Belépés
Gázolás miatt nem jár egy szakaszon a 3-as metró
... Facebook-oldalán azt írta, az ismeretlent a szerelvény nem az állomásnál, hanem az alagútban gázo...
2019-01-22 17:32:15
Lakatlan ház teteje omlott két emberre, egyikük meghalt
...
Dojcsák Dávid elmondta, hogy a ház padlásterében egy nő és egy férfi tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. A férfi ki tudott menekülni, a nő azonban a romok alá szorult, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.
Az encsi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen....
2019-01-21 19:12:04
Baleset miatt lezárták az M30-ast
...
A tájékoztatás szerint a baleset az autópálya 10-es kilométerszelvényénél, a főváros felé vezető oldalon történt, személyi sérülés nem történt.
Az egyik jármű rakományának egy része szétszóródott az úttesten. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók a közútkezelő szakembereit várják a helyszínre, és lezárták az érintett útszakaszt....
2019-01-21 11:01:21
Már három halálos áldozata van az M3-ason történt balesetnek
... rohant egymásba.
A tájékoztatás szerint egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók.
A rendőrség azt közölte, hogy 141-es kilométernél a sztráda főváros felé vezető oldalát lezárta.
A sztrádáról lehajtani Emődnél, az M30-as autópálya 5. kilométerszelvén...
2019-01-21 08:20:56
Huszonöt autó égett ki egy tárolóépületben Kaposváron
...
A megyei katasztrófavédelem a honlapján azt írta: a somogyi megyeszékhely külterületén, Új-Zaranypusztán álló ingatlanban keletkezett tűzhöz elsőként a város hivatásos tűzoltói és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai érkeztek és négy vízsugárral kezdték meg az oltást.
A vízutánpótlásról szigetvári, dombóvári, nagyatádi tűzoltók gondoskodtak és a helyszínre...
2019-01-16 16:02:32
Két holttestet találtak a Nemespátrón kigyulladt családi házban
...
A családi házban a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat. Az egységek kihoztak egy gázpalackot is az égő házból....
2019-01-15 21:33:10
Az erős szélben kidőlt fák, leszakadt ágak miatt hívták a fővárosi tűzoltókat
...
Kisdi Máté elmondta: az erős szél miatt a délutáni órákig csaknem ötven helyszínen kérték a fővárosi hivatásos tűzoltók segítségét Budapesten.
Részletezte: a XIV. kerületben, az Ilosvai Selymes utcában kidőlt egy tízméteres fa, egy vezeték tartotta, a tűzoltók eltávolították a fát. A XIX. kerületben, az Udvarhely utcában is egy nagy fa okozott gondot, amely távközlési ve...
2019-01-14 16:12:19
Kigyulladt egy családi ház, egy ember meghalt
...
A tájékoztatás szerint egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház gyulladt ki a Bács-Kiskun megyei településen.
A tűzhöz a dunaújvárosi hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.
A tűzben ...
2019-01-14 07:04:14
Meghalt egy tó jege alá szorult ember Bárdudvarnokon
...
Azt írták: a Kaposvárhoz közeli település egyhektáros tavához rendőrök, mentők, búvárok, hivatásos tűzoltók, valamint a Kötél speciális mentőszolgálat tagjai is kivonultak.
A tűzoltók feltörték a jeget és segítettek három, víz alá merült búvárnak a holttest kiemelésében....
2019-01-13 12:29:21
Holttestet találtak egy leégett garázsban Sárospatak külterületén
...
A közlemény szerint a körülbelül száz négyzetméter alapterületű garázs teljes terjedelmében égett. A tűzhöz a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok során az épületben egy holttestet találtak....
2019-01-09 07:49:27
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 ..........128 129 130 
Címkék: Dojcsák Dávid, Kisdi Máté, Ilosvai Selymes, 3-as metró, tárolóépületben Kaposváron, erős szélben, fővárosi tűzoltókat, ember meghalt, leégett garázsban, alagútban gázo, férfi tartózkodott, baleset bekövetkezett, encsi hivatásos, társhatóságokkal együttműködve, tájékoztatás szerint, autópálya 10-es, főváros felé, egyik jármű, része szétszóródott, tiszaújvárosi hivatásos, közútkezelő szakembereit, érintett útszakaszt, személyautó árokba, sztráda főváros, sztrádáról lehajtani, somogyi megyeszékhely, város hivatásos, vízutánpótlásról szigetvári, családi házban, egyik szoba, nagykanizsai hivatásos, csurgói önkormányzati, egységek kihoztak, erős szél, délutáni órákig, fővárosi hivatásos, vezeték tartotta, tűzoltók eltávolították, körülbelül ötven, dunaújvárosi hivatásos, kunszentmiklósi önkormányzati, szalkszentmártoni önkéntes, épület átszellőztetését, tűzoltók feltörték, holttest kiemelésében, közlemény szerint, körülbelül száz, sátoraljaújhelyi hivatásos, tűzoltási utómunkálatok, holttestet találtak,
© 2013 TVN.HU Kft.