Belépés
Isten miért rendel el próbákat az életünkben?
... hitből. Az őszinte hit megalázza magát Isten hatalmas keze alatt a próbákban, Őreá vetve minden gondot (1Pt 5,6-7). A panaszkodás vagy Isten vádolása hogy rosszat akar neked az őszinte hit hiányának a bizonyítéka.

B. Bízhatunk Istenben hogy Neki mindig megvannak az erőforrásai, hogy megszabadítson.

Isten angyala és a köd felhő amelyek elől mentek, hogy vezess...
2021-04-11 21:58:50
A vitaminhiány jeleiről
... termelésében, melyek elősegítik a szorongás és a depresszió szabályozását.

A nem megfelelő éjszakai látást éjszakai vakságnak nevezik. Kialakulásában nagy szerepe van az A-vitamin hiányának. Ez egy zsírban oldódó vitamin, amelynek kiemelkedő szerepe van a jó látásban, a bőrszövet egészségének fenntartásában és a megfelelő immunműködésben. Egyes növényi élelmiszerek karo...
2021-03-20 19:29:57
A polifenolok segítenek az egészség megőrzésében
... megtalálható a kvercetin, melynek cukorbetegség ellenes hatása van, de segíthet az érelmeszesedés megakadályozásában is.

A cukorbetegség kialakulásában nagy szerepe van az inzulin hiányának, viszont a resveratrol csökkenti az inzulin szekrécióját, és késleltetheti az inzulinrezisztencia kialakulását.

A 2-es típusú diabéteszt azért is komolyan kell venni, mive...
2021-03-02 22:07:01
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... hajlam áll fenn. Az A-vitamin bőr- és nyálkahártyavédő vitamin, a bőr- és a nyálkahártya - elváltozások gyógyszere és megelőző szere. Szem látóbíborának is alkatrésze az A-vitamin, hiányának következménye látászavar lehet (pl. szürkületi vakság). A-provitamin tekintetében a sütőtök sem megvetendő táplálék.

A-vitaminon kívül, ha kisebb mennyiségben is, de tartalma...
2021-01-09 22:11:26
Gyógyító zöldségek
... kőképződési hajlam áll fenn. Az A-vitamin bőr- és nyálkahártyavédő vitamin, a bőr- és a nyálkahártya - elváltozások gyógyszere és megelőző szere. Szem látóbíborának is alkatrésze az A-vitamin, hiányának következménye látászavar lehet (pl. szürkületi vakság). A-provitamin tekintetében a sütőtök sem megvetendő táplálék.

A-vitaminon kívül, ha kisebb mennyiségben is, de ta...
2020-12-27 23:54:26
Sárgarépa gyógyhatásairól
... antioxidáns, így a szabad gyökök károsító hatásával szemben véd.

A sárgarépa bővelkedik A-vitaminban, mely fontos a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából. Az A-vitamin hiányának az egyik legelső tünete a farkasvakság. A-vitamin hiánya esetén már napi egy sárgarépa is elegendő lehet a szürkületi látás helyreállításához.

A legtöbb zöldségfélével...
2020-12-09 17:33:35
Le a kalappal Magyarország előtt! - Das Tagebuch.at
Egy újságcikk. Szerintem tökéletes. A facéra németül tettem föl, ide magyarul teszem. Bocs a fordítás esetlenségért.
A magyar után az eredeti német is olvasható.

Andreas Unterberger

Le a kalappal Európa két bátor országa előtt!
2020. november 18.

Ritkán éreztem akkora tiszteletet egy ország iránt, mint manapság Magyarország iránt. Bátran é...
2020-11-21 17:23:04
B9 vitamin hiányról
... erre adjuk meg a válaszokat.

Amennyiben nem gondoskodunk ennek a vitaminnak a rendszeres beviteléről és hiány keletkezik, úgy sokféle betegséggel kell számolnunk. A B9-vitamin hiányának következményei lehetnek többek között a mentális betegségek, a demencia, a vérszegénység, de még a rákos megbetegedések kialakulásának is nagyobb az esélye, amennyiben nem figyelünk oda ...
2020-09-09 22:34:43
Magnézium, mint fogyókúrás csodaszer?
... elhízás, a megemelkedett trigliceridszint és húgysav szint. Utóbbi akkor lép fel, ha az elfogyasztott fehérjét nem teljesen emészti meg a szervezet a B-vitaminhiány és az emésztő enzimek hiányának hatására. A B-vitamin és a magnézium kapcsolatáról már volt szó, de azt is tudjuk, hogy a magnéziumhiány a hasnyálmirigy által termelt emésztőenzimek hiányát is maga után vonja.
...
2020-08-02 23:04:31
MNB: májusra nagyot javult fizetési mérleg
... származott, így a reálgazdasági tételek mindössze 14 millió euró hiányt mutattak az áprilisi 777 millió euróval szemben.
Az előző havival ellentétben, amikor a folyó fizetési mérleg hiányának csaknem háromnegyedét az áruk és szolgáltatásokpénzforgalmi hiánya okozta, májusban csaknem a teljes deficit a jövedelmek áramlásának következménye volt, amely 398 millió euróval rontott...
2020-07-17 13:02:16
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........138 139 140 
Címkék: Bízhatunk Istenben, Andreas Unterberger, vitaminhiány jeleiről, polifenolok segítenek, egészség megőrzésében, gyógyító természettel, kalappal Magyarország, panaszkodás vagy, depresszió szabályozását, zsírban oldódó, bőrszövet egészségének, megfelelő immunműködésben, cukorbetegség kialakulásában, inzulin hiányának, resveratrol csökkenti, inzulin szekrécióját, 2-es típusú, nyálkahártya &#8211, szabad gyökök, sárgarépa bővelkedik, nyálkahártyák egészsége, egyik legelső, szürkületi látás, legtöbb zöldségfélével, facéra németül, fordítás esetlenségért, magyar után, eredeti német, kalappal Európa, ország iránt, rendszeres beviteléről, mentális betegségek, rákos megbetegedések, megemelkedett trigliceridszint, elfogyasztott fehérjét, emésztő enzimek, magnézium kapcsolatáról, hasnyálmirigy által, reálgazdasági tételek, előző havival, folyó fizetési, teljes deficit, jövedelmek áramlásának, nyálkahártyavédő, trigliceridszint, gyógyhatásairól, immunműködésben, kialakulásának, megszabadítson,
© 2013 TVN.HU Kft.