Belépés
Százegy év
... egy kicsit.

- Három fiú unokám és öt dédunokám van, minden vasárnap elvisznek magukhoz, és velük ebédelek - dicsekedett mosolyogva a néni. Kiderült az is, szerinte a hosszú élet egyik titka a rendszeres étkezés és az, hogy naponta sokszor, keveset együnk. Azt mondja, régen még más volt: azt ették, amit a kiskertben termesztettek, levágták a jószágot, amit ne...
2020-02-17 17:32:06
Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
... és Sára a 2012 és 2018 között eltelt hét évben 17 életerős fiókát nevelt fel, és a fiatal madarak július végén, augusztus elejé...
2020-02-17 10:01:46
Hit
... súlyos próbáknak éppen ezeken a helyein, ahol semmilyen kivezető út nincs a nehézségekből, növekszik és erősödik a hitünk.
Drága, megpróbált Testvér, várakoztál-e már Isten működésére hosszú éjszakákon és fáradságos nappalokon át, attól tartva, hogy elfeledkeztek rólad? Emeld föl fejed és kezdd dicsérni Őt éppen most a szabadulásért, ami már közeledik feléd!

L. B. ...
2020-02-17 08:30:40
Az Alteo bevétele 37 százalékkal nőtt tavaly
... névértékű kötvényt bocsátott ki részben a lejáró kötvények refinanszírozása céljából. Az Alteo részt vett a MNB által indított Növekedési Kötvényprogramban, azzal a kiemelt céllal, hogy hosszú lejáratú kötvény kibocsátásával kiváltsa rövidebb lejáratú projekthiteleinek egy részét. Kiemelik, hogy az energetikai beruházások megtérülése hosszabb időt vesz igénybe, és a finanszírozás ...
2020-02-17 08:01:04
Szenvedés
... a helyzet, hogy ,,nagy a csöndesség" (Mt 8,26). De ki tudja, hogy a szaggató hullámok mikor szabadulnak el a tükörsima tengeren, ahol sirályok ülnek a szelíd habokon?
Egy hosszú megpróbáltatás utána cséplőeszköz a helyére kerül, és a gabonát betakarítják a csűrbe. Mielőtt sok idő telne el, éppen olyan boldogok lehetünk, mint amennyire szomorúak vagyunk ma.
Az ...
2020-02-16 20:12:56
Évértékelő - Elemző: Orbán Viktor beszéde a kormány egy évtizede képviselt értékrendjét tükrözte
...
Kiemelte: Orbán Viktor hosszú beszédet mondott, szinte tíz percen keresztül beszélt benne Trianon százéves évfordulójáról. Orbán Viktor nem engedett sem az "olcsó nemzeti radikalizmusnak", sem a "nemzetközi jófiúságnak", hanem arról beszélt, hogy a magyar nemzeti érdekek védelmére szólít fel az évforduló és a magyar nemzeti érdek az, hogy Közép-Európa összefogjon.
Felidé...
2020-02-16 18:22:13
Dömötör Csaba: nemzeti konzultációt indít márciusban a kormány
... ügyek megakasztják azt az évekkel ezelőtt elindult kedvező folyamatot, hogy a romák munkanélkülisége az elmúlt években a felére csökkent.
Dömötör Csaba kiemelte: az érintettek érdekét hosszú távon leginkább az szolgálná, ha oktatást, képzést, akár szakképzési programokat kapnának, mert ez biztosítja azt, hogy el tudnak majd helyezkedni a munkaerőpiacon.
A bírói korrupció...
2020-02-16 16:42:32
Harmónia......
... helyesen azokat, akik szeretnek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a lap a nyugalomról, egymás megismeréséről és elfogadásáról szól. Utalhat arra is, hogy ez a kapcsolat "együtt megöregedős", hosszú távú viszony lehet.

Ezt mondja neked:
Szedd le minden napnak a termését, örülj a sok színnek, amely körülvesz -vedd észre a percek örömét.
Az ősz készülés a télre, l...
2020-02-16 16:31:52
Közgazdász: még vannak feladatok a további felminősítéshez
...
A Standard & Poor's pénteken felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról a hosszú és rövid lejáratú, devizában és forintban fennálló magyar államadósság-kötelezettségek befektetési ajánlású, "BBB/A-2" szintű besorolásának kilátását, mindenekelőtt a magyar gazdaság váratlanul erőteljes növekedési teljesítményével indokolva a lépést. Egy másik nemzet...
2020-02-16 09:51:26
A mindenható Isten
... ,,Járj énelőttem, és légy feddhetetlen." Más szavakkal: Élj nekem tetsző módon, hogy életed tanúsítsa a belém mint mindenható Istenbe vetett hitedet.
Néha szeretnénk a kérdések hosszú listájával Istenhez menni, mivel gyakran bizonytalanok és zavartak vagyunk. De Isten kiveszi kezünkből a kérdésekkel teli listát, és így szól: ,,Én vagyok a mindenható Isten.R...
2020-02-16 07:53:52
1 2 3 ......6513 6514 ...9770 9771 ....13026 13027 13028 
Címkék: Orbán Viktor, Dömötör Csaba, Növekedési Kötvényprogramban, gemenci fekete, évtizede képviselt, további felminősítéshez, mindenható Isten, hosszú élet, rendszeres étkezés, kiskertben termesztettek, fiatal madarak, lejáró kötvények, kiemelt céllal, energetikai beruházások, szaggató hullámok, tükörsima tengeren, szelíd habokon, hosszú megpróbáltatás, helyére kerül, gabonát betakarítják, magyar nemzeti, évekkel ezelőtt, romák munkanélkülisége, elmúlt években, felére csökkent, érintettek érdekét, bírói korrupció, percek örömét, eddigi stabilról, magyar gazdaság, másik nemzet, belém mint, kérdések hosszú, kérdésekkel teli, teljesítményével, munkanélkülisége, refinanszírozása, felminősítéshez, párkapcsolatban, radikalizmusnak, kötelezettségek, megpróbáltatás, kibocsátásával, megismeréséről, évfordulójáról, munkaerőpiacon, szabadulásért, termesztettek, bizonytalanok, mindenekelőtt, elfeledkeztek, nehézségekből, elfogadásáról, besorolásának, finanszírozás, konzultációt, államadósság, felminősítés, cséplőeszköz,
© 2013 TVN.HU Kft.