Belépés
Viccek
... reklám
-----------------
Mosópor reklám:
- Nézze milyen ragyogóan fehér lett ez az ing!
- Szép, szép de nekem kockásan jobban tetszett...

-------------------
3) Az anyós a hibás
-------------------
- Ki törte be az ablakot?
- Én, de az anyósom a hibás, mert amikor hozzávágtam a tányért,
félreugrott.

------------...
2018-12-11 09:32:47
PM: Magyarország ellenzi az Európai Munkaügyi Ügynökség létrehozását
... kiállt a magyar munkavállalók és munkáltatók érdekei, továbbá a tagállamok szuverenitásának megőrzése mellett. Az Európai Munkaügyi Ügynökség koncepciója a magyar álláspont szerint alapvetően hibás, a működési szabályok és hatáskörök szándékosan kidolgozatlanok - írja a szaktárca.
A közleményben Bodó Sándor hangsúlyozta, az Európai Bizottság és a Parlament ennek ellenére szer...
2018-12-07 11:11:13
Megszentelődés
... szentség a válasz. A Krisztusban elrejtett szentségünk és az önmagunkban megtalálni vágyott szentség közötti különbségtételre való képtelens...
2018-12-06 11:45:53
Putyin: Washington nem bizonyította be, hogy Moszkva megsértette az INF-szerződést
... szándékát.
"Következő lépésként elkezdték keresni azt, hogy ezt kire terheljék. Nos a nyugati átlagember számára az a legegyszerűbb és legmegszokottabb (magyarázat), hogy Oroszország a hibás. Ez nem így van, mi ellenezzük ennek a szerződésnek a szétrombolását. És ha ez megtörténik, a megfelelő módon fogunk reagálni" - mondta az orosz elnök.
Emlékeztetett rá, hogy az Egy...
2018-12-05 15:41:36
Krónika 3. rész (eszközkezelő, népszavazás)
... akkori kedvezőbb árfolyamon - forintosította volna a devizahiteleket. Azt sem kellett volna hagyni, hogy a bankok kényük-kedvük szerint megemeljék a hitelkamatokat és hogy évekig működjön ez a hibás termék - sorolta.
Kitért arra, hogy a 2008-as gazdasági válság után a bankrendszert világszerte felelőssé tették a problémákért, ezért jelentek meg a banki különadók. Rámutatott, ...
2018-11-28 13:52:52
Majtényi Erik
... ropogni kezdett,
és összedőlt, mint tavaszi zápor
idején kezdő turista fölött
a kontármód felütött sátor.

Nagypapa képét csak egy hüvelykkel
toltam el, s mint hibás,
megcsúszott színnyomás,
nagypapa most felesleges fülekkel
ékeskedik hálószobád falán.

Kabátomat a szögre akasztottam,
de benne maradtam a kabátomban,
...
2018-11-27 19:30:06
Összesen 28,5 millió forint bírságot szabott ki pénzváltókra az MNB
... jegybank pénteki közleménye szerint a pénzváltási tevékenységet érintő témavizsgálat hiányosnak találta a pénzváltó ügynökök belső szabályzatait is. Hozzátették, hogy a pénzváltók több esetben hibás folyamatokat alakítottak ki a gyanúsnak minősülő tranzakciók bejelentésére, helytelenül tárták föl az ügyfelek tényleges tulajdonosait és pénzeszközeik forrását.
Az MNB az IBUSZ U...
2018-11-23 10:21:19
Gázömlés - Katasztrófavédelem: meghibásodás okozta a tüzet a nagyhegyesi gáztározóban
...
Papp-Kunkli Nóra közölte: a meghibásodás következtében egy helyről kiáramlott a gáz, és begyulladt; jelenleg 15 méteresek a lángok.
A szakemberek leválasztották, elzárták a hibás gázvezetéket, ám még van gáz a csőben, amely táplálja a hatalmas lángokat - tette hozzá.
Tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók nyolc vízsugárral vet...
2018-11-20 11:51:09
Belobbant a gáz a nagyhegyesi gáztározóban
...
Papp-Kunkli Nóra azt írta: a gáztároló szakemberei leválasztották a hibás vezetéket, ennek ellenére a csőben lévő gáz még ég.
A Hajdú-Bihar megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók nyolc vízsugárral jelenleg is dolgoznak a tűz eloltásán és a terület lehűtésén.
A rendőrség lezárta a 33-as főút érintett szakaszát....
2018-11-20 11:49:34
Laura levelei
... hibám,
azt hiszem ez örök,
ha megszólít egy férfi
én zavarba jövök.
Biztos tapasztalta
ön is a múlthé...
2018-11-13 08:53:07
1 2 3 ...............543 544 .......815 816 ........1086 1087 1088 
Címkék: Európai Munkaügyi Ügynökség, Majtényi Erik, Bodó Sándor, Európai Bizottság, IBUSZ, Papp-Kunkli Nóra, nagyhegyesi gáztározóban, magyar munkavállalók, tagállamok szuverenitásának, magyar álláspont, működési szabályok, közleményben Bodó, önmagunkban megtalálni, nyugati átlagember, megfelelő módon, orosz elnök, bankok kényük-kedvük, hibás termék, 2008-as gazdasági, bankrendszert világszerte, banki különadók, kontármód felütött, szögre akasztottam, pénzváltási tevékenységet, pénzváltó ügynökök, pénzváltók több, gyanúsnak minősülő, ügyfelek tényleges, meghibásodás következtében, helyről kiáramlott, szakemberek leválasztották, hibás gázvezetéket, hatalmas lángokat, gáztároló szakemberei, hibás vezetéket, csőben lévő, terület lehűtésén, rendőrség lezárta, 33-as főút, szuverenitásának, legmegszokottabb, különbségtételre, kidolgozatlanok, devizahiteleket, szétrombolását, leválasztották, megszentelődés, forintosította, hitelkamatokat, bejelentésére, emlékeztetett, pénzeszközeik, következtében, témavizsgálat,
© 2013 TVN.HU Kft.