Belépés
Szijjártó: tovább növelhetik a nyitva tartó átkelők számát a magyar-szlovák határon
...
A politikus kifejtette: "az ilyen nagy bajban és az ilyen nehéz helyzetekben, mint a jelenlegi, mutatkozik meg igazán, hogy milyen nagy mértékben vagyunk egymásra utalva" a szomszédos országokkal.
Különösen így van ez Szlovákiával, az ország Magyarország harmadik legjelentősebb kereskedelmi partnere, és "mi a negyedikek vagyunk Szlovákia hasonló rangsorában" - mondta....
2020-03-30 11:02:19
Koronavírus - Francia miniszterelnök: a hétvégén nagyon nagy roham várható a kórházakban és tartós lesz a krízi
... Philippe köszönetet mondott mindenkinek, aki a közszolgálatban dolgozik, mindenekelőtt az egészségügyi dolgozóknak és a tanároknak, akik "a jelen körülmények között és gyakran nehéz helyzetekben kiváló munkát végeznek, feltalálják magukat, összefognak, hogy megpróbálják szavatolni az oktatást, amelyre a gyerekeknek most is szükségük van".
Miközben a járvány még nem tetőzött ...
2020-03-27 15:52:14
Koronavírus - A szejm mostantól videokonferencia formájában ülésezhet
... GDP mintegy 10 százalékát érintő gazdaságélénkítő csomagról szóló vitát és szavazást.
A parlamenti ülés megtartása videokonferencia formájában a módosítások szerint rendkívüli helyzetekben, így hadiállapot, szükségállapot, katasztrófa-, illetve járványhelyzet idején alkalmazható. Az alsóházi iroda ilyen esetekben megfelelő elektronikus eszközökkel látja el a honatyákat.
...
2020-03-26 20:43:16
Koronavírus - ITM: 58 vállalkozás 80 felajánlását összesíti a Digitális Összefogás gyűjtőoldala
... https://ekreta.hu oldal forgalma húszszorosára nőtt, és jelenleg is folyamatos növekedést mutat.
A helyettes államtitkár azt is tudatta, hogy az internetes adatforgalom - egyes kiemelt helyzetekben óriási csúcsokkal - 25-30 százalékos növekedést mutat, de a hálózat ennek ellenére is bírja a terhelést.
Az ITM naponta figyeli a forgalom alakulását, annak érdekében, hogy há...
2020-03-26 12:41:37
Koronavírus - Pénzügyi-gazdasági intézkedéscsomagot fogadott el a cseh képviselőház
... előterjesztését, hogy az iskolai oktatás szüneteltetésének egész idejére a 13 éven aluli gyerekekre felügyelő szülők átlagfizetésük 60 százalékának megfelelő állami térítést kapjanak. Normális helyzetekben ez a támogatás kilenc napig jár.
A kisvállalkozókat az állam hat hónapig, márciustól augusztusig, felmentette a minimális egészségügyi és a nyugdíjalapi járulékok befizeté...
2020-03-24 21:34:19
Koronavírus - Az olasz miniszterelnök reméli, hogy a vészhelyzet korábban véget érhet Sárközy Júlia, az MTI tud
... kijussunk a járványból" - tette hozzá.
Giuseppe Conte úgy vélte, e rendkívül nehéz próba után, az olaszok "jobba...
2020-03-24 20:44:47
A harag a szeretet másik arca?
... ami eddig is lehetséges volt, és ennyiben a világhoz tartozott - de immár megtapasztaltuk, átéltük, és remélhetőleg túléltük. Bennünk tehát biztosan változik valami.
Az új helyzetekben állandóságba kapaszkodom, de közben figyelem az újat. Szívesen tekintek a Bibliára: Isten szava ez emberi szóban. Olyan emberek tanúságtétele, akik nehéz időkben és komoly átalakulások kö...
2020-03-24 08:36:36
Koronavírus - Szijjártó: Szerbia és Magyarország összehangolja védekezését
... pénzügyminiszterével, Sinisa Malival tárgyalt.
A magyar külügyminiszter kiemelte: a magyarok és a szerbek szoros egymásrautaltságban élnek, különösen az ilyen súlyos kihívással érintett helyzetekben.
Szijjártó Péter elmondta: szerb kollégájával folyamatos forródrót-összeköttetésben vannak. Vasárnapi megbeszélésükön áttekintették a határokon kialakult helyzetet. Egyetérte...
2020-03-22 13:11:53
Koronavírus - Minden piaci szereplőt etikus magatartásra szólít fel az Agrárkamara
... fenntartásában, és tevékenységével segítse a tisztességes piaci szereplőket. Ennek érdekében hozta létre korábban a megyei és az országos etikai bizottsági rendszerét. Az etikai bizottság olyan helyzetekben tud segíteni, amelyek még jogszabályokba nem ütköznek, de üzleti szempontból etikátlanok: így például az indokolatlan áremelés vagy az áruk visszatartása - írták.
Az agrá...
2020-03-19 19:23:42
Koronavírus - Ügyvédi iroda: a vállalati döntésekre jelentős hatással vannak a biztonsági lépések
... mentességet a kötelezettség alól, még olyan esetekben sem, amikor a vezető tisztségviselő vagy részvényes akadályoztatva van az ülésen való részvételben.
Fontos, hogy a társaságok ilyen helyzetekben is biztosítsák a döntéshozó szervek működési folyamatainak zavartalanságát. A meghozott döntéseknek összhangban kell lenniük a vonatkozó jogszabályokkal, a belső szabályzatokkal, ...
2020-03-18 10:51:17
1 2 3 .................219 220 .........329 330 .........437 438 439 
Címkék: Digitális Összefogás, Sárközy Júlia, Giuseppe Conte, Sinisa Malival, Szijjártó Péter, nyitva tartó, magyar-szlovák határon, hétvégén nagyon, szejm mostantól, cseh képviselőház, olasz miniszterelnök, vészhelyzet korábban, szeretet másik, vállalati döntésekre, biztonsági lépések, politikus kifejtette, ilyen nagy, ilyen nehéz, szomszédos országokkal, ország Magyarország, negyedikek vagyunk, közszolgálatban dolgozik, egészségügyi dolgozóknak, jelen körülmények, gyerekeknek most, parlamenti ülés, módosítások szerint, alsóházi iroda, helyettes államtitkár, internetes adatforgalom, hálózat ennek, forgalom alakulását, iskolai oktatás, támogatás kilenc, minimális egészségügyi, nyugdíjalapi járulékok, világhoz tartozott, magyar külügyminiszter, szerbek szoros, ilyen súlyos, határokon kialakult, tisztességes piaci, országos etikai, etikai bizottság, indokolatlan áremelés, áruk visszatartása, kötelezettség alól, vezető tisztségviselő, ülésen való, társaságok ilyen, döntéshozó szervek, meghozott döntéseknek,
© 2013 TVN.HU Kft.