Belépés
A hormonális rendszer karbantartása egyszerű módszerekkel
... szerettük az édességeket, a cukros dolgokat, a jövőben csökkentsük a cukorbevitelt. Ha túl sok cukrot fogyasztunk, megemelkedik az inzulinszint, és amennyiben tartósan magas a szintje, más hormonokra is negatívan hathat, például a kortizol vagy az adrenalin szintjére.

A gyulladás is károsan hat a szervezetünkre. Ha tartósan fennáll a gyulladás, hozzájárulhat a kényes ho...
2021-02-11 20:05:20
Miért legyen otthon mindig borágóolaj?
... csökkentésében is verhetetlen.

A borágóolaj, akkor is a segítségünkre lehet, ha fogyni szeretnénk. A szervezetünkben sokféle hormon működik, többek között az éhséget és az étvágyat is hormonok szabályozzák. A borágóolaj azonban remekül szabályozza ezeket a hormonokat, így nem törnek ránk falási rohamok, ami viszont a fogyásnak kedvez.

A borágóolajban lévő gam...
2021-01-29 22:59:20
Mogyoró gyógyhatásai
... küzdeni.

A mogyoró olajtartalma magas, de jó ha tudjuk, hogy telítetlen zsírsavakról van szó, amelyek valójában egészségesek.

A telítetlen zsírsavak a szervezetbe jutva hormonokat termelnek, fokozzák a zsíranyagcserét és támogatják az idegműködést. A telített zsírsavakkal ellentétben nem emelik a koleszterin szintet és nem rongálják az erek falát. Úgynevezet...
2021-01-16 23:23:40
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... kell elfogyasztani.

A hagymareszelékből jó pakolást készíthetünk fagyott tagok és testrészek gyógyítására. A vörös- és a fokhagymában A-, B- és C-vitamin és a férfi és női nemi hormonokhoz hasonlóan ható hormonok is találhatók. Ezek is hozzájárulnak a ,,fiatalító", a bőrre és a nyálkahártyákra, az idegrendszerre való gyógyító, regeneráló hatáshoz.

...
2021-01-09 22:11:26
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
... is támogatjuk, ami erősebb ellenálló képességgel fizet majd nekünk.

Különösen figyelni kell erre a területre azoknak, akik gyógyszert szednek - akár antibiotikumokat, hormonokat, szteroidokat, citosztatikumokat -, hiszen a mikroflóra nagyon meggyengül, ezért számukra feltétlen fontos a probiotikumok hosszabb távú szedése.

Mit tehetünk akkor, ha va...
2021-01-01 19:42:03
Gyógyító zöldségek
... kell elfogyasztani.

A hagymareszelékből jó pakolást készíthetünk fagyott tagok és testrészek gyógyítására. A vörös- és a fokhagymában A-, B- és C-vitamin és a férfi és női nemi hormonokhoz hasonlóan ható hormonok is találhatók. Ezek is hozzájárulnak a ,,fiatalító", a bőrre és a nyálkahártyákra, az idegrendszerre való gyógyító, regeneráló hatáshoz.

...
2020-12-27 23:54:26
Ricinusolaj és a nyirokrendszer
... pH értéke is kevésbé savassá válik, mely mutatja a javuló egészséget. A Peyer-plakkok hatásosabban szívják fel a zsírsavakat, ezek fontosak a növekedéshez és helyreállításhoz szükséges hormonok képződésében.

A ricinusolaj általános használata
Legáltalánosabb a szájon át használat. Ajánlott dózis a székrekedés megszűntéséhez felnőttnél rendszerint 1 evőkanál, gyerm...
2020-12-27 23:13:53
Este hat után
... szerint a rizs a diéta fontos eleme, mely az álmatlanságot is csökkenti. A rizs glikémiás indexe közepes, azaz pozitívan befolyásolja a triptofán nevű aminosav és a melatonin alvást segítő hormonok termelésének a sebességét. Mindkettő nélkülözhetetlen a minőségi alváshoz.

Ugyancsak fontos, hogy megértsük szervezetünk trükkjeit, ravaszságait, ugyanis sokszor szomjúságnak...
2020-11-14 14:14:26
Hormonális probléma és a testsúly
... tudsz fogyni

A hormonális egyensúly fenntartása nem csupán az egészségünk számára fontos. Fontos akkor is, ha szeretnénk bizonyos korlátok között tartani súlyunkat.

A hormonok apró kémiai hírvivők, melyek a véráramlaton keresztül, szerveink és testünk szövetein át teljesítenek feladatot.

Befolyásolják a növekedési- és fejlődési folyamatokat, a szex...
2020-10-30 09:29:00
Miért fogyasszunk foszforban gazdag élelmiszereket?
... például az Alzheimer- kór és a demencia.

Biztosítja a hormonális egyensúlyt
A foszfor egészségre gyakorolt ​​előnyeit alapvető fontosságúnak lehet tekinteni a hormonok egyensúlyának szabályozásában. Segít szabályozni a hormonok létrehozását és felszabadulását, a foszfor az ellenőrző rendszer pótolhatatlan része.

A foszfor egyes gyógyszere...
2020-10-17 23:51:09
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: hormonális rendszer, gyógyító természettel, cukros dolgokat, jövőben csökkentsük, kortizol vagy, adrenalin szintjére, segítségünkre lehet, szervezetünkben sokféle, borágóolaj azonban, fogyásnak kedvez, borágóolajban lévő, mogyoró olajtartalma, telítetlen zsírsavak, szervezetbe jutva, telített zsírsavakkal, koleszterin szintet, erek falát, idegrendszerre való, területre azoknak, mikroflóra nagyon, probiotikumok hosszabb, javuló egészséget, ricinusolaj általános, székrekedés megszűntéséhez, diéta fontos, rizs glikémiás, triptofán nevű, melatonin alvást, minőségi alváshoz, hormonális egyensúly, egészségünk számára, hormonok apró, véráramlaton keresztül, hormonális egyensúlyt, foszfor egészségre, hormonok egyensúlyának, hormonok létrehozását, ellenőrző rendszer, foszfor egyes, nélkülözhetetlen, helyreállításhoz, antibiotikumokat, szervezetünkben, szabályozásában, zsíranyagcserét, felszabadulását, nyálkahártyákra, legáltalánosabb, nyirokrendszer, víruskrízisben, élelmiszereket, megszűntéséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.