Belépés
...Szolgálni egy férfit is lehet, de csakis akkor, ha -
... de csakis akkor, ha szabad vagyok mellette.
Ehhez azonban nem elég, hogy "szeret".
Az kell, hogy igazán szeressen!
Ha elnyomottságot, kiszolgáltatottságot, a méltóságom hiányát élem meg mellette, biztos, hogy nem jól szeret.
És én sem őt.
Miért?
Mert nem azt szereti, aki én vagyok - hanem azt, akire szüksége van neki, hogy a saját sorsát élhetőv...
2020-10-15 09:08:17
A kollagén leggazdagabb forrása
... a bőrödet, táplálja a hajhagymákat és a körmöt is egészségessé teszi.

A kollagén leggazdagabb forrása ez a kása, ami szinte megfiatalítja a női testet! Kompenzálja a kollagén hiányát a bőröd, a hajad és a köröm egészséges és fiatal lesz! Legalább hetente egyszer ajánlott enni egy tányérral!

Árpagyöngyöt hasznos tulajdonságait kevesen ismerik. Sokan csak a sól...
2020-10-06 21:37:02
Pio atya és az angyalok
... növelje lelkedben a szeretet tüzét, és mindig mosolyogjon rád, ahogyan minden lélekre, akit kedvel. Szűz Mária mosolyogjon rád életed minden eseményében, és pótolja bőségesen a földi anya hiányát!
A te jó őrangyalod őrködjön mindig feletted, ő legyen a vezetőd, aki irányít az élet zord ösvényein; őrizzen meg mindig Jézus kegyelmében, támogasson kezével, hogy meg ne botolj val...
2020-10-02 17:42:02
Miért szedjünk B-vitaminokat?
... gyakran hiányzik ez a vitamin. Nekik valamilyen kiegészítő formájában szükséges ezt a vitamint bevinni.

Az idősebb emberek is gyakran szenvednek ennek a vitaminnak (B12-vitamin) a hiányától. Márpedig több kutatás is azt támasztotta alá, hogy a B12-vitamin lassítja az agy öregedési folyamatait.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/miert-sz edjunk-b-vitaminokat/...
2020-09-15 17:51:21
Öregedésgátlás egy természetes vegyülettel
... benne, hogy kevesebb lesz az esélye a különféle testi, szellemi és mentális betegségeknek. Az öregedési folyamatokat nemcsak a testi betegségek gyorsíthatják meg, hanem az érzelmi jólét hiányát vagy annak alacsony szintjét is eredményezhetik.

A kutatások azt bizonyították be, hogy létezik egy olyan természetes, növényekben előforduló vegyület, amely akár meg is hosszabb...
2020-09-14 23:27:00
Krisztus követése
Mennél inkább örül az ember a mulandó dolgoknak, annál kevésbé érzi az örökkévalók hiányát.

Ágoston...
2020-09-03 21:00:30
B14 vitamin ( PQQ)
... sejtfejlődési folyamathoz és a gyermek teljes testének megfelelő fejlődéséhez a születés előtt és után, ezért fontos, hogy a terhes és szoptató nők megakadályozzák ennek a vitaminnak a hiányát a szervezetükben, táplálékból és gyümölcsből. zöldség. A gyermekek immunitásának fejlesztésére és egy felnőtt felnőttkori immunrendszer megerősítésére a metoxantin (B14-vitamin) növeli a lim...
2020-09-01 21:21:15
Szeretettől megraboltak
... egyedül a szeretet.
Kifosztottak, megraboltak
ezek a csöpp kis emberek.

A szomorúság árnyéka
elkíséri őket végig.
Mindent megadhat az élet,
c...
2020-08-14 21:05:26
Koronavírus - A boszniai szerbek igényelnék az orosz vakcinát, míg az ország bosnyák-horvát régiója az uniós ir
... kereskedelmi és idegenforgalmi miniszter közölte, a szerbiai turizmus az idei évben eddig mintegy egymilliárd eurós (több mint 345 milliárd forint) kárt szenvedett. A külföldi turisták hiányát a belföldi turizmus megnövekedése sem tudja pótolni, ám a kiesés mértékét csak a nyári szezon végét követően lehet majd pontosan tudni - tette hozzá.
Koszovóban egy nap alatt 10 590-rő...
2020-08-13 09:51:22
Ami mindennél fontosabb…
... ölelt, nem figyelt, nem empatizált, nem játszott, hanem csak szidalmazott, csak elvárt, becsmérelt, rideg volt és távolságtartó.

Az EMBEREK egy nagy része az empátia és az érintés hiányától szenved.

Van, aki bevallja magának és van, aki lehasítja és azt hazudja, hogy milyen jól van ő így. A nagy fenét.

Egyedül csak megdögleni lehet. Érted? Ezt egye...
2020-08-06 22:46:00
1 2 3 ......................275 276 ............412 413 ...........549 550 551 
Címkék: Szűz Mária, kollagén leggazdagabb, természetes vegyülettel, boszniai szerbek, orosz vakcinát, ország bosnyák-horvát, méltóságom hiányát, saját sorsát, kollagén hiányát, köröm egészséges, szeretet tüzét, földi anya, élet zord, vitamint bevinni, idősebb emberek, különféle testi, öregedési folyamatokat, testi betegségek, érzelmi jólét, olyan természetes, mulandó dolgoknak, örökkévalók hiányát, gyermek teljes, születés előtt, gyermekek immunitásának, felnőtt felnőttkori, szomorúság árnyéka, szerbiai turizmus, idei évben, külföldi turisták, belföldi turizmus, kiesés mértékét, nyári szezon, nagy része, érintés hiányától, nagy fenét, eredményezhetik, gyogyszernelkul, megakadályozzák, elnyomottságot, megerősítésére, öregedésgátlás, idegenforgalmi, tulajdonságait, szervezetükben, fejlesztésére, betegségeknek, bizonyították, gyorsíthatják, immunrendszer, immunitásának, megnövekedése, megfiatalítja, sejtfejlődési, távolságtartó, kereskedelmi, folyamatokat, árpagyöngyöt, hajhagymákat, egészségessé, kifosztottak, leggazdagabb,
© 2013 TVN.HU Kft.