Belépés
Spurgeon - Június 28
... Úrnál ezt a haragot és szomorúságot? A zsinagógában lévők szíve keménysége és lelkiismeretük érzéketlensége.

A vándor talpa megkeményedik az úttól, arca érzéketlenné válik a hideggel szemben, egész teste megedződik és hozzászokik a kemény életmódhoz. - Vannak emberek, akik csak kis adagolásban szednek halálos mérgeket egészen addig, míg szervezetük hozzászokik és érzéke...
2022-06-29 06:26:24
Reuma a sokarcú népbetegség
... kimozgatásokkal, nyújtásokkal fokozzuk az ízületek rugalmasságát és mozgástartományát, amellyel elősegítjük, hogy a páciensnél oldódjon, megszűnjön a mozgáskorlátozottság.

Öngyógyítás hideggel és meleggel
Az arthrosis kezelésének szabályai: az akut gyulladásos szakaszokban hideggel, a közbülső időben meleggel kezeljük.
A hideg pakolás csökkenti a fájdalmakat é...
2022-06-10 23:56:02
Kustra Ferenc versei
... megfagy a lehelet...
Sok bajtársunk van, a családjuknak mi visszük haza a lelkeket...

Még nem tudott, hogy fogunk-e még mi itt valaha is énekelni,
Vagy csak a kegyetlen hideggel fogunk a végsőkig megküzdeni...
Otthon vár család, a gyerek, tehén, ló, lassan már szántani kellene,
De előbb haza kéne menni, énekelni... ne csak holtak szelleme...
...
2021-03-28 21:30:58
A 4 legjobb fűszer a hideg végtagok ellen
... Fahéj
A fahéjnak jól ismert vérhígító tulajdonsága, mely szintén a keringést javítja. Akik fázósak, fogyasszanak minden nap egy kevés fahéjat, ezzel segítik szervezetük védekezését a hideggel szemben. Ehetjük almához, banánhoz vagy belekeverhetjük a reggeli müzlibe is.

3, Fokhagyma
A fokhagyma a fahéjhoz hasonlóan természetes vérhígító, segíti a vér szabad ára...
2018-01-10 13:46:39
Illegális bevándorlás - Osztrák miniszter: végső megoldásként a "határzár" is bevethető a Brenner-hágónál
... Nigériából, Szomáliából és Eritreából jönnek, a legtöbben Németországba vagy Svédországba akarnak eljutni. Elmondta továbbá, hogy a menekültek nem veszik figyelembe az út veszélyeit, a hideggel sem törődtek, és sokszor tehervonatokra felkapaszkodva kockáztatják életüket.
A Kurier című lap hétfői száma az olaszországi belügyminisztérium adataira hivatkozva azt írta, hogy máju...
2017-06-12 11:52:13
Illegális bevándorlás - Tiroli kormányfő: szükség esetén le kell zárni a Brenner-hágói határszakaszt
... Ghánából is" - mondta Tatzgern és hozzátette: hogy a legtöbben Németországba vagy Svédországba akarnak eljutni. Tájékoztatása szerint a menekültek nem veszik figyelembe az út veszélyeit, a hideggel sem törődtek, és sokszor tehervonatokra felkapaszkodva kockáztatják életüket.
A rádió beszámolójában az is elhangzott, hogy a Brenner-hágónál lévő határszakaszt elméletileg pár ór...
2017-05-26 11:44:13
Hegyközségek: megtizedelhette az idei szőlőtermést a tartós fagy
... okozhatott a fagy, amelyeket tavaly jégeső sújtott.
Frittmann János, a HNT Szakmaközi Bizottságának elnöke szerint a károsodás mértékét jelentősen befolyásolja az adott szőlőfajta hideggel szembeni ellenálló képessége, a szőlőültetvény kondíciója és földrajzi kitettsége. Egyes fajták esetében néhány területen a termőrügyek 90 százaléka is áldozatául esett a fagynak.
Ho...
2017-02-13 17:18:57
A fagy nemcsak kárt okozhat a mezőgazdaságban, a hidegnek jótékony hatása is lehet
... hóréteg is kialakult, de sok helyen a viharos szél elfújta és elhordta a vetésekről a havat. A nem összefüggő hó miatt az őszi kalászosok és a repce sok helyen védtelenek maradtak a nagy hideggel szemben.
Az elmúlt időszak tartósan alacsony hőmérsékletének hatására a gabonavetések sok helyen elvesztették a zöld színüket, és leginkább a talaj színe dominál. Az őszi búzában a k...
2017-01-17 16:02:56
Érdemes tudni, ha fázunk, vacogunk
... lehűlést testmozgással előzhetjük meg, vagy menjünk be egy olyan helyre, ahol felmelegedhetünk. Emellett a következő jó tanácsok sokat segítenek abban, hogyan óvhatjuk meg a szervezetünket a hideggel szemben.
1. Mindig az időjárásnak megfelelően, rétegesen öltözzünk: védjük magunkat a széltől és az átnedvesedéstől. A nedves ruhákat minél előbb váltsuk szárazra.
2. Viselj...
2017-01-10 14:22:21
Pej Erika versei
... fákat.
Esztelen.

A kályha mellett vacogok,
majd megfagyok.
Egyedül.

Már nem emlékszem arra,
milyen volt télben, parázson járni.
Dacolni a faggyal, s hideggel, mert
minden reggel adtál, meleget szívemnek.

Most hideg s fagyos.
Azzá tetted...

Nem szeretek fázni, utálom a telet.
A tavasz kell nekem, mi...
2016-08-15 22:31:04
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Kustra Ferenc, Frittmann János, Szakmaközi Bizottságának, sokarcú népbetegség, hideg végtagok, idei szőlőtermést, tartós fagy, fagy nemcsak, hidegnek jótékony, zsinagógában lévők, vándor talpa, hideggel szemben, kemény életmódhoz, ízületek rugalmasságát, páciensnél oldódjon, arthrosis kezelésének, akut gyulladásos, közbülső időben, hideg pakolás, kegyetlen hideggel, végsőkig megküzdeni, keringést javítja, kevés fahéjat, reggeli müzlibe, fahéjhoz hasonlóan, legtöbben Németországba, rádió beszámolójában, károsodás mértékét, adott szőlőfajta, szőlőültetvény kondíciója, viharos szél, őszi kalászosok, nagy hideggel, elmúlt időszak, zöld színüket, talaj színe, őszi búzában, olyan helyre, időjárásnak megfelelően, nedves ruhákat, kályha mellett, tavasz kell, felmelegedhetünk, átnedvesedéstől, hőmérsékletének, megtizedelhette, belekeverhetjük, mezőgazdaságban, kimozgatásokkal, beszámolójában, érzéketlensége, lelkiismeretük, tehervonatokra, felkapaszkodva, szőlőültetvény, szervezetünket, határszakaszt, németországba,
© 2013 TVN.HU Kft.