Belépés
Hajnal
...
megérezte, aki elmerült a virradás természeti csodájában,
aki áhítatosan nézte a keletről jövő rózsás derengést és
megérez...
2021-09-12 13:52:40
A Természet szépsége - Idézetek
... lelkével megérezte, aki elmerült a virradás természeti csodájában, aki áhítatosan nézte a keletről jövő rózsás derengést és megérezte a végtelenséget és az örökkévalóságot.

Nadler Herbert: A Keleti és Déli Kárpátokban


...
2021-09-04 22:30:23
Férfi tenisz
... selejtező második fordulójában is két játszmában nyert. A kvalifikációban első helyen kiemelt magyar játékos - a világranglista 58. helyezettje - az ötödikként rangsorolt francia Pierre-Hugues Herbertet (90.) győzte le 1 óra 37 perces mérkőzésen.
Fucsovics szombaton, az első körben a francia Arthur Rinderknech (132.) ellen nyert.

Eredmény, selejtező, 2. forduló:...
2021-03-01 22:36:59
Rémület és sötétség
... sötétségen át!

Ó, a...
2020-12-22 20:18:37
Az opera szabályai
... viszont egy VIP-klubbá változott, ahol tudni kell, melyik ária után illik és szabad tapsolni, ahol 3-4 órán át mozdulatlanul kell figyelni, és a szöveg olasz, német vagy francia.

Herbert Lindeberger, az Opera - Egy különleges művészet című könyv szerzője úgy véli, hogy ennyi idő valóban rendkívül hosszú, de nem biztos, hogy a zeneszerző úgy komponálta őket, hogy a...
2020-10-24 19:00:21
Hogyan folytassuk a napunkat Istennel?
... csónakban van, hanem a kormányrúdnál áll. Ezért bármi is fenyegetné az Egyházat, le lesz győzve Jézus Krisztus által, és javára lesz fordítva.

Ezt fejezi ki csodálatosan George Herbert:

Félre a csüggedéssel, kegyelmes Istenem hall engem,
Mikor szél és hullám ostromolja gerincem,
Ő megvéd, mivel a Mindenható élénk,
Még akkor is, ha imbolyog csón...
2020-05-31 22:55:24
Hogyan kezdjük a napunkat Istennel?
... értünk, és kegyelmét adja nekünk (Zsid. 5: 1). Bízzátok Reá ,,leveleiteket", és Ő gyorsan, gondosan továbbítja azt, és mindent megtesz, hogy kéréseink lefogadtassanak. George Herbert Táska c. versében, szívhez szólóan írja le a sebet Krisztus oldalán, amelyet Ő akkor kapott, mikor a kereszten függött, ilyen üzentet adva Krisztus szájába:

Ha kívánsz valamit kü...
2020-05-31 22:47:26
100 éves a magyar gyász
... visszaéltek a győzelemmel... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek.."

Herbert Henry Asguit, aki 8 évig volt angol miniszterelnök, 1925-ben:
“Ez a béke nem államférfiak munkája, hanem súlyos és végzetes tévedések eredménye."

Vladimir Iljic...
2020-04-06 18:00:53
Leclerc, Norris és Albon is indul a vasárnapi virtuális Forma-1-es futamon
...
A világbajnoki sorozat hivatalos honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az első virtuális GP-n is résztvevő korábbi F1-es pilóta, Johnny Herbert ezúttal is szimulátor mögé ül, a további indulók neveit pedig a következő napokban jelentik be. Érdekesség, hogy Leclerc öccse, Arthur is indul a versenyen, mégpedig egy csapatban testvérével.
A koronavírus-járvány miatt szü...
2020-04-02 18:12:23
Koronavírus - A Volkswagen-csoport leállítja európai gyárai többségét
... két-három hétre felfüggesztik a termelést a legtöbb németországi és európai üzemben.
A spanyolországi, portugáliai, olaszországi és szlovákiai üzemek már a héten leállnak - tette hozzá Herbert Diess.
Kiemelte, hogy az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) terjedése révén egyre csökken a kereslet, és bizonytalan a gyártáshoz szükséges termékek, alkatrészek ellátása.
A s...
2020-03-17 10:11:28
1 2 3 .............................90 ...............135 ...............179 180 
Címkék: Nadler Herbert, Déli Kárpátokban, Pierre-Hugues Herbertet, Arthur Rinderknech, Herbert Lindeberger, Jézus Krisztus, George Herbert, Bízzátok Reá, George Herbert Táska, Herbert Henry Asguit, Vladimir Iljic, Johnny Herbert, Herbert Diess, opera szabályai, napunkat Istennel, magyar gyász, vasárnapi virtuális, virradás természeti, keletről jövő, kvalifikációban első, ötödikként rangsorolt, első körben, francia Arthur, szöveg olasz, különleges művészet, sebet Krisztus, kereszten függött, világbajnoki sorozat, első virtuális, további indulók, következő napokban, csapatban testvérével, legtöbb németországi, héten leállnak, gyártáshoz szükséges, kvalifikációban, lefogadtassanak, örökkévalóságot, kényszerítettek, világranglista, miniszterelnök, spanyolországi, magyarországra, mozdulatlanul, végtelenséget, felfüggesztik, kormányrúdnál, csodálatosan, államférfiak, világbajnoki, németországi, olaszországi, leveleiteket, feltételeket, csüggedéssel, fordulójában, győzelemmel, testvérével, rinderknech, beszámolója,
© 2013 TVN.HU Kft.