Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... afrikai fiatalokat, s felhívta arra a figyelmet, hogy Magyarországon jelenleg 1422 afrikai hallgató folytat egyetemi tanulmányokat, közülük 895-en ösztöndíjjal, akik hazatérve majd hozzájárulhatnak országuk kedvezőbb jövőjéhez.
Végezetül közölte, hogy Magyarország a Hungary Helps program keretében Nigéria után immár Kongóban, Etiópiában és Ugandában is támogatja a keresztény ...
2019-01-22 14:11:35
Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepére
... ezt kevésnek érzik, hogy az életszentségre törekvés ezen a szűk ösvényén elindulva, járva és megtorpanva soha ne felejtsék el, hogy áldozataik nem hiábavalóak és engesztelésükkel hozzájárulhatnak veletek együtt a világ megszentelődéséhez. Amen.

5. nap: Imádság az apostoli élet társaságaiban élőkért

Felajánló napi ima

Istenünk, Te örömmel veszed, ho...
2019-01-17 07:36:16
Sport-táplálkozástudományi Központ: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett
... 24 évesen efedrin tartalmú étrend-kiegészítő miatt vesztette életét.
"Noha a felelősség a sportolóé, a vétlen doppingolás elkerüléséhez a gyártók és forgalmazók jelentősen hozzájárulhatnak, melyhez szakmai támogatást készséggel nyújt a Sport-táplálkozástudományi Központ" - hívta fel a figyelmet Martos Éva, hozzátéve, hogy náluk bárki megrendelhet vizsgálatot, amelyek azonban...
2019-01-16 09:11:25
Magyar Idők - Már kézbesítik Orbán Viktor levelét a Fidesz támogatóihoz
... nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben" - idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.
A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz "sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit".
A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadom...
2019-01-05 11:43:21
Csaknem 900 millió forintos gyárfejlesztés ért véget Hajdúnánáson
...
A vállalat közleménye szerint a korszerű esztergagépek és más berendezések akár új exportpiacok megszerzéséhez is hozzájárulhatnak. A projekt magasabb feldolgozottságot és hozzáadott értéket teremt, javítja a sorozatgyártás költséghatékonyságát - írták. A cégfejlesztésre 441,85 millió forint uniós eszközbeszerzési támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében.
Az ...
2018-12-29 07:04:35
A baktériumok fertőzőképességét meggátoló szénhidrátokat állítottak elő debreceni kutatók
... vizsgált speciális fehérjék a baktériumok és vírusok felületén is megtalálhatók, így a kutatási eredmények akár terápiás módszerekhez, diagnosztikai eljárások fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak.
Az adjunktus szerint eredményeik azért is meghatározóak, mert hazánk évtizedekkel ezelőtt a szénhidrátkémia egyik európai bázisa volt, napjainkban viszont már szinte csak a Debreceni ...
2018-12-06 18:57:22
Szállodaszövetség: egyeztetések zajlanak a szobakiadás áfakulcsának módosításáról
... szállodavállalat tagja a szervezetnek, továbbá 35 étterem, 17 oktatási intézmény, és 116 társult tag. A jövő feladatai közé sorolta, hogy a szakma imázsának javításával jelentősen hozzájárulhatnak a munkaerő megtartásához.
Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség elnöke szerint a turizmusfejlesztési stratégia céljainak eléréséhez elhivatott szakemberekre, visszahívó ...
2018-11-22 14:38:57
Az Európai Bizottság a versenyszabályok alkalmazásáról a mezőgazdaságban tett közzé jelentést
... erőegyensúlyra.
A jelentés megállapította, hogy az elismert termelői szervezetek és az elismert szakmaközi szervezetek segíthetik a mezőgazdasági termelők piaci pozícióinak erősödését, és hozzájárulhatnak az élelmiszer-ellátási lánc hatékonyságának növeléséhez.
A bizottság megerősítette, hogy az agráripar rendelkezésére álló ágazatspecifikus eszközöket a mezőgazdasági te...
2018-10-26 16:21:40
Leghatékonyabb ételek a hajhullás ellen
... szempontból hátrébb kerül rangsorban.

A hajunknak szüksége van A-, C-, E- és B-vitaminokra, vasra, cinkre, fehérjékre és esszenciális zsírsavakra is, de más tápanyagok is hozzájárulhatnak a haj szépségéhez.
Milyen ételeket érdemes rendszeresen enni ahhoz, hogy biztosíthassuk a hajunk számára a fontos tápanyagokat?

Fehérjék

A jó minőségű fehérj...
2018-10-24 20:00:06
Edmund Stoiber szerint a belső migráció okozza a CSU támogatottságának gyengülését
... a belső vándorlás és a CSU támogatottságának összefüggéséről számos német politikai szakértő osztja. A német sajtóban közölt elemzések kiemelik, hogy a CSU kormányzati sikerei hozzájárulhatnak az abszolút többség várható elvesztéséhez, mert a munkalehetőségek bősége és a jó életkörülmények - például a magas színvonalú egészségügyi, oktatási és közlekedési infrastruktúra - tömegese...
2018-10-10 15:51:58
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....65 66 67 
Címkék: Gyertyaszentelő Boldogasszony, Sport-táplálkozástudományi Központ, Magyar Idők, Orbán Viktor, Európai Bizottság, Edmund Stoiber, Hungary Helps, Martos Éva, Európai Parlamentben, Princzinger Péter, Magyar Turisztikai Szövetség, baktériumok fertőzőképességét, szobakiadás áfakulcsának, versenyszabályok alkalmazásáról, mezőgazdaságban tett, hajhullás ellen, belső migráció, életszentségre törekvés, szűk ösvényén, apostoli élet, vétlen doppingolás, figyelmet Martos, levéllel kapcsolatos, levél címzettjei, csatolt csekk, előttünk álló, közösségi finanszírozás, vállalat közleménye, korszerű esztergagépek, projekt magasabb, kutatási eredmények, adjunktus szerint, szénhidrátkémia egyik, jövő feladatai, szakma imázsának, munkaerő megtartásához, jelentés megállapította, elismert termelői, elismert szakmaközi, mezőgazdasági termelők, bizottság megerősítette, agráripar rendelkezésére, hajunknak szüksége, hajunk számára, fontos tápanyagokat, belső vándorlás, német sajtóban, abszolút többség,
© 2013 TVN.HU Kft.