Belépés
Öskü község temploma
... kerek ösküi templom (rotunda), amelynek eredetéről azt gondolták, hogy eredetileg török mecset volt, vagy esetleg vártorony maradványa, sőt római eredetre is gyanakodtak.
A helyreállításhoz kapcsolódó fölmérés során derült ki, hogy a templom hajója nem kör alakú, hanem ovális (átmérője csaknem 7 m), eredetileg kúp alakú lehetett a teteje. A szentélyének belső íve eredetileg p...
2022-04-20 18:34:26
A ricinusolaj gyógyhatásairól
Ricinusolaj és a nyirokrendszer
A ricinusolajat az ősi Egyiptomtól a korai középkorig használták, mint gyógyszert.
Az utóbbi időben népgyógyászati szernek tekintik.

A fordítás kapcsolódik egy rövidesen feltöltésre kerülő íráshoz, melynek témája:
"Mellrák kezelése - szeliden"

Az alábbi cikket azon hölgyeknek (is) ajánljuk, akiknél fennáll a le...
2021-08-27 22:50:36
Ricinusolaj és a nyirokrendszer
... csökkenésével a nyál pH értéke is kevésbé savassá válik, mely mutatja a javuló egészséget. A Peyer-plakkok hatásosabban szívják fel a zsírsavakat, ezek fontosak a növekedéshez és helyreállításhoz szükséges hormonok képződésében.

A ricinusolaj általános használata
Legáltalánosabb a szájon át használat. Ajánlott dózis a székrekedés megszűntéséhez felnőttnél rendszer...
2020-12-27 23:13:53
BÉT - Erősödött a vezető részvények többsége
... közölte, hogy az Európai Uniónak 750 milliárd euróra (mintegy 262,5 ezer milliárd forint) van szüksége a koronavírus-járvány okozta példátlan gazdasági és társadalmi károk utáni helyreállításhoz. A 750 milliárd eurót a pénzügyi piacokról szerezné be az EU. A helyreállítási tervet új generáció néven indítanák el, és 500 milliárd euró vissza nem fizetendő támogatásból valamint 250 m...
2020-05-27 18:43:07
Koronavírus - Von der Leyen: az Európai Bizottság hamarosan javaslatot tesz a koronavírus-járvány utáni uniós h
... tervre van szükség, amely segíti az együttműködést a szükséges finanszírozási szint meghatározásában, garantálja a helyreállítási alap és az új MFF hatékonyságát, és mobilizálja a helyreállításhoz szükséges forrásokat. Ezt a tervet szerinte az unió egyik alapító atyjáról Alcide De Gasperi-tervnek kellene nevezni.
Michel arra is kitért, hogy az európai jog elsőbbsége megkerül...
2020-05-13 21:23:49
Koronavírus - EU-csúcs - EP-elnök: új Marshall-tervre van szükségünk, amelyet Európa finanszíroz
... újjáépítési tervvel kapcsolatban hozzátette, hogy együttes erőfeszítések szükségek, mivel több EU-tagország a költségvetési hiány növelése nélkül nem tudja megtenni a gazdasági helyreállításhoz szükséges lépéseket.
Sassoli hangsúlyozta, az Európai Parlament támogatja, hogy kötvényeket bocsássanak ki a gazdaság helyreállításának finanszírozására.
"Már több nagyratörő java...
2020-04-23 20:14:02
Klímavédelmi, energetikai és migrációs kérdésekről egyeztetett a magyar és a szlovák államfő
... Szíriában -, a károk elhárítására van szükség. Ez pedig csak széles körű nemzetközi összefogással lehet sikeres, az Európai Unió mellett más országoknak is hozzá kell járulniuk a helyreállításhoz - tette hozzá.
Zuzana Caputová elmondta, kampányában tett ígéretéhez híven országa valamennyi lakosának, így a 450 ezer magát magyarnak valló szlovákiai polgárnak is elnöke kíván le...
2019-07-11 14:21:41
Vihar - Nagyfeszültségű távvezeték oszlopait döntötte ki a szél Kisvárda közelében
... pontos felmérése tart. Eltávolítják a megsérült elemeket és biztonságosan rögzítik az épen maradt részeket. A felmérés eredménye határozza meg, hogy milyen beavatkozás szükséges a helyreállításhoz. Fontos azt is felmérni, hogy a kidőlt oszlopok alapjai milyen mértékben károsodtak - ismertették.
A rendszerirányításért felelős társaság számításai szerint a helyreállítás néhány ...
2019-06-29 10:08:40
Az amerikai kongresszus újabb 36,5 milliárd dollárt hagyott jóvá a katasztrófák áldozatainak megsegítésére
... a törvényhozók döntését, hangsúlyozva, hogy "az elnök szilárdan kitart azon elkötelezettsége mellett, hogy biztosítsa a szükséges forrásokat a hurrikánok és az erdőtüzek utáni helyreállításhoz".
Az összegből 18,7 milliárd dollárt kap a szövetségi katasztrófa-elhárítási hivatal (FEMA), 16 milliárd jut az árvízkárok finanszírozását fedező szövetségi biztosítási programra, és 5...
2017-10-25 07:04:52
OVF: megkezdték az árvíz okozta károk felmérését a Duna szigetközi szakaszán
... műveken átbukó jelentős vízhozam rongálódásokat okozott a betonburkolatokban, illetve a szabályozó művek alatti kövezésekben is - tették hozzá.
Az előzetes felmérések szerint a helyreállításhoz több mint 1000 köbméter vízépítési terméskő, 1500 köbméter kavics és mintegy 500 köbméter beton beépítésére lehet szükség.
Az OVF jelentése szerint a múlt heti árhullámot egy kise...
2017-09-11 17:32:18
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Uniónak, Alcide De Gasperi-tervnek, Európai Parlament, Európai Unió, Zuzana Caputová, ricinusolaj gyógyhatásairól, vezető részvények, szlovák államfő, szél Kisvárda, amerikai kongresszus, katasztrófák áldozatainak, árvíz okozta, helyreállításhoz kapcsolódó, templom hajója, szentélyének belső, korai középkorig, utóbbi időben, fordítás kapcsolódik, rövidesen feltöltésre, alábbi cikket, javuló egészséget, ricinusolaj általános, székrekedés megszűntéséhez, pénzügyi piacokról, helyreállítási tervet, szükséges finanszírozási, helyreállítási alap, helyreállításhoz szükséges, tervet szerinte, unió egyik, költségvetési hiány, gazdasági helyreállításhoz, gazdaság helyreállításának, károk elhárítására, megsérült elemeket, épen maradt, felmérés eredménye, kidőlt oszlopok, helyreállítás néhány, törvényhozók döntését, elnök szilárdan, szükséges forrásokat, erdőtüzek utáni, árvízkárok finanszírozását, szabályozó művek, előzetes felmérések, helyreállításhoz több, múlt heti,
© 2013 TVN.HU Kft.