Belépés
Potápi: november közepén ülésezik a diaszpóra tanács és a Magyar Állandó Értekezlet
... kérelem. A számuk folyamatosan nő - jelezte, hozzátéve: az év végén kezdőcsomagot adnak át az anyasági támogatás külhoni igénylőinek.
A vállalkozásfejlesztési pályázatról elmondta: a beérkezett pályázatok nagy száma (760) miatt az 500 millió forintos keretösszeget megemelték, így közel 600 millió forintból 118 kérelmet tudtak támogatni.
Az elmúlt három évben 110 felszere...
2018-10-09 18:12:29
Köznevelési kerekasztal - Maruzsa: szeptember 30-ig tart Nemzeti alaptanterv munkaanyagának véleményezése
... le az érdekegyeztetés jogszabályban rögzített színtereiről, a kerekasztalt szakmai, konzultációs fórumnak tekintik.
Jelezte: a Nat-tal összefüggésben kedden összesítik a hozzájuk beérkezett, szakmacsoportonkénti véleményeket, amelyet eljuttatnak az illetékesek számára.
A tanácskozáson szó volt még a tanévkezdéssel összefüggő kérdésekről, mint a tankönyvek kiszállításáról...
2018-09-24 16:34:35
Novák Katalin: egyre többen akarnak és tudnak segíteni
... gyertyagyújtással nyitották meg az Advent ...
2017-12-03 11:57:40
Ónodi-Szűcs: megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz
... korcsoportonként.
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok rendszeresen küldenek légúti mintát ...
2017-10-24 09:42:06
Emmi: megkezdte működését az influenzafigyelő szolgálat
... tájékoztatása szerint a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok rendszeresen küldenek légúti mintát virológiai vizsgálatra az influenzás panaszokkal hozzájuk forduló betegektől, így a beérkezett minták eredménye alapján hétről hétre nyomon követhető az influenza vírusok megjelenése és terjedése.
A jelentések alapján végzett becslés szerint október 2-8. között az országban 5 500...
2017-10-12 16:33:38
Székelyföldi gazdák és elöljárók tüntettek Bukarestben a mindennapossá vált medvetámadások miatt
... érdeklődésére tisztázta: nem a trófeavadászat újrakezdéséről van szó, hanem egy sürgősségi keretről, amely a kártevő, emberre támadó medvékre vonatkozik, a kilövési engedélyeket pedig a beérkezett, dokumentált panaszok alapján a minisztérium adja ki.
A demonstráció kora délután rendbontás nélkül ért véget, a csendőrség azonban illegálisnak minősítette a megmozdulást és ezerle...
2017-07-05 15:15:02
Díjazta 2017 energiaköveteit az energiahivatal
... ennek jegyében írták ki a pályázatot.
Az április 23-i határidőre 39 pályázat érkezett. Az eredeti tervek szerint három díjazottat választottak volna ki a jelentkezők közül, de a beérkezett pályázatok száma és magas színvonala miatt végül négy győztest hirdettek - közölte a MEKH elnöke.
A díjazott energiakövetek 300 ezer forintos jutalmat nyertek el, valamint lehetőséget ...
2017-05-10 13:13:01
Kvótareferendum - Már 121 ezer levélszavazatot leadtak
... szavazócsomagot a külképviseleteken vagy az országgyűlési egyéni választókerületek székhelyein is, a szavazás időpontjában, 6 és 19 óra között.
Pálffy Ilona elmondta: az NVI-be beérkezett 88 ezer levélszavazat azonosító nyilatkozatait folyamatosan dolgozzák fel, az érvényes azonosító nyilatkozatokhoz tartozó, a szavazatot tartalmazó kis borítékokat vasárnap este 7 órakor bont...
2016-10-01 11:42:36
Egy órát kaptak a zsidók a távozásra
... Konok Tamás / Fortepan


Fontos megemlíteni, hogy Kamenszky Árpád polgármester mindent megtett a soproni zsidók megkíméléséért, ám több városi tisztviselő, valamint a beérkezett szombathelyi csendőrök igyekeztek túlteljesíteni a zsidóellenes rendeletekben előírtakat. Június 29-én hajnali ötkor pont utóbbiak zargatták fel a helyi zsidókat, majd két épületbe zsúfoltá...
2016-09-11 21:25:02
Amerikai elnökválasztás - Politico: Donald Trumpot a választási törvény "vérlázító" megsértésével vádolják
... módszerei miatt. Az ADLF indítványa kimondta, hogy Trump "tudatosan és szándékosan" sértette meg a törvényeket azokkal az elektronikus üzenetekkel, amelyeket a két héttel azt megelőzően beérkezett panaszok ellenére még július 12-én is kiküldtek a potenciális adományozóknak.
Trump kampánystábja nem kommentálta a történteket.
A WhoWhatWhy című tényfeltáró weboldal szerint...
2016-08-14 19:23:14
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Magyar Állandó Értekezlet, Novák Katalin, Donald Trumpot, Pálffy Ilona, Konok Tamás, Kamenszky Árpád, diaszpóra tanács, influenza elleni, influenzafigyelő szolgálat, mindennapossá vált, órát kaptak, választási törvény, számuk folyamatosan, anyasági támogatás, beérkezett pályázatok, elmúlt három, érdekegyeztetés jogszabályban, kerekasztalt szakmai, hozzájuk beérkezett, illetékesek számára, tanévkezdéssel összefüggő, tankönyvek kiszállításáról, influenzás panaszokkal, beérkezett minták, influenza vírusok, jelentések alapján, trófeavadászat újrakezdéséről, sürgősségi keretről, kilövési engedélyeket, minisztérium adja, demonstráció kora, csendőrség azonban, április 23-i, eredeti tervek, jelentkezők közül, díjazott energiakövetek, külképviseleteken vagy, országgyűlési egyéni, szavazás időpontjában, érvényes azonosító, szavazatot tartalmazó, soproni zsidók, beérkezett szombathelyi, zsidóellenes rendeletekben, helyi zsidókat, törvényeket azokkal, elektronikus üzenetekkel, potenciális adományozóknak,
© 2013 TVN.HU Kft.