Belépés
Joldfürdőzés- mint gyógymód
... érdekében űzik. Úgy gondolják, hogy megnyugtatja az elmét, kiegyensúlyozza az érzelmeket és nyugalmat biztosít.

A Hold és az emberi energia összekapcsolódik. Gondoljunk csak a holdciklusokra és a menstruációra. A nők menstruációs periódusai már régóta kapcsolódnak a Hold ciklusához. Sokan úgy vélik, hogy a Hold gravitációs vonzása befolyásolja a testünk folyadékszintjét...
2024-02-13 19:36:04
Pénzhozó
... kollégáiddal, a főnökeiddel, vagy az ügyfeleiddel, és ne kerülj konfliktusba velük. A pénzedet igazságosan és méltányosan költöd, és nem hagyod, hogy a kapzsiság vagy a hiúság befolyásoljon. A holdciklus végéhez közeledve (november 30) érdemes megünnepelned a pénzügyi sikereidet, és megjutalmaznod magad és a szeretteidet egy kis luxussal. November 25-e a mérleg számára egy nap, am...
2023-08-10 12:27:45
Koriander a méregtelenítő
... zárható, nagyon tiszta edényben az aprított levelet és magot kevés desztillált vízzel összekeverjük, majd jó meleg dunsztba tesszük 4 órára. Miután kihűlt, felöntjük az alkohollal és egy holdciklus idejére (28 nap) sötét helyen pihentetjük.
Újholdkor célszerű elkezdeni. Minden nap egyszer felrázzuk. 28 nap után többször átszűrve, hűvös helyen, sötét üvegben tárolható.
El...
2019-02-07 20:40:18
Az antiküthérai szerkezet
... A fő szerkezet egyetlen, központilag elhelyezett tárcsa az elülső lemezen, mely a görög zodiákust és az egyiptomi naptárt mutatta. Hátul további két tárcsa helyezkedett el, melyek a holdciklusok és a fogyatkozási minták idejének információit jelenítik meg.

Az antiküthérai szerkezet mechanizmusa

...
2017-12-10 21:06:31
Mondod
... szerelem után meg, haladni, menni kell a rád
irányzott fényben. S íme, eljön az idő, az idő,

mikor kitárja, mikor beteljesedik, amikor.
Nehézkedés, oxigénhiány, holdciklusok közt
barangolsz, látod, lecsillapodik a láthatár. Tűzre
vetett szavak, fellobbannak, itt is, ott is, aztán

kihamvadnak, se visszaesés, se suttogás, csak
egy kert,...
2017-09-24 15:02:23
Tallóztam
... fel van hajtva, hajtsd le! Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz! Tisztáz...
2017-05-26 16:36:54
Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink!
... fel van hajtva, hajtsd le! Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz! Tisztáz...
2017-05-23 20:52:06
Angyali számok: 1-50-ig
... utadon!

13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt - ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában....
2016-04-08 12:57:27
Holdszünetek - 2016. február
... befolyásolja.A Hold az, ami egyéni asztrológiai képletünkben saját lelkünket, érzelmeinket és gyermekkori emlékeinket szimbolizálja. A Rák jegy uralkodó bolygója.

Egy holdciklus idején, mely körülbelül 29 napig tart, a Hold mind a 12 csillagjegyet végigjárja (2-3 naponta átlép egyik jegyből a másikba). A különböző jegyekben létrejövő holdálláso...
2016-02-01 10:57:11
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: antiküthérai szerkezet, férfi oldal, emberi energia, testünk folyadékszintjét, pénzedet igazságosan, kapzsiság vagy, hiúság befolyásoljon, holdciklus végéhez, pénzügyi sikereidet, mérleg számára, felemelkedett mesterek, szent nőiségre, intuitív oldalra, angyalok segítenek, aprított levelet, holdciklus idejére, elülső lemezen, görög zodiákust, egyiptomi naptárt, fogyatkozási minták, holdciklus vagy, apály-dagály váltakozása, sírás zsarolás, holdciklus idején, különböző jegyekben, folyadékszintjét, megvalósításában, összekapcsolódik, kiegyensúlyozza, megjutalmaznod, meggyőződéseid, holdciklusokra, meggyógyítják, elképzeléseid, csillagjegyet, szimbolizálja, menstruációra, megünnepelned, lecsillapodik, méregtelenítő, felemelkedett, befolyásoljon, összekeverjük, asztrológiai, holdciklusok, befolyásolja, megnyugtatja, beteljesedik, fellobbannak, konfliktusba, érzelmeinket, menstruációs, antiküthérai, kapcsolódnak, ügyfeleiddel, holdciklusra, helyezkedett, képletünkben, szeretteidet, holdszünetek, kollégáiddal,
© 2013 TVN.HU Kft.