Belépés
Nézőpont-konferencia - A gyógyszeripar a magyar gazdaság egyik sikerágazata
... kapcsán azt hangoztatta, hogy el kell indulni azon az úton, amely értékén finanszírozz...
2019-12-05 17:52:29
Ombudsman: nem megfelelően biztosított a kórházban kezelt gyerekek oktatása
...
Az ombudsman hivatala az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: Kozma Ákos átfogó vizsgálata megállapította, hogy egy hosszú kórházi ellátásra szoruló gyerek nagyon kevés helyen tud hozzájutni a szükséges oktatáshoz.
A Magyar Pedagógiai Társaság beadványa nyomán hivatalból indult vizsgálat feltárta, hogy a jogbiztonság követelménye ezen a területen több okbó...
2019-12-03 11:51:44
A törökországi kurdbarát párt volt társelnöke elvesztette az eszméletét a börtönben, de nem vitték kórházba
... Demirtas.
Az ügyvédnő kifejtette: ezt követően mentőt hívtak, de csak elektrokardiográffal (EKG) vizsgálták meg testvérét. Hangsúlyozta: Selahattin Demirtas sürgősségi ellátás helyett átfogó kórházi kezelést kért, amit a börtönorvos is megerősített, mondván a politikust kardiológusnak, neurológusnak és gasztroenterológusnak is látnia kell.
Aygül Demirtas kiemelte: bár ő ...
2019-12-02 15:42:46
Hongkongi tüntetések - Patthelyzet alakult ki a rendőrök és több száz tüntető között
... éles lőszert fognak használni abban az esetben, ha a tiltakozók ismét a rendőrökre támadnak. Azokat, akik a felszólítás követően elhagyták a kampuszt, a helyszínen őrizetbe vették.
A kórházi hatóságok közleménye szerint vasárnap reggel és hétfő reggel között összesen 38 embert láttak el a megmozdulásokban szerzett sebesülések miatt, közülük öt ember állapota súlyos.
Vu...
2019-11-18 10:12:09
Ölelj meg egy fát ....
... annak is, hogy a wellnesscentrumok fás zöldterületeket választanak környezetül.
Az Egyesült Államokban folytatott legújabb kutatások igazolták ezt az elméletet: azok a betegek, akik kórházi szobájuk ablakából sivár betonépületek helyett fákat és zöld növényzetet látnak, gyorsabban felépültek, illetve terápiájukhoz kevésbé erős gyógyszereket kellett használni.

...
2019-11-12 13:04:11
Raktári festményekről és 1956-os áldozat emlékéről is szól az ősz a Thúry György Múzeumban
... emlékére rendeznek. A története csak nemrég került napvilágra. A mindössze 15 éves, Nagykanizsán tanuló szombathelyi diák 1956. október 23-án késő este egy lövést kapott az utcán, majd hosszú kórházi ápolás után három hónappal később meghalt.
A szombathelyi és a nagykanizsai szálakat korabeli fotók és mentős jegyzőkönyvek alapján is bemutatják a konferencia előadói. A rendezv...
2019-10-01 13:51:56
Szijjártó: Magyarország az új világgazdasági korszak nyertesei közé tartozik
... eredményeként 2 ezer milliárd forintnyi befektetés érkezett Magyarországra - tudatta a miniszter.
A Duocor Ipari Bt. 3,2 milliárd forintos beruházással - 65 új munkahelyet létrehozva - bővíti kórházi, iskola- és irodabútor, valamint iskolai táblagyártó kapacitását, amelyhez a kormány 634 millió forint támogatással járul hozzá - mondta Szijjártó Péter.
A fejlesztési progr...
2019-09-17 15:31:48
A várandósság alatti stressz növeli a gyerek későbbi személyiségzavarának kockázatát
... környékén laktak, a gyerekeik 1975-1976-ban születtek.
Amikor a gyerekek 30 évesek lettek, megvizsgálták, hánynál diagnosztizáltak személyiségzavart. Negyven olyan esetet találtak, ahol kórházi kezelésre is szükség volt.
A tanulmány azt állapította meg, hogy a várandósság alatti súlyos stressznek hosszú távú hatása lehet a gyerekekre.
Akiknek az édesanyja súlyos str...
2019-09-06 13:01:40
Mirian
... álmom
vigyáztad lelkem, ne sötétben járjon
pedig a mélység hívogatott százszor!
te lettél nyitja minden reménységnek
segítettél lépnem szürke gyengeségben
fényt hoztál mindennap a kórházi ágyra
voltál puha párnám sok rút fájdalomban
nevettél, ha sírtam, lássam meg hited
mindent elém tettél, te lettél a sziget
hová lelkem megnyugodni tér...
2019-07-14 18:00:02
Jakos Kata
... Angyal.

ÁPRILISI TRÉFA?

A fájdalom pánik,
mely rám tör hirtelen,
nem tudom, honnan,
de élesen ott terem,

s már csak maró éhség
mi késő este vár
a kórházi ágyon
fekve, az álom homály.
...
2019-07-10 21:00:30
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Thúry György Múzeumban, Jakos Kata, Kozma Ákos, Magyar Pedagógiai Társaság, Selahattin Demirtas, Aygül Demirtas, Egyesült Államokban, Duocor Ipari Bt, Szijjártó Péter, ÁPRILISI TRÉFA, magyar gazdaság, kórházban kezelt, törökországi kurdbarát, várandósság alatti, gyerek későbbi, ombudsman hivatala, hosszú kórházi, szükséges oktatáshoz, jogbiztonság követelménye, területen több, ügyvédnő kifejtette, politikust kardiológusnak, tiltakozók ismét, rendőrökre támadnak, felszólítás követően, helyszínen őrizetbe, kórházi hatóságok, megmozdulásokban szerzett, története csak, lövést kapott, nagykanizsai szálakat, konferencia előadói, fejlesztési progr, gyerekeik 1975-1976-ban, édesanyja súlyos, mélység hívogatott, kórházi ágyra, fájdalom pánik, kórházi ágyon, álom homály, diagnosztizáltak, megmozdulásokban, zöldterületeket, világgazdasági, kardiológusnak, magyarországra, megállapította, festményekről, eredményeként, megvizsgálták, terápiájukhoz, közleményében, neurológusnak, gyógyszeripar, betonépületek,
© 2013 TVN.HU Kft.