Belépés
Vágy
..."Az a vágy, hogy kedveljék és csodálják, erős még a lelkészek között is; ezért nehogy kockáztassa a nyilvános helytelenítést, a lelkipásztor kísértést érez arra, hogy egyszerűen karbatett kézzel üljön, és behízelgően mosolyogjon a népre."

- A. W. Tozer -...
2018-10-12 17:44:03
Többet, mint helytelenítést!
Növekednünk kell az ítélőképesség terén. Azonban látnunk kell, hogy az ítélőképesség nem csupán helytelenítést jelent. Mi lenne, ha egy fogyókúrázó barátunk azt mondaná, hogy nyugodtan ehet csokitortát, mivel nem nagyon szereti? "Ha nem élvezed a kalóriát, akkor nem hízol tőle" - hangzik az érvelése.
Mit szólnál ehhez a logikához? Valószínűleg kinevetnéd az ábrándozását. Nem s...
2016-12-03 19:40:20
Két nehézség
... ennivalóját élvezi. Egyikük szeme sem rebben meg attól, ha valaki megemlíti, hogy a közvelmúltban abortusza volt. Egy másik megjegyzése az azonosnemű ,,partneréről", sem fog helytelenítést kiváltani. De ha valamelyikük rágyújtana egy cigarettára a vendéglő nemdohányzó részlegén? Sokk, horror, egyöntetű felháborodás! Vajon a dohányfüst kilehelése elvetendőbb a szexuális ...
2016-07-10 19:45:16
Félsz az elutasítástól, kritikától?
... komoly stresszel kapcsolatos fenomén az amerikai munkahelyeken.

Gyakorlatok

Íme két dolog, amit azonnal megtehetsz, hogy kezelni tudd elutasítástól, kritikától, helytelenítéstől való félelmedet.

Először is vedd észre és fogadd el, hogy mások véleménye nem annyira fontos, hogy emiatt ideges, boldogtalan vagy túlaggódó légy.
Még akkor is ha egyá...
2015-11-23 11:33:32
**CSALÁD*&*csodás**BÖLCSESSég*
... legalábbis próbálják megérteni, hogy az embernek próbára kell tennie magát, meg kell találnia a saját útját. Sokan túl sokáig várunk, amíg ...
2011-09-22 06:30:09
A család olyan, mint egy ház..
... legalábbis próbálják megérteni, hogy az embernek próbára kell tennie magát, meg kell találnia a saját útját. Sokan túl sokáig várunk, amíg bele merünk vágni ebbe a kalandba, mert félünk a helytelenítéstől és a kudarctól.
( Nora Roberts)A család jelen...
2010-11-02 19:29:31
Saját út
...
hogy az embernek próbára kell tennie magát, meg
kell találnia a saját útját. Sokan túl sokáig várunk,
amíg bele merünk vágni ebbe a kalandba, mert félünk
a helytelenítéstől és a kudarctól.

Születésünk pillanatában már ki van jelölve az életutunk.
Elindulunk rajta. Ez az út néha könnyebb,néha nehezebb,
néha áttáncolunk rajta, néha fulla...
2010-09-07 20:27:29
Saját út
Jó érzés lehet, ha olyan szülei vannak az embernek, akik megértik, vagy legalábbis próbálják megérteni, hogy az embernek próbára kell tennie magát, meg kell találnia a saját útját. Sokan túl sokáig várunk, amíg bele merünk vágni ebbe a kalandba, mert félünk a helytelenítéstől és a kudarctól.
...
2010-08-11 20:06:28
Jó érzés
... legalábbis próbálják megérteni, hogy az em...
2009-06-04 11:57:07
1 
Címkék: Nora Roberts, család olyan, lelkészek között, nyilvános helytelenítést, lelkipásztor kísértést, ítélőképesség terén, fogyókúrázó barátunk, közvelmúltban abortusza, másik megjegyzése, azonosnemű &#8222, vendéglő nemdohányzó, dohányfüst kilehelése, amerikai munkahelyeken, embernek próbára, saját útját, család jelen, helytelenítéstől, helytelenítést, elutasítástól, ítélőképesség, közvelmúltban, munkahelyeken, felháborodás, lelkipásztor, pillanatában, valamelyikük, valószínűleg, ábrándozását, kapcsolatos, elvetendőbb, mosolyogjon, behízelgően, ennivalóját, gyakorlatok, nemdohányzó, partneréről, megjegyzése, születésünk, csokitortát, kockáztassa, fogyókúrázó, cigarettára, áttáncolunk, növekednünk, boldogtalan, legalábbis, kritikától, elindulunk, kilehelése, azonosnemű, kinevetnéd, bölcsesség, rágyújtana, megtehetsz, dohányfüst, félelmedet, egyszerűen, egyöntetű, részlegén, túlaggódó, próbálják, megemlíti, kudarctól, megérteni, abortusza, kiváltani, nyugodtan, nyilvános, karbatett, lelkészek, véleménye,
© 2013 TVN.HU Kft.