Belépés
Váltóhibák miatt késnek a vonatok a győri vonalon
...
Urbán Attila közleményében azt írta: délután több váltó is meghibásodott Bicskén, ezért a Herceghalom-Bicske-Szárliget szakaszon ideiglenesen nem járnak a vonatok....
2018-11-23 16:22:22
Változik a forgalomterelés az M1-esen, forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén
... között a belső sáv korlátozását, így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd. Szombat 12 és 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon - Bicske és Herceghalom között - a jelenlegi hat kilométeres sávelhúzást három kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt csak egy sávon közlekedhetnek.
Ugyanakkor vasárnap 9 és 1...
2018-10-05 13:51:58
Fejlesztik a budakeszi szakrendelőt az Egészséges Budapest Program keretében
... a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél.
A budakeszi szakrendelő ellátási területe Budakeszi és a Budakörnyéki Önkormányzati Társuláshoz tartozó települések közül Budajenő, Herceghalom, Páty, Perbál, Telki, Tinnye, Tök és Zsámbék lakosságát foglalja magában, 45 ezer emberrel.
Cserháti Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészséges Budapest Programért felelős m...
2018-10-02 11:11:45
Alkothatunk új szavakat?
... a...:
● bableves
● borsóleves
● gulyásleves
● marhapörkölt
● sertéspörkölt, no, meg...
● Taljándörögd
● Veresegyháza
● Salgótarján
● Herceghalom, de még a...
● hercegprímás
● kazánkovács
● autószerelő
IS külön írandó volna!... )...
2018-07-03 00:10:45
Az M1-es autópályán augusztusig nehezebb lesz közlekedni felújítás miatt
... országos komplex útfelújítási program részeként, az M1-es Hegyeshalom felé vezető oldalán, 2,5 kilométeres szakaszon Biatorbágy térségében, valamint egy 11,75 kilométeres szakaszon a Herceghalom-Bicske vonalon is végeznek majd sávfelújítást - írták.
Az NFM kiemelte: a kétszer három sávra bővítés jelentene tartós megoldást. A tárca ezért elrendelte a tervezési folyamatok felgy...
2018-03-20 11:55:28
Március közepétől elkezdik az M1-es autópálya burkolatjavítását
... szakemberek a nagy felületű burkolatjavításokat.
A Hegyeshalom felé vezető oldalon két és fél kilométeres szakaszon Biatorbágy térségében, illetve mintegy 12 kilométeres szakaszon a Herceghalom-Bicske vonalon lesznek sávfelújítási munkák.
A beruházás előreláthatóan 4-5 hónapot vesz majd igénybe, ennek pontos ütemezéséről a társaság később ad tájékoztatást.
Hozzát...
2018-03-07 09:21:40
Csak Páty külterületén van áramkimaradás a leszakadt vezeték miatt
...
Korábban a szervezet még azt írta, hogy a hiba, amelyet péntek délelőttre javítanak ki, Biatorbágyot, Pátyot és Herceghalom egy részét is érinti.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint sportrepülőgép szakított le egy magasfeszültségű vezetéket az M1-es autópálya biatorbágyi szakaszán. A 21-es kilométernél történt baleset következtében tűz ütött ki, senki ...
2017-08-31 22:34:01
Baleset miatt lezárták az M1-est Budapest felé Herceghalomnál
...
Csámpai Attila elmondta, hogy Budapest felé a 25-ös kilométernél, Herceghalom közelében három kamion ütközött össze ráfutásos balesetben. Az egyik kamion vezetője a fülkébe szorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.
Több kilométeres torlódás alakult ki, mert az érintett szakaszon a kiömlő rakományok miatt teljes szélesség...
2017-07-06 17:22:26
Forgalomkorlátozás lesz az M1-es autópálya több szakaszán
... várhatóan június 10-ig lesz érvényben.
Szerdán, csütörtökön és pénteken este 19 órától másnap reggel 6 óráig burkolatjavítás miatt zárják le a haldósávot a 28-23 kilométerek között, Herceghalom-Páty térségében, Budapest irányában. A forgalom csak az előzősávon haladhat, valamint 80 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben.
A forgalomtereléseket a változtatható jelzéskép...
2017-04-24 09:51:20
Annak a cinikus szövegét hallhatod, aki az ország építése he
... maradéktalan felhasználása érdekében készült elképzelés szerint a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vasútvonalon Bicske térségében keskeny nyomtávú vasútvonal létesülhetne, amelyről Bicske és Herceghalom állomásokon lehetne átszállni az 1. számú vasútvonalra.

A fejlesztés javíthatná a környező települések (például Etyek) elérhetőségét, tovább fokozhatná az elővárosi vasúti szo...
2016-05-01 21:44:41
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Egészséges Budapest Program, Csak Páty, M1-est Budapest, Urbán Attila, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél, Budakörnyéki Önkormányzati Társuláshoz, Cserháti Péter, Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészséges Budapest Programért, M1-es Hegyeshalom, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Csámpai Attila, győri vonalon, budakeszi szakrendelőt, leszakadt vezeték, cinikus szövegét, ország építése, eredeti forgalmi, belső sávot, sávon közlekedhetnek, budakeszi szakrendelő, kétszer három, tárca ezért, tervezési folyamatok, nagy felületű, beruházás előreláthatóan, társaság később, magasfeszültségű vezetéket, 21-es kilométernél, 25-ös kilométernél, egyik kamion, fülkébe szorult, tűzoltók feszítővágó, érintett szakaszon, kiömlő rakományok, 28-23 kilométerek, forgalom csak, előzősávon haladhat, változtatható jelzéskép, fejlesztés javíthatná, környező települések, elővárosi vasúti, magasfeszültségű, forgalomterelés, burkolatjavítás, előreláthatóan, sportrepülőgép, közlekedhetnek, herceghalomnál,
© 2013 TVN.HU Kft.