Belépés
Hitelminősítés - Közgazdász: nincs nagy negatív hatása, hogy elmaradt az S&P-felminősítés
...
A szakember az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában úgy fogalmazott, hogy a hitelminősítő döntésének van kedvezőtlen hatása, de ami igazán fontos, az a piaci szereplők véleménye.
Utalt arra, hogy a hitelminősítő egy éve tartja "BBB mínusz/A-3" befektetési ajánlású besorolását a magyar adósságra. Igazán érdekes az lesz, hogy a másik két nagy nemzetközi hitelmi...
2018-08-18 11:51:05
Az MSZP országos karitatív akciót indít
... hangoztatta.
Arra a felvetésre, hogy a Fitch Ratings felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar államadós-osztályzat kilátását, Molnár Gyula azt mondta, az MSZP örül a hitelminősítő döntésének, ugyanakkor az inflációcsökkenés és a reálbér-növekedés ingatag lábakon áll, hiszen az ország attól az EU-tól kapja a támogatást, amelyet folyamatosan támad. Szerinte ...
2017-11-11 13:02:49
Leminősítette Brazíliát a Fitch
...
A nemzetközi hitelminősítő csütörtökön közölte, hogy az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB mínuszra" rontotta Brazília hosszú futamidejű hazai és külső szuverén adósságának osztályzatát, és az új besoroláson is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
A rövid lejáratú külső szuverén adósság osztályzatát "F2"-ről "F3" kategóriába sorol...
2015-10-15 19:53:28
ODA IS VALÓ ELHÜLYÍTETT ORSZÁg
... maradt!


Maradt a magyar adósosztályzat a Standard & Poor's-nál.

Megerősítette a magyar államadós-osztályzatot pénteken a Standard & Poor's.

A nemzetközi hitelminősítő nem módosította sem a devizában és forintban fennálló hosszú és rövid futamidejű szuverén kötelezettségek BB plusz/B szintű besorolását, sem annak stabil kilátását.

A...
2015-09-18 20:15:03
Rubelválság - Londoni elemzők: Oroszország hamarosan elveszítheti befektetési adósbesorolásait
...
A Royal Bank of Scotland (RBS) londoni befektetési részlegének közgazdászai csütörtöki helyzetértékelésükben kiemelték, hogy a Standard & Poor's hitelminősítő listáján az orosz szuverén adósosztályzat "BBB mínusz", vagyis a befektetési ajánlású sáv alsó széle. Ráadásul az S&P december végén negatív felülvizsgálat alá vette e besorolást.
Ha az S&P a felülvizsgálat január ...
2015-01-08 18:59:36
Ciprusi mentőcsomag - Medvegyev élesen bírálta az új válságrendezési tervet - FRISSÍTÉS (Új: Putyin utasítása)
... kamatot, és a hitel lejáratát 2016-ról tolják ki 2020-ig. Mihalisz Szarrisz ciprusi pénzügyminiszter azonban nem ért el eredményeket múlt heti moszkvai tárgyalásain.
A Moody's hitelminősítő számításai szerint 2012 végén orosz bankok mintegy 12 milliárd dollárnyi, orosz vállalatok pedig 19 milliárd dollárnyi betétállománnyal rendelkeztek ciprusi pénzintézetekben.
Az oros...
2013-03-25 13:42:03
BÉT - Eltérő elemzői várakozások
... adósbesorolások kilátását negatívról stabilra javította, a hitelbesorolást pedig nem rontotta. Ez a tőzsdére is kedvező hatással volt, a blue chipek jól reagáltak.
A nemzetközi hitelminősítő döntésének hatása a szakember szerint még pénteken is kitart, a hazai tőzsdén kisebb emelkedésre lehet számítani. Alapvetően azonban a kivárás lesz a jellemző a tőzsdéken, mert az amerik...
2012-12-21 09:01:14
BÉT - Elemzők: az árfolyamokra nem hatott a leminősítés
... péntek esti döntésének hatását a hétfői részvényárfolyamokra Katona Norbert, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője. "Mivel nem volt eladási hullám, úgy tűnik, hogy a piac számított a hitelminősítői lépésre" - fogalmazott az elemző. Véleménye szerint a következő napok hangulatát a washingtoni események határozzák meg, lesz-e kompromisszum a költségvetési szakadék ügyében.
A Mol ...
2012-11-26 18:04:13
Hitelminősítés - NGM: újabb megalapozatlan leminősítés
...
A tárca pénteki közleménye szerint a hitelminősítő cég véleménye kialakításakor nem volt körültekintő, és döntésének időzítése sem indokolható, egyebek mellett azért sem, mert a jövő héten kezdődnek az IMF-fel való tárgyalások, amelyek a kormány várakozásai szerint sikerrel végződnek. A megállapodás minden bizonnyal a piacok megnyugvásához, valamint gyors eszközár-korrekcióho...
2012-01-06 17:23:10
A Moody's megerősítette az OTP jelzálogleveleinek minősítését
...
A hitelminősítő 2011. december 20-én közzétett döntésével a 2011. október 5-én bejelentett, a jelzáloglevelek leminősítését valószínűsítő felülvizsgálatátbefejezte - olvasható a közleménybe.
Az OTP Bank december 19-én közölte, hogy a Moody's lezárta az október 4-én leminősítést valószínűsítő figyelő listára vett, OTP Bankra és OTP Jelzálogbankra vonatkozó hitelminősítése...
2011-12-21 11:27:15
1 2 
Címkék: Leminősítette Brazíliát, VALÓ ELHÜLYÍTETT ORSZÁg, Fitch Ratings, Molnár Gyula, Royal Bank, Mihalisz Szarrisz, Katona Norbert, Concorde Értékpapír Zrt, hitelminősítő döntésének, magyar adósságra, reálbér-növekedés ingatag, ország attól, nemzetközi hitelminősítő, rövid lejáratú, magyar adósosztályzat, orosz szuverén, befektetési ajánlású, felülvizsgálat január, hitel lejáratát, hitelbesorolást pedig, blue chipek, szakember szerint, hazai tőzsdén, kivárás lesz, piac számított, hitelminősítői lépésre, következő napok, washingtoni események, költségvetési szakadék, tárca pénteki, jövő héten, kormány várakozásai, megállapodás minden, piacok megnyugvásához, hitelminősítő 2011, jelzáloglevelek leminősítését, október 4-én, pénzintézetekben, pénzügyminiszter, adósbesorolásait, betétállománnyal, válságrendezési, jelzáloglevelek, hitelminősítése, adósbesorolások, hitelbesorolást, kötelezettségek, hitelminősítés, jelzálogbankra, hitelminősítői, kialakításakor, adósosztályzat, megalapozatlan, megnyugvásához,
© 2013 TVN.HU Kft.