Belépés
Átképezni küldték a tüdőrákost
... lehetnek olyanok, akik megvették a rokkant nyugdíjat, de hogy sok embernek nincs rá milliója az biztos. Ami a 90-es években 100.000 Ft volt, most 1 milla.
A másik dolog a statisztika. Hivatalos statisztikát láttam, de a pontos számokra nem emlékszem, csak a lényegre. A rokkantak száma Magyarországon az európai átlagot nézve középmezőnyben van. Sajnos a kormányunk hamis statis...
2012-05-01 09:22:46
Hit gyüli állami támogatása
... egyházügyi törvénynek második a kategóriájából, amely azokat a vallási közösségeket tartalmazza, melyekkel az állam külön megállapodást köt. (Az elsőben tartoznak - bár nem ez a hivatalos elnevezés - a törtémelminek tekintett egyházak, a harmadikban az egyszerűen csak elismert egyházak.)

A kínnos kérdésre adandó válasz alól számos kereszténydemokrata honatya...
2011-07-05 08:15:20
Komment 3.: kitoloncoltákhoz
... kanadai hatóságoknál jóváhagyatni elöször, miután itt egy frekventált emberröl van szó !!.

Tehát Toroczkainak elöre meg kellett volna irnia a beszédet, angolra leforditattnia hivatalosan, a kanadai hatóságokkal pecsétesen elfogadtatni és utána BESZÈLNI !!

Remélem értjük egymásrt !!!

Beszéd közben mindig el lehet térni a tárgytól, de a p...
2008-06-11 05:46:03
1 
Címkék: Tehát Toroczkainak, rokkant nyugdíjat, 90-es években, másik dolog, pontos számokra, rokkantak száma, európai átlagot, kormányunk hamis, vallási közösségeket, állam külön, elsőben tartoznak, hivatalos elnevezés, törtémelminek tekintett, egyszerűen csak, kínnos kérdésre, frekventált emberröl, kanadai hatóságokkal, kitoloncoltákhoz, kategóriájából, középmezőnyben, magyarországon, leforditattnia, megállapodást, törtémelminek, statisztikát, közösségeket, elfogadtatni, hatóságoknál, jóváhagyatni, hatóságokkal, toroczkainak, frekventált, statisztika, hivatalosan, harmadikban, tartalmazza, egyházügyi, kormányunk, tüdőrákost, törvénynek, támogatása, egyszerűen, pecsétesen, tartoznak, hivatalos, nyugdíjat, melyekkel, átképezni, emlékszem, rokkantak, megvették, elnevezés, tekintett, milliója, egyházak, kérdésre, elismert, lehetnek, embernek, emberröl, lényegre, tárgytól, beszédet, egymásrt, számokra, elsőben, kellett, olyanok, angolra, rokkant, remélem,
© 2013 TVN.HU Kft.