Belépés
Ez a titka a hosszú életnek
... szomszédokat.


OKINAVA


Először is a japán étrend rengeteg halat, moszatot, tengeri herkentyűt, zöldséget tartalmaz, és inkább kisebb adagokat. Vagyis ...
2021-04-23 20:30:03
Nemzetek bemutatása
... borvirágos az orruk és minden idegennel bunkók, azaz nem nézik jó szemmel, ha valaki nem beszéli az ő nyelvüket. Nem hajlandóak angolul beszélni és örökké csigát meg mindenféle tengeri herkentyűt zabálnak. Zűrzavaros gondolkodásúak, mindent mindenkinél jobban tudnak és örökké vitáznak mindenen. Még egyedül, önmagukkal is képesek veszekedni.
Náluk minden nagyon drága, és egy...
2018-07-26 13:02:44
Nemzetek bemutatása - középiskolás szemével
... az
orruk és minden idegennel bunkók, azaz nem nézik jó szemmel,
ha valaki nem beszéli az ő nyelvüket. Nem hajlandóak angolul beszélni
és örökké csigát meg mindenféle tengeri herkentyűt zabálnak.
Zűrzavaros gondolkodásúak, mindent mindenkinél jobban tudnak és
örökké vitáznak mindenen. Még egyedül, önmagukkal is képesek veszekedni.
Náluk minden nag...
2018-02-02 14:39:55
. Akkor ez az önismeret hiánya?
... idegennel bunkók, azaz nem nézik jó szemmel,
ha valaki nem beszéli az ő nyelvüket. Nem hajlandóak angolul beszélni

és örökké csigát meg mindenféle tengeri herkentyűt zabálnak.

Zűrzavaros gondolkodásúak, mindent mindenkinél jobban tudnak és

örökké vitáznak mindenen. Még egyedül, önmagukkal is képesek veszeke...
2018-01-28 15:42:57
Miért a számítógép nevet kapta?
... ugyanazon bemenő adatok alapján mindig ugyanazon kimenő adatokat állítsa elő, azaz hogy determinisztikusan működjön,

Ebből az következik, hogy egy deter...
2016-01-01 13:00:47
Kedvencünk, a kapor
... tojássalátánkat, tojáskrémünket kaporral ízesítjük. A kicsit fullasztó krémen sokat lazít a rendkívül kellemes, nagyon zöld íz.

Frissen vágott kaporral szinte bármilyen halat, tengeri herkentyűt megszórhatunk, nagyon kellemes ízkombinációt alkotnak.


Az uborkasaláta szinte...
2015-10-03 21:18:33
Móra Ferenc:Ropogós cseresznye
... leszakítottam belőlük kettőt.

- Először is a magam részét veszem ki, mert én vagyok a legnagyobb.

Nem ettem én ahhoz fogható jót soha életemben, pedig én már tengeri herkentyűt is ettem. Meg nem állhattam, hogy még két szemet be ne kapjak a ropogós cseresznyéből. Az még jobban esett, mint az első kettő.

- Megetted a részemet! - pityeredett el az öc...
2015-07-20 20:31:38
Viva, Espana!
... paradicsommártásba. Előmelegített, 180 fokos sütőbe toljuk és 15- 20 percig sütjük.

Spanyolország partjait egy tenger és egy óceán mossa, nem véletlen, hogy sok halat és tengeri “herkentyűt" fogyasztanak. A tengerparti részeken nem képzelhető el egy kiadós vacsora halas fogás nélkül.

Csirke fokhagymamártásban

Hozzávalók:
1 kg csirk...
2015-04-21 23:08:46
Szőke nő zűrben az űrben - 267.
... elkészítette az eszközt, amely képes felébreszteni a hibernálásból a kamra lakóit anélkül, hogy erről az Ultenberg csoport értesülne. Arra is alkalmas, hogy aktiválja a Mr. Rafa birtokában lévő herkentyűt. Mindössze annak a módját kellett még megtalálni, hogyan lehetne feltűnés nélkül Mr. McPherson találmányát a Rodney fedélzetére juttatni. Ez fogas kérdésnek bizonyult.
- Nin...
2014-08-30 00:15:20
Milyen íze van az osztrigának? ettetek már?
... valaki osztrigát vagy kagylót eszik, az már nagy dolog. Nagyon jól kell nekem elkészíteni őket, enélkül a tenger és egyéb mellékíz nélkül, hogy valóban meg tudjam enni őket. Más tengeri herkentyűt szívesen megeszek, a tintahalat, polipot,rákot, bár rákból is ettem már nagyon tengerízűt, amit ki is kellett köpnöm azonnal, mert mintha a WC-ből szedték volna ki és tették volna az asz...
2014-06-21 06:55:51
1 2 3 4 
Címkék: Móra Ferenc, hosszú életnek, önismeret hiánya, számítógép nevet, japán étrend, kicsit fullasztó, rendkívül kellemes, uborkasaláta szinte, magam részét, ropogós cseresznyéből, első kettő, óceán mossa, tengerparti részeken, kiadós vacsora, kamra lakóit, módját kellett, tojássalátánkat, gondolkodásúak, tojáskrémünket, spanyolország, ízkombinációt, diariodesalud, leszakítottam, felébreszteni, hibernálásból, megszórhatunk, cseresznyéből, előmelegített, fogyasztanak, szomszédokat, középiskolás, elkészítette, uborkasaláta, fedélzetére, tengerparti, mindenkinél, osztrigának, elkészíteni, pityeredett, senzoninaru, mindmegette, találmányát, herkentyűt, önmagukkal, veszekedni, zűrzavaros, mindenféle, bemutatása, hajlandóak, számítógép, birtokában, borvirágos, hozzávalók, képzelhető, kedvencünk, megtalálni, lapokkepek, cseresznye, legnagyobb, tintahalat, tengerízűt, következik, tartalmaz, kérdésnek, zöldséget, idegennel, ízesítjük, mcpherson, nyelvüket, mindössze, életemben,
© 2013 TVN.HU Kft.