Belépés
Száraz bőr ellen
... őket, hiszen remekül hidratálják és táplálják a bőrünket.

Arcunk ápolására bátran használhatunk kókuszolajat, hiszen nemcsak hidratál, de kollagént is tartalmaz, amivel hozzájárulhatunk a bőrünk fiatalon tartásához. A kor előrehaladtával ugyanis egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetünkben, emiatt lesz a bőr petyhüdt és ráncos. A kókuszolaj további jó tulajdonsá...
2021-02-15 21:55:07
Otthoni gyógymódok vesekő ellen
... görögdinnye a kálium mellett rengeteg vizet is tartalmaz, amely segít kimosni a köveket a vesékből. Rendszeres fogyasztásával a vesekövek kezeléséhez és megelőzéséhez is nagyban hozzájárulhatunk. Fogyaszthatunk görögdinnyemagból készített teát is.

7, Búzafű
A búzafű leve természetes orvosság a vesekő és más veseproblémák kezelésére. Fogyaszthatunk egy pohár búzafűl...
2020-10-06 23:52:14
Cukkinileves és a vércukorszint
... hasznosak az emésztőrendszer egészségének a fenntartásához, de víztartalma is kiemelkedő, amely szintén szükséges a jó emésztéshez. Amennyiben rendszeresen fogyasztunk cukkinit, úgy hozzájárulhatunk olyan betegségek kialakulásának a megelőzéséhez, mint például a vastagbéldaganat vagy az IBS.

A cukkini és a vércukorszint
A cukkininek csodás hatása csökkentheti a mag...
2020-08-06 22:42:04
Szemléljük a tanító Jézust! - Évközi 16. vasárnap – Go
... összhangban lévő beszédünkkel és tetteinkkel tanúságot tegyünk Jézus Krisztusról azok előtt is, akik még nem ismerik (vö. Mt 5,13-16; Róm 10,14-15; 1Pét 3,14-17). Így hozzájárulhatunk ahhoz, hogy másokban is kibontakozzék Isten szereteturalma.
Szemléljük bátran isteni Mesterünket, aki bennünket is tanítani szeretne, és hagyjuk, hogy a búza, a mustármag és a ...
2020-07-19 07:01:27
Nagy István: az agrárkormányzat kiáll a helyi piacok értékei mellett
... elmondta, hogy ez a térség legnagyobb termelői piaca, a minisztérium a várossal hozzájárult a foglalkoztatás megtartásához. "Hiszünk abban, hogy a helyi termelői piacok támogatásával hozzájárulhatunk a falvak, kisvárosok fejlesztéséhez, megerősítéséhez" - hangoztatta.
Hozzátette: a legfontosabb cél a magyar gazdaság erősítése, a munkahelyek védelme, a magyar vidék gazdagodás...
2020-07-17 13:42:33
ITM - Környezetvédelmi világnap: Magyarország kiveszi a részét a folyamatos küzdelemből
... dolgozik, határozott szándéka, hogy ezt a fontos programot hosszú távra szóló intézkedések útján is megerősítse - hangsúlyozta.
Az államtitkár hozzátette, hogy...
2020-06-05 12:22:08
Ganoderma gyógyhatásairól
... gomba alapjában véve tehát egy nagyon hasznos élelmiszerünk, mely tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel aminosavakkal, éppen ezért rendszeres fogyasztásával hozzájárulhatunk egészségünk hosszú távú megőrzéséhez!

Napi 1-2 mokkáskanálnyi mennyiségű gomba beiktatása étkezésünkbe könnyűszerrel megvalósítható, de akár a reggeli kávénkba téve is kitűnő frís...
2020-05-25 22:48:21
Orbán Viktor levele a lengyel kormányfőnek: a világjárvány idején is jól vizsgázik a visegrádi együttműködés
... Örömmel tölt el, hogy visegrádi együttműködésünk rendkívül jól vizsgázik ebben a nehéz időszakban is" - írta Orbán Viktor.
Kifejezte meggyőződését, hogy "közös munkánkkal hozzájárulhatunk Európa keresztény örökségének megőrzéséhez, a kontinens biztonságának és versenyképességének megerősítéséhez, valamint gazdaságaink újraindításához". A magyar kormányfő bízik abban, hogy eur...
2020-05-03 09:11:01
M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es,
... szinte példa nélküli, hogy ilyen volumenű és mennyiségű közvetítést engedélyeznek egy tévétársaságnak. Bízunk benne, hogy a magyar sporttörténelem legjobb pillanatainak újraélésével hozzájárulhatunk a hétköznapok és hétvégék változatosságához, igényes eltöltéséhez" - idézte az MTVA sajtóosztálya Székely Dávidot, az M4 Sport csatornaigazgatóját.
A közszolgálati sportcsatorn...
2020-04-24 20:01:33
Magyar sikerek a nyári olimpiákról az M4 Sporton
... szinte példa nélküli, hogy ilyen volumenű és mennyiségű közvetítést engedélyeznek egy tévétársaságnak. Bízunk benne, hogy a magyar sporttörténelem legjobb pillanatainak újraélésével hozzájárulhatunk a hétköznapok és hétvégék változatosságához, igényes eltöltéséhez" - idézte az MTVA sajtóosztálya Székely Dávidot, az M4 Sport csatornaigazgatóját.
A közszolgálati sportcsatorna k...
2020-04-15 09:21:27
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 22 
Címkék: Nagy István, Orbán Viktor, Jézus Krisztusról, Székely Dávidot, tanító Jézust, agrárkormányzat kiáll, helyi piacok, folyamatos küzdelemből, lengyel kormányfőnek, világjárvány idején, visegrádi együttműködés, magyar olimpiai, nyári olimpiákról, bőrünk fiatalon, kókuszolaj további, kálium mellett, vesekövek kezeléséhez, búzafű leve, pohár búzafűl, emésztőrendszer egészségének, vastagbéldaganat vagy, cukkininek csodás, térség legnagyobb, várossal hozzájárult, foglalkoztatás megtartásához, helyi termelői, magyar gazdaság, munkahelyek védelme, magyar vidék, fontos programot, államtitkár hozzátette, nagyon hasznos, reggeli kávénkba, nehéz időszakban, kontinens biztonságának, magyar kormányfő, magyar sporttörténelem, közszolgálati sportcsatorn, közszolgálati sportcsatorna, hozzájárulhatunk, környezetvédelmi, vastagbéldaganat, együttműködésünk, emésztőrendszer, tévétársaságnak, gyógyhatásairól, megerősítéséhez, sporttörténelem, előrehaladtával, agrárkormányzat, szervezetünkben, újraindításához,
© 2013 TVN.HU Kft.