Belépés
A madárberkenye teája vesekőképződés esetén javasolt
... hatású.

A termésből készítenek gyümölcslét, szörpöt és pálinkát is.

Intelmek a madárberkenye fogyasztásával kapcsolatban!
Magvai kis mennyi...
2021-01-16 23:46:23
A legjobb idézetek egy helyen
... teljes"


SlidePlayerA hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben ...
2020-11-05 20:30:01
Otthoni gyógymódok magas vérnyomás ellen
... fokhagyma csökkenti a vérnyomást. Nyersen és főzve is segít szabályozni a vérnyomást és csökkenteni a koleszterinszintet. Emellett ellazítja az ereket, mert serkenti a nitrogén-monoxid és a hidrogén-szulfid termelését.

Együnk 1-2 gerezd kissé összenyomott fokhagymát minden nap! Azzal, hogy összenyomjuk a fokhagymát, hidrogén-szulfidot állítunk elő; ez a vegyület ped...
2020-10-07 00:09:39
Az étkezés és a vírusszövődmények
... működésbe lép és a fagociták felfalják a vírusokat és a vírusokkal fertőzött sejteket. Ez azonban még messze nem jelentené a vírusok pusztulását, azonban az immunsejtekben ilyenkor képződő hidrogén peroxid már képes szétmarni a vírusok fehérje burkát és roncsolni a nukleinsavaikat. A hidrogén peroxid a sejteken belül a peroxisomákban képződik, amik minden eukarióta sejtben megtalá...
2020-09-14 21:37:25
Az Európai Bizottság bemutatta hidrogénstratégiáját
...
Frans Timmermans, a bizottság alelnöke elmondta, a testület célja, hogy a tiszta hidrogén értékláncok kialakításával az EU világvezető szerepet kapjon a zöld technológiák piacán.
Hozzátette, hogy az új hidrogéngazdálkodási tervek hozzájárulnak a koronavírus-járvány okozta károk helyreállításnak megkönnyítéséhez is.
"Ahhoz, hogy az EU 2050-ig klímasemlegessé váljon...
2020-07-08 15:32:02
Méz és fahéj
A fahéj az egyik legrégebbi fűszer a földön. A fahéjban található illóolaj a mézben található hidrogén-peroxidot előállító enzimmel együtt a leghatékonyabb természetes mikróbaellenes hatóanyag, amely megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását a szervezetben.

Összeállítottunk egy listát, hogy a fahéj-méz kombó milyen bajokra nagyon hatékony.

Rák kock...
2020-06-28 22:45:47
A NASA TESS, Spitzer missziója egy Neptunuszhoz hasonló nagyságú bolygót fedezett fel
... egy hideg vöröstörpe csillag, amely 20-30 millió éves lehet, a 150-szer idősebb Naphoz viszonyítva még gyermekcsillagnak számít. A csillag energiájának kevesebb mint 10 százaléka származik hidrogén-hélium fúzióból magjában. A rendszer 31,9 fényévre van a Microscopium déli konstellációban.
Az AU Mic b névre keresztelt új bolygót a Nature című tudományos folyóirat szerdán megje...
2020-06-25 13:51:44
Koronavírus - A francia kormány 15 milliárd eurós mentőcsomaggal segíti a repülőgépgyártást
... munkahelye, a kormány célja előkészíteni a polgári közlekedés repülőgépei, a helikopterek és a teherszállító repülőgépek új generációját, amely újfajta propulziós rendszerekkel - mint például a hidrogén motorok - kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki.
"Az ágazat eredeti terveihez képest ez tízéves gyorsítást jelent" - jelezte Elisabeth Borne közlekedési és környezetvédelmi mi...
2020-06-09 14:02:26
Néhány hét múlva indulhat az Egyesült Arab Emírségek Mars-missziója
... alsóbb légkört kutatja, és amelyet az Arizonai Állami Egyetemmel, a projekt három amerikai partnerintézményének egyikével közösen fejlesztettek ki.
A harmadik szenzor az oxigén és a hidrogén koncentrációját vizsgáló ultraibolya-spektrométer lesz.
Al-Amiri szerint a kutatás egyik fő kérdése, hogy ez a két elem - a víz alkotói - hogyan hagyják el a bolygót.
Nem ez les...
2020-06-09 13:32:24
Mérgező ételeink
... ám bármelyik gyümölcs magjának túlzott fogyasztása mérgező hatású lehet. Ezek a magok amygdalinot tartalmaznak. Emésztés során, különösen ha összerágva kerül a gyomorba, akkor amigdalin hidrogén-cianiddá alakul. Ez rendkívül mérgező. A mérgező szint eléréséhez nagyjából 2 csészényi magvat kell megennie, ez alatt elfogyasztva pánikra semmi ok.

Ricinus babok
...
2020-05-07 12:38:57
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........120 121 122 
Címkék: Európai Bizottság, NASA TESS, Egyesült Arab Emírségek Mars-missziója, Frans Timmermans, Elisabeth Borne, Arizonai Állami Egyetemmel, madárberkenye teája, legjobb idézetek, francia kormány, termésből készítenek, madárberkenye fogyasztásával, hidrogén mellett, legnagyobb mennyiségben, hidrogén-szulfid termelését, fagociták felfalják, vírusokkal fertőzött, vírusok pusztulását, immunsejtekben ilyenkor, vírusok fehérje, hidrogén peroxid, sejteken belül, peroxisomákban képződik, bizottság alelnöke, testület célja, tiszta hidrogén, zöld technológiák, egyik legrégebbi, fahéjban található, mézben található, leghatékonyabb természetes, fahéj-méz kombó, hideg vöröstörpe, 150-szer idősebb, csillag energiájának, kormány célja, polgári közlekedés, teherszállító repülőgépek, hidrogén motorok, ágazat eredeti, projekt három, harmadik szenzor, hidrogén koncentrációját, kutatás egyik, magok amygdalinot, mérgező szint, megkönnyítéséhez, környezetvédelmi, összeállítottunk, helyreállításnak, klímasemlegessé,
© 2013 TVN.HU Kft.