyreállítására összpontosítanak. Hughes szerint azonban az akváriumokban nevelt korallok betelepítésére irányuló erőfeszítések hatástalanok, ha a legfőbb fenyegetéseket nem sikerül kiiktatni.
...
2019-09-19 16:22:29
Önkormányzat 2019 - Az MSZP-Párbeszéd ingatlanmutyi miatt aggódik a Óbudai-szigettel kapcsolatban
... Hajógyári-sziget nem Orbán Viktoré és nem a befektetőké, hanem a fővárosiaké, a környéken élőké.
Szerinte a miniszterelnök nem a szigeten lévő római kori Hadrianus-palota helyreállítására készül, hanem egy sportlétesítményt, egy kajak-kenu központot akar építtetni ott. Ehhez azonban nem szükséges lejárat az Árpád-hídról - hangoztatta.
Szabó Tímea kijelentette: megvédik a...
2019-09-13 11:51:23
Kínai-magyar együttműködésben megvalósult tudományos projekteket mutattak be Pekingben
... vitt, a bányászatból eredő szennyezés kezelésére irányuló kutatást mutatták be, melynek eredményeként egy új, a geokémia és a mikrobiológia tudományait ötvöző, a szennyezett talaj helyreállítására alkalmas technológiát fejlesztettek ki.
Wolf György, a Magyar Tudományos Akadémia Wigner Fizikai Kutatóközpontjának munkatársa az intézet és a Kína északnyugati részén található La...
2019-09-10 14:52:10
1 2 3 .................53 54 ........79 80 ........105 106 107 
Címkék: Molnár Gyula, Francois Pinault, Bernard Arnault, Franck Riester, Jézus Gy, Pablo Iglesias, Unidas Podemos, Donald Trump, Orbán Viktoré, Szabó Tímea, Wolf György, Magyar Tudományos Akadémia Wigner Fizikai Kutatóközpontjának, magyar politikai, szomszédos államok, szentek bevonulása, forradalom miatt, spanyol kormányfő, erőszak elítélésére, korallzátonyok pusztulásának, viták megfelelő, indítvány visszavonását, vita eddigi, múlt hónapban, székesegyház helyreállítá, nagy örömöt, hetvenéves babiloni, későbbi jövőre, világ minden, értelmiség megfogalmazta, maga követeléseit, régi pártállami, rend helyreállítására, vidékiek élelmiszerekkel, szolidaritási háló, párbeszéd helyreállítására, spanyol kormány, ügyvezető kormányfő, alapvető amerikai, kétoldalú kapcsolatok, tervek valóra, korallzátonyok védelmét, zátonyok biológiai, sérült koralltelepek, akváriumokban nevelt, legfőbb fenyegetéseket, környéken élőké, szigeten lévő, kajak-kenu központot, bányászatból eredő, mikrobiológia tudományait,
© 2013 TVN.HU Kft.