Belépés
Az MFB 75 millió eurós hitelkeretről írt alá megállapodást
...
Szerdán, a szerződés megkötését követően, aláírták az első lehívási kérelmet: a magyarországi diákhitelezés finanszírozását szolgáló 9,3 milliárd forint összegű hitelrészletet várhatóan a napokban folyósítják.
A bank közleményében ismerteti: az MFB stratégiai célja, hogy élénkítse saját forrású hitelezési tevékenységét. Az új hitelkeret-megállapodás révén hosszú futamide...
2018-06-13 17:12:59
Görög adósság - Folyósították a következő hitelrészletet Görögországnak
...
Az Európai Stabilitási Mechanizmus a Twitteren jelentette be, hogy megtörtént az átutalás, és Athén megkapta a lejáró tartozások törlesztésére szolgáló összeget.
Az ESM pénteken hagyta jóvá a mentőcsomag következő, 8,5 milliárdos részletét, amit két ütemben folyósítanak. A fennmaradó 800 millió eurót szeptemberben utalják majd át a tervek szerint.
Az eurócsoport pén...
2017-07-10 18:53:12
Jóváhagyta a Moldovának ígért hitel első részletének folyósítását a román kormány
... módosított törvényt Iohannis májusban kihirdett...
2016-08-03 14:22:37
Ukrajna a nyáron megkaphatja a következő IMF-hitelrészletet
...
A tisztségviselő szavai szerint még néhány részletkérdés maradt, erről azonban többet nem árult el.
Kiemelte viszont, hogy Ukrajnában sürgősen nyugdíjreformra van szükség. Szavai szerint a rendszer rosszul működik, ezért a nyugdíjasok többsége nem kap tisztességes nyugdíjat. A kérdés azonban - mint mondta - még nincs napirenden.
Az ukrán szociális minisztérium adata...
2016-06-06 11:01:23
Porosenko: meghiúsult "a káosz és az anarchia forgatókönyve" Ukrajnában
... százalékra csökkenhet. Ezzel összefüggésben közölte: biztos abban, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetése kedvező döntést hoz júliusban, így Ukrajna időben megkapja az újabb hitelrészletet, mintegy 1,7 milliárd dollárt. Az IMF küldöttsége májusban tekintette át Kijevben, hogyan teljesíti Ukrajna a 2015-ben kötött hitelprogram feltételeit.
Az államfő meggyőződését fejezt...
2016-06-03 18:22:12
Befejezte kijevi egyeztetéseit az IMF küldöttsége
... kedvezőnek ítélte az IMF-küldöttséggel folytatott tárgyalásokon elért előrehaladást. A tárca rámutatott: a valutalap vezetőségének értékelésétől függ, hogy Ukrajna megkapja-e a következő hitelrészletet.
Az IMF 2015 márciusában 17,5 milliárd dolláros hitelt hagyott jóvá Ukrajna számára, amelyet négy éven át több részletben tervez folyósítani. A kölcsön első részletét - 5 milli...
2016-05-19 12:52:03
Görög adósság - Dombrovskis: a következő napokban megegyezés születhet a görög adósságkönnyítésről
...
Az euróövezet szakminisztereinek hétfői tanácskozásán nem született megállapodás görög adósságkönnyítésről, de az eddig elért eredmények előremutatóak a politikus szerint.
Mint mondta, a megbeszélésen tárgyalt vészhelyzeti mechanizmus olyan további reformintézkedések csomagját jelenti, amelyet akkor kellene alkalmazni, ha Görögország mégsem tudná teljesíteni célkitűzései...
2016-05-09 20:05:40
Görög adósság - Dijsselbloem: május 24-ig lehet megállapodás a görög adósságkönnyítésről
...
Reményei szerint a hétfői megbeszélés lehetővé teszi, hogy a szakminiszterek következő ülésén megkezdjék az adósságenyhítésről szóló tárgyalásokat.
"Célom az, hogy még a nyár előtt lezárulhassanak a tárgyalások Görögországgal, erre május 24-én sor kerülhet" - fogalmazott.
Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a tanácskozás előtt azt mondta: nem számít végleges me...
2016-05-09 16:34:56
Görög adósság - Dijsselbloem: jövő csütörtökön megállapodás születhet a görög adósságcsomagról
...
Kijelentette: ha megvan a gazdaságilag igazolható, pénzügyileg fenntartható és társadalmilag igazságos reformcsomag, akkor jövő csütörtökön az eurócsoport következő ülésén lezárulhat a reformintézkedések első felülvizsgálata.
Görögország bizonyította, hogy nagy előrelépést tett a nyugdíjrendszer, a személyi jövedelemadó, a privatizációs alap létesítése és az adóbeszedési...
2016-04-22 16:12:35
Görög adósság - Dijsselbloem: nem kezdődhetnek meg a tárgyalások a görög adósságenyhítésről
...
Elmondta: nem valószínű, hogy Görögország és nemzetközi hitelezői megállapodásra jutnak pénteki tárgyalásaikon. A megállapodás további hitelrészletek folyósítására adna lehetőséget és megnyithatná az utat az adósságkönnyítésről szóló tárgyalások előtt.
"Némi előrelépés már történt, jó hírek érkeztek Athénből" - fogalmazott. Ha sikerül előrehaladni és további lépéseket te...
2016-04-22 11:21:22
1 2 3 4 
Címkék: Európai Stabilitási Mechanizmus, Nemzetközi Valutaalap, Wolfgang Schäuble, következő hitelrészletet, román kormány, nyáron megkaphatja, anarchia forgatókönyve, következő napokban, görög adósságcsomagról, szerződés megkötését, első lehívási, magyarországi diákhitelezés, napokban folyósítják, bank közleményében, lejáró tartozások, mentőcsomag következő, tervek szerint, tisztségviselő szavai, rendszer rosszul, nyugdíjasok többsége, kérdés azonban, ukrán szociális, újabb hitelrészletet, 2015-ben kötött, államfő meggyőződését, tárca rámutatott, valutalap vezetőségének, kölcsön első, eddig elért, politikus szerint, megbeszélésen tárgyalt, hétfői megbeszélés, szakminiszterek következő, nyár előtt, tárgyalások Görögországgal, tanácskozás előtt, gazdaságilag igazolható, eurócsoport következő, személyi jövedelemadó, privatizációs alap, megállapodás további, pénzügyminiszter, adósságcsomagról, nyugdíjrendszer, szakminiszterek, lezárulhassanak, finanszírozását, felülvizsgálata, nyugdíjreformra,
© 2013 TVN.HU Kft.