Belépés
A Magyar válogatott csapata C2-es csoport második helyének
Kedd este befejeződtek a Nemzetek Ligája csoportküzdelmei, amellyel párhuzamosan a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének kalapbeosztásai is hivatalossá váltak.
..............
Mint megírtuk, a C2-es csoportban Finnország mögött, de Görögországot megelőzve a második helyén végz...
2018-11-22 10:42:47
Kijutott az Európa-bajnokságra a női kosárlabda-válogatott
... csoportot megnyerő Oroszország mögött 4-2-es mérleggel, illetve +196-os kosáraránnyal.
Mivel a nyolc csoport második közül hat jut ki a kontinensviadalra, így Székely Norbertéknek hivatalosan még várniuk kellett az esti eredményekre, hogy ott lesznek-e a jövő évi, Szerbiában és Lettországban rendezendő Eb-n (két csoport második válogatottat meg kellett előzniük).
A D...
2018-11-22 09:46:11
Román jegybank: az euróövezethez csatlakozás erőltetése és halogatása egyformán károsak
... előtt 2019. szerepelt lehetséges céldátumként, de a krízis miatt a politikai döntéshozók m...
2018-11-21 21:26:39
Elismerés a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász önkénteseinek
... korában az uralkodók között nem volt példa arra, ahogyan ő a rászorulókat minden téren segítette.
Az Egyház szolgáló szeretete sokféleképpen megnyilvánul a világban, de leginkább hivatalos segélyszervezetén, a Katolikus Karitászon keresztül valósul meg.
- A Caritas Internationalis az egyik legnagyobb, világméretű segélyszervezet, 165 országban van hivatalos szervezete, é...
2018-11-21 14:16:44
Mértékletesség
... mértékletes a keresztyén ember, ha abból sohasem vesz magához annyit, hogy a miatt lelke és teste megnehezedjék és alkalmatlanná legyen Isten szolgálatára, lelke javának munkálására és hivatalos munkájának illendő folytatására, hanem csak annyit, amennyi életének, egészségének fenntartására és megújulására szükséges. A vak pogányok is felismerték, hogy semmi sem illik jobban az ok...
2018-11-20 17:29:08
Nemzet Sportolója - Varga János hivatalosan is a tagok közé került
...
"Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke hivatalos értesítést kapott róla, így ténnyé vált, hogy az olimpiai, valamint kétszeres világ- és Európa-bajnok birkózó, a 79 éves Varga János a Nemzet Sportolója lett" - áll az MBSZ keddi közleményében.
A Nemzet Sportolói exkluzív társaságban Kulcsár Győző négyszeres olimpiai aranyérmes párbajtőrvívó szeptember 19-i hal...
2018-11-20 12:00:56
Megkéseltek egy rendőrt Brüsszelben, egyes források szerint terrortámadás történt
... állapotban.
A Derniere Heure című helyi napilap névtelen forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a feltételezett merénylő azt kiáltotta, hogy "Allah akbar!" (Allah hatalmas), ezt azonban hivatalos személyek egyelőre nem erősítették meg.
"Túl korai még megmondani, hogy mi lehetett a támadó indítéka, folyik a nyomozás" - mondta a rendőrség szóvivője.
A gyanúsított fegyv...
2018-11-20 11:59:28
Minisztercserékről döntött a nagyobbik román kormánypárt
... védelmi miniszter.
Nem váltják le a többek által bírált Tudorel Toader igazságügyi minisztert, és a kisebbik koalíciós párt, a liberális ALDE is megőrzi mind a négy miniszterét.
A hivatalos magyarázat szerint a miniszterek teljesítményét annak alapján értékelték ki, hogy milyen hatásfokkal ültették át a gyakorlatba a 2016-os választások által legitimitást szerzett kormán...
2018-11-19 18:48:58
Illegális bevándorlás - Spanyol kormányfő: az EU-nak strukturális forrásokat kell biztosítania Marokkó számára
... elsivatagosodásnak komoly szerepe van az afrikai migrációban, és hangsúlyozta e jelenség elleni küzdelem fontosságát is.
A júniusban hivatalba lépett szocialista spanyol kormányfőnek ez az első hivatalos látogatása Marokkóban, noha íratlan szabály, hogy a spanyol miniszterelnökök első külföldi útja mindig ide vezet.
Spanyol kormányzati források szerint eddig erre VI. Moh...
2018-11-19 17:19:29
Brexit - Theresa May: a Brexit után az EU-munkavállalók sem állhatnak "a sor elejére"
... helyszínné válhat "a legragyogóbb elmék" számára.
A brit kormányfő által hétfőn felvázolt majdani bevándorlási rendszer gyakorlatilag megfelel a brit belügyminisztérium mellett működő, de hivatalosan független bevándorlási tanácsadó szervezet (Migration Advisory Committee - MAC) nemrégiben ismertetett ajánlásainak.
A MAC javaslatcsomagja szerint a Brexit után alapesetben...
2018-11-19 15:08:26
1 2 3 ............2497 2498 ......3746 3747 ......4993 4994 4995 
Címkék: Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, Nemzet Sportolója, Varga János, Theresa May, Nemzetek Ligája, Székely Norbertéknek, Katolikus Karitászon, Caritas Internationalis, Németh Szilárd, Magyar Birkózó Szövetség, Nemzet Sportolói, Kulcsár Győző, Derniere Heure, Tudorel Toader, Migration Advisory Committee, euróövezethez csatlakozás, tagok közé, rendőrt Brüsszelben, nagyobbik román, 2020-as Európa-bajnokság, második helyén, nyolc csoport, esti eredményekre, krízis miatt, politikai döntéshozók, uralkodók között, rászorulókat minden, egyik legnagyobb, keresztyén ember, miatt lelke, feltételezett merénylő, támadó indítéka, rendőrség szóvivője, gyanúsított fegyv, többek által, kisebbik koalíciós, liberális ALDE, négy miniszterét, hivatalos magyarázat, miniszterek teljesítményét, 2016-os választások, afrikai migrációban, júniusban hivatalba, első hivatalos, spanyol miniszterelnökök, legragyogóbb elmék, brit kormányfő, javaslatcsomagja, csoportküzdelmei, miniszterelnökök, kalapbeosztásai, segélyszervezet,
© 2013 TVN.HU Kft.