Belépés
Nyolc év fegyházra ítéltek egy holland embercsempészt Debrecenben
...
A Debreceni Ítélőtábla embercsempészés miatt nyolc év fegyházbüntetésre ítélt és tíz évre kiutasított Magyarországról kedden egy iraki származású holland állampolgárt, aki 2016 decemberében iraki, szír és iráni állampolgárokat akart Magyarországról Nyugat-Európába szállítani. Az ítélet nem jogerős - közölte a táblabíróság sajtószóvivője az MTI-vel.
Fórizs Ildikó jelezte:...
2019-11-19 16:03:08
Első fokon többévi börtönbüntetésre ítéltek egy holland embercsempészt
...
Dobó Dénes tájékoztatása szerint az elsőfokú bíróság M. N. vádlottat társtettesként elkövetett embercsempészés bűntettében marasztalta el, az egyrendbeli emberölés bűntettének kísérlete vádja alól felmentette.
A vádlott a bíróság előtt arra hivatkozott, hogy Magyarország érintésével munkaügyben utazott Romániába egy barátjával, két járművel. Állítása szerint Romániában ...
2019-01-24 16:32:49
Illegális bevándorlás - Holland embercsempészt fogtak el Röszkén
...
Szabó Szilvia közölte, a német rendszámú mikrobusszal érkező férfi szombat reggel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.
A rendőrök a jármű ellenőrzése során a raktérben tizenöt - magát iraki állampolgárnak valló - határsértőt találtak - tudatta a százados.
A jármű vezetőjét őrizetbe vették, ellene embercsempészés miatt indult eljárás. Az ille...
2018-11-17 23:00:36
Illegális bevándorlás - Újabb embercsempészeket fogtak el Szerbiában
... bangladesi, ruandai és ugandai illegális bevándorlók is.
A gyanúsítottak közül tizenegyen szerbiai állampolgárok, ketten bolgár, valamint egy pakisztáni és egy holland feltételezett embercsempészt is elfogtak. Öt további ember után még nyomoznak.
Az utóbbi tíz napban 19 olyan járművet is lefoglaltak a hatóságok, amelyekkel a gyanúsítottak a migránsokat szállították....
2016-10-25 15:21:44
Illegális bevándorlás - Német lap: Törökország vízumkötelezettséget vezet be Szíriával szemben
... együttműködést a görög parti őrséggel, hogy megállítsák a görög-török tengeri - uniós külső - határon az EU-ba igyekvő menekülteket.
Közölte: a török parti őrség az idén 176 embercsempészt vett őrizetbe és 87 392 menekültet akadályozott meg abban, hogy átkeljen Görögország - egyben az EU - területére.
A Bild szerint a mini csúcson a korábbi hírekben szereplő nyolc helye...
2015-12-17 19:02:31
Krónika 3. rész (napirend előtt: illegális bevándorlás, szegénység)
... igazolta. Hozzátette: szeptember 14-én közel tízezer, szeptember 15-e után napi átlagban 240 illegális migráns érkezett a magyar-szerb határon. Elmondta, hogy a rendőrség több mint 1200 embercsempészt fogott el, a készenléti rendőrségen belül pedig most már 3600 fő a határvadászok létszáma.
Közölte azt is, hogy a polgárőrségre is számítanak ebben a feladatban.
Fidesz: az...
2015-09-21 15:42:04
24 óra hírei
... vár idén az Ecostat

Hétfő 11:02Kétmillió fonton úsztak el a látványos MG-tervek

Hétfő 11:00A magánytól magasabb lesz a vérnyomás

Hétfő 10:56Hét embercsempészt fogtak el a rendőrök

Hétfő 10:56A rendőrkapitány szerepét is vizsgálják a csepeli kettős gyilkosságban

Hétfő 10:55Szándékosan megfertőzte riválisát egy realityszere...
2010-03-22 18:23:27
1 
Címkék: Debreceni Ítélőtábla, Magyarországról Nyugat-Európába, Fórizs Ildikó, Dobó Dénes, Szabó Szilvia, holland embercsempészt, iraki származású, táblabíróság sajtószóvivője, elsőfokú bíróság, egyrendbeli emberölés, bíróság előtt, német rendszámú, jármű ellenőrzése, raktérben tizenöt, jármű vezetőjét, gyanúsítottak közül, holland feltételezett, migránsokat szállították, görög parti, görög-török tengeri, török parti, mini csúcson, korábbi hírekben, magyar-szerb határon, rendőrség több, készenléti rendőrségen, határvadászok létszáma, látványos MG-tervek, csepeli kettős, börtönbüntetésre, embercsempészés, magyarországról, állampolgárokat, embercsempészt, állampolgárnak, rendőrkapitány, sajtószóvivője, társtettesként, együttműködést, határvadászok, gyilkosságban, feltételezett, polgárőrségre, gyanúsítottak, állampolgárok, tájékoztatása, decemberében, állampolgárt, menekülteket, realityszere, szállították, mikrobusszal, jelentkezett, táblabíróság, akadályozott, magyarország, törökország, kiutasított, egyrendbeli,
© 2013 TVN.HU Kft.