Belépés
Koronavírus - Több mint 118 ezren lépték át az elmúlt öt napban a magyar-román határt
... hatóság korábban közölte: a tavalyi karácsony környékén, a december 21-28. közötti nyolc nap alatt 620 ezer személy (naponta átlagosan 77 500) lépte át a magyar-román határt, és az átlagos várakozási idő ennek ellenére sem haladta meg a 30 percet. Akkor azonban az utazóknak nem kellett megszabott útvonalon haladniuk, 11 határátkelőhelyet vehettek igénybe, és az átléptetésük során ...
2020-05-20 16:18:40
Koronavírus - Egyes városokban szigorodnak, több településen maradnak az eddigi kijárási korlátozások a hosszú
... betartásáért tilos lesz májusfát állítani, így idén elmarad a korábbi években megszokott ingyenes májusfaosztás.
Békéscsabán a helyi piacon változtak a vásárlás szabályai: az üzemeltető várakozási csíkokat festett fel, a védőtávolság növeléséért pedig a standokat is átalakították.
A Somogy megyei Marcaliban a központi rendelkezéseken túl nem vezetnek be további megszorí...
2020-04-30 22:16:29
Koronavírus - Banki vezérigazgatók: jó döntés volt a moratórium, lesznek kihívások
... hónapos, automatikus moratórium hatása sokkal pozitívabb az ügyfeleknél, mint például külföldön, ahol az ügyfél kezdeményezheti általában három hónapra a moratóriumot. Ezért a megnövekedett várakozási idő miatt "bankellenes" hangulat alakult ki. A lépést sikeresnek értékelni szerinte még korai, a nemfizetők aránya még kérdéses lesz - mondta.
Vida József, a Takarékbank Zrt. el...
2020-04-21 14:52:16
Koronavírus - Szijjártó: még szorosabb lesz az együttműködés Magyarország és Ausztria között
... Facebook-oldalán, hogy a jelenlegi nyolc mellé szerda reggel újabb határátkelőt nyit majd meg a két ország, a Fertőrákos és Szentmargitbánya közöttit. Kiemelte, hogy a nagy forgalom, a hosszú várakozási idők miatt alternatív útvonalra van szükségük az ingázóknak.
Kijelentette, hogy bevált a nemzetközi teherforgalomra vonatkozó kétoldalú megállapodás, márpedig ez rendkívül fon...
2020-04-21 13:22:36
Koronavírus - Tovább lassult a járvány Németországban, de újabb szigorítást vezethetnek be a határon
... előírást, miszerint állandóan ellenőrizni kell az átkelő forgalmat, és csak a halaszthatatlan ügy miatt érkezőket szabad beléptetni.
A javaslat támogatottsága nem egyöntetű. A hosszú várakozási idő súlyos zavarokat okozhat a szállítási láncolatokban - mondta a Hendrik Wüst, a holland határ mellett fekvő Észak-Rajna-Vesztfália tartomány közlekedési minisztere a Focus online hí...
2020-04-06 11:11:19
Minden tizedik magyarnak van magán-egészségügyi biztosítása
... azért nem vesz igénybe minden esetben állami egészségügyi szolgáltatásokat mert nagyon sokára kapna csak időpontot. Második leggyakoribb t...
2020-02-04 11:21:39
Csökkent, de még mindig négy óra a várakozási idő Záhonynál a kilépő forgalomban
...
A rendőrség az tanácsolja: a hosszas várakozás elkerülése érdekében az Ukrajnába utazók lehetőség szerint továbbra is válasszák határátlépésre a beregsurányi, vagy a barabási közúti határátkelőhelyek valamelyikét.
A hosszú várakozási idő oka a magyar rendőrség tájékoztatása szerint "az ukrán fél fogadóképtelensége"....
2019-12-02 19:52:42
Több mint 8 százalékkal nőtt a Velux Magyarország Kft. árbevétele tavaly
... szárítását biztosító kazánokat az előállítás során keletkező faforgáccsal működteti. Az ügyvezető az idei é kihívások közé sorolta az építkezések dráguló kivitelezését és a szakmunkák hosszú várakozási idejét, amelyek negatívan befolyásolják az értékesítést. A tetőtéri ablakok piacán az eladási volumen ennek ellenére folyamatosan nő - tette hozzá.
A Velux az építőanyagipar e...
2019-06-29 10:29:10
Közlekedési kérdésekről tárgyalt Palkovics László Belgrádban
... egyszerűsíteni és gyorsítani kell a tiszai teherforgalmat.
Zorana Mihajlovic aláhúzta, hogy nagyon jók a kétoldalú kapcsolatok, de a fennálló közlekedési problémákat, például a hosszú várakozási időt a határokon, minél hamarabb meg kell oldani. Hozzáfűzte azonban, hogy mindkét oldalról nyitottság mutatkozik a probléma kezelésére.
Elhangzott, hogy a közlekedést, az infra...
2019-03-15 13:31:52
Illegális bevándorlás - Emberi jogi ET-biztos: lehetővé kell tenni a családegyesítést
... részesülők és családtagjaik számára hozzáférhetővé kell tenni a családegyesítést.
Megjegyezte, hogy a családegyesítés i...
2019-02-08 11:52:01
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 
Címkék: Velux Magyarország Kft, Palkovics László Belgrádban, Vida József, Takarékbank Zrt, Hendrik Wüst, Zorana Mihajlovic, magyar-román határt, eddigi kijárási, együttműködés Magyarország, járvány Németországban, kilépő forgalomban, tavalyi karácsony, december 21-28, átlagos várakozási, átléptetésük során, korábbi években, helyi piacon, vásárlás szabályai, üzemeltető várakozási, védőtávolság növeléséért, központi rendelkezéseken, ügyfél kezdeményezheti, megnövekedett várakozási, lépést sikeresnek, nemfizetők aránya, jelenlegi nyolc, nagy forgalom, hosszú várakozási, nemzetközi teherforgalomra, átkelő forgalmat, javaslat támogatottsága, szállítási láncolatokban, holland határ, hosszas várakozás, barabási közúti, magyar rendőrség, előállítás során, építkezések dráguló, szakmunkák hosszú, tetőtéri ablakok, eladási volumen, tiszai teherforgalmat, kétoldalú kapcsolatok, fennálló közlekedési, probléma kezelésére, családegyesítést, szolgáltatásokat, szentmargitbánya, rendelkezéseken, kezdeményezheti,
© 2013 TVN.HU Kft.