Belépés
KORDA '85 Ingyenes életműkoncert Százhalombattán
... elszürcsöltünk.

Érdekes volt megtapasztalni, ahogy az idősebbek is az első sorokba sietnek, hogy minél közelebbről lássák a műsort. A közönséget tekintve kijelenthető, hogy Kordáék zenéje generációkon átível, hiszen fiatalokat is ki lehetett szúrni a mulató tömegben.

Mire megjelent a kivetítőn a visszaszámlálás, és letelt a két per, az aréna csordultig megtel...
2024-05-18 21:45:22
József Attila – Pünkösd előtt
... Pünkösd előtt

Szent, éhes lelkem, pünkösd ünnepére,
Mint jóllakott tuzok, magadba hullva
Feledd, hogy büszke, forró szárnyadat
Cibálja, tépi vérek irigy ujja.
Hiszen tudod már mi a Végtelenség:
A Végtelenség az a magyar bánat
S hiába vergődsz haló hattyuként,
Szomorubb lélek búsul majd utánad.
Ha idejöttél, tündökölj s dalolj csak...
2024-05-18 16:24:16
Vigyázzatok, hogyan hallgatjátok!
... használatát, egészen addig, amíg egy nap meg nem nézett egy marék rizst, amit vacsorára akart enni. Legnagyobb megdöbbenésére apró élőlényeket látott benne mászni. Nem tudta, mit tegyen, hiszen a rizs volt az étrendjének egyik alapanyaga. Végül csalódottságában darabokra törte a mikroszkópját. Valami ízléstelen dolgot fedezett fel, ezért elpusztította a felfedezés forrását!
E...
2024-05-17 23:26:01
Fürtös poloskavész - a nők barátja
... összefüggő hőhullámokat.

Amikor a menopauza időszakában csökken az ösztrogén szintje, úgy a hölgyek súlygyarapodást is tapasztalnak. Azonban a fürtös poloskavész ebben is segíthet, hiszen éppen olyan a hatása, mint az ösztrogénnek, ami azt eredményezi, hogy a nők a menopauza időszaka alatt sem híznak el, azaz tartani tudják a testsúlyukat.
Forrás : https://gy...
2024-05-16 22:21:50
A tökéletes válasz
... semmit sem tehet önmagától; csak azt teheti, amit látja, hogy Atyja tesz" (János 5:19). Az a bánat, amelyet Jézus a földön mutatott, nemcsak a Atya szívét tükrözi, hanem a Szentlélekét is - hiszen az Ézsaiás 63:10-ben a Lélek reakciójáról értesülünk a tévelygő Izraellel szemben: "Lázadtak, és megszomorították Szentlelkét". Az egész Szentháromság képes szomorkodni.
"Ahogy elég...
2024-05-16 21:55:01
Az articsóka előnyeiről
... az ókori görögök és rómaiak számára sem volt ismeretlen. Szentül hittek ennek a zöldségnek az egészségmegőrző és betegségmegelőző erejében. Talán nem véletlen, hogy ennyire hittek benne, hiszen az articsóka számtalan értékes tápanyagot tartalmaz. Mutatjuk is, miért olyan egészséges az articsóka!

Az articsóka nagy mennyiségben tartalmaz élelmi rostokat és antioxidánsokat...
2024-05-16 19:52:15
Miért együnk többször levest?
Napjainkban sokan nem főznek. Ez nagy kár, hiszen az otthoni ételnél talán nincs is finomabb és táplálóbb. A legújabb kutatások szerint mindennap kellene levest is fogyasztanunk. A levesek - legyen szó bármilyen levesről - nagyon egészségesek és táplálóak. Gondoljunk csak a téli húslevesre, amely nagyon jól tud esni a hideg napokon és akkor is, ha megfáztunk vagy influe...
2024-05-16 11:53:42
Idézetek az életről
... következőt!
Vavyan_FableAz a fontos,hogy szeress élni,s ha kell merj remélni.
Hiszen minden percet csak egyszer élsz meg,minden csodát,minden szépet.
S ezek a dolgok ,ha csak egy perc értelmet nyernek,
már volt értelme az életnek....
2024-05-15 21:45:22
A túlsúlyról
... összefüggés van. Nők esetében sokkal nagyobb a kockázata a méhráknak, a méhnyakráknak, a petefészekráknak és az emlőráknak elhízás esetén. Ennek nem más az oka, mint a hormonális egyensúlyhiány. Hiszen az elhízott nők zsírszövetében sok ösztrogén található, márpedig a megemelkedett ösztrogénszint fokozza ezeknek a ráktípusoknak a kockázatait.

Mi magunk is készíthetünk o...
2024-05-15 19:52:52
A pénz nem minden,

A pénz nem minden, és még csak nem is elég,
A mai világban sajnos a legfontosabb kellék,
Kell még! - mondod, hiszen valami késztet,
De soha meg nem szűnik ez a hiányérzet.

Sub Bass Monster
...
2024-05-14 21:14:26
1 2 3 ........8947 8948 .....13421 13422 ....17894 17895 17896 
Címkék: József Attila, Bass Monster, tökéletes válasz, articsóka előnyeiről, első sorokba, közönséget tekintve, mulató tömegben, aréna csordultig, marék rizst, rizs volt, étrendjének egyik, felfedezés forrását, menopauza időszakában, ösztrogén szintje, hölgyek súlygyarapodást, fürtös poloskavész, menopauza időszaka, földön mutatott, tévelygő Izraellel, egész Szentháromság, ókori görögök, articsóka számtalan, articsóka nagy, otthoni ételnél, legújabb kutatások, levesek &#8211, téli húslevesre, hideg napokon, perc értelmet, emlőráknak elhízás, hormonális egyensúlyhiány, megemelkedett ösztrogénszint, legfontosabb kellék, betegségmegelőző, petefészekráknak, csalódottságában, megszomorították, százhalombattán, súlygyarapodást, visszaszámlálás, antioxidánsokat, egészségmegőrző, elszürcsöltünk, egyensúlyhiány, megtapasztalni, ösztrogénszint, zsírszövetében, megdöbbenésére, elpusztította, életműkoncert, megemelkedett, fogyasztanunk, mikroszkópját, szentháromság, méhnyakráknak, ráktípusoknak, hőhullámokat, hallgatjátok,
© 2013 TVN.HU Kft.