Belépés
Álnéven írt Index-cikk utalt először arra, amivel Rogán vég
... azonban lapunknak sem nyilatkozott. A miniszter környezetéből úgy értesültünk, hogy a politikus a felesége és magánélete védelme miatt nem kívánt most megszólalni. Forrásaink azt is hozzátették: Rogán Antal a közelgő kampányidőszak miatt a jövőben is számít hasonló támadásokra."
Szeredy Dani

Az Index-cikk szerzője ,,Szeredy Dani" volt. Ilyen nevű m...
2021-02-16 14:52:34
Érkezik a koronavírus elleni védettségi igazolvány
... igazolványt elektronikus úton - a fővárosi és megyei kormányhivatal által rendszeresített elektronikus űrlapon - vagy személyesen is lehet igényelni bármely kormányablakban.
Hozzátették: a védettséget az igazolványon túl applikációval is lehet igazolni. Az applikáció az érintett azonosítását követően - az EESZT-ből szerzett adatok alapján - igazolja az érintett oltottságá...
2021-02-13 19:19:43
Önnél jelentkeztek?
... fáradtság

6: Nehézlégzés

7: Hajhullás

8: Szorongás és álmatlanság

9: Halláskárosodás és fülzúgás

10: Szédülés

A kutatók hozzátették, hogy antitesteket még azoknak a betegeknek a szervezetében is kimutattak, akik észrevétlenül estek át a fertőzésen, így nem kizárt, hogy ők is hónapokig védettnek számítanak a betegség...
2021-01-24 14:26:38
Székely János püspök tartott előadást a Jelenések könyve .
... Hittani Kongregáció nyilatkozott, elutasítva az abortusz minden formáját, és felszólította az orvostudományt: etikailag elfogadható formában kutassa a gyógyítás lehetőségeit. Ugyanakkor hozzátették, hogyha súlyos helyzetben nincs más lehetőség, akkor elfogadható ez az oltóanyag is. Szomorú, hogy a mai orvostudomány számára egyedül a hatékonyság számít, senkit nem érdekel, hogy az ...
2021-01-16 09:37:30
A rendkívüli felszólítás
... Jézus iránti szeretetét, nevezetesen az, ha minden egyebet felad.
Tanítóink és igehirdetőink azonban kissé megnyugtattak minket. Valahányszor elmondták nekünk ezt a történetet hozzátették: ,,Ez nem azt jelenti, hogy mindent fel kell adnod, ha követni akarod Jézust. A lényeg az, hogy a szíved ne tapadjon hozzá a vagyonodhoz."
Mérhetetlenül megkönnyebbültünk. Kö...
2020-10-16 07:23:48
Nagyboldogasszony ünnepe van ma
... november 1-jén hirdette ki hittételként, hogy a "Boldogságos Szűz Mária földi életpályája befejezése után testével és lelkével együtt felvétetett a mennyei dicsőségbe" - írták.
Hozzátették: az ünnepet Szent István király olyan fontosnak tartotta, hogy ezen a napon ajánlotta Magyarországot a Szűzanya oltalmába. Ezért nevezik Szűz Máriát Magyarország égi pártfogójának, vagyis ...
2020-08-15 07:04:11
Budapest Bank: csökkent az agrár kkv-k hatékonysága, romlottak a várakozások, de továbbra is erős a beruházási
... várhatóan idén sem szakad meg, a gazdák 37 százaléka terveinek megfelelően folytatja a beruházásokat, 22 százalékuk pedig még többet költene korszerűsítésre és a termelés növelésére.
Hozzátették, hogy a Széchenyi Kártya Program beruházási-, és munkahelymegtartó hiteleit minden harmadik agrárvállalkozó ismeri, 20 százalékuk már igényelte is. Az NHP Hajrá szintén népszerű a gaz...
2020-08-14 14:22:38
Virtuális vetélkedőt indított a nemzetpolitikai államtitkárság külhoni és magyarországi diákoknak
... megoldaniuk 25 perc alatt. A helyes válaszok száma és a teszt kitöltésére fordított idő alapján alakul ki az elődöntő sorrendje, a legjobbak a döntőbe jutnak - olvasható a közleményben.
Hozzátették: a játékosok legjobb eredményeit régiónként értékeli a zsűri.
A döntőt online rendezik. A legjobb anyaországi és külhoni csapatok 300-300 ezer forint összértékű nyereményt vih...
2020-08-14 13:13:34
Koronavírus - Leszállíthatják a BKK járatairól a maszk nélkül utazókat
... nem múlt el, az utasoknak továbbra is kötelező maszkkal, esetleg kendővel, sállal eltakarniuk az arcukat a fővárosi közösségi közlekedési járatokon és a megállókban is - írták.
Hozzátették, hogy a maszk használatát elsősorban az ellenőrök, valamint a metróbejáratoknál lévő utaskoordinátorok ellenőrzik, és ha kell, felhívják az utasok figyelmet a szabály betartására.
Aki...
2020-08-14 09:11:40
A Graphisoft Park SE 2,14 millió euró nettó nyereséget ért el az első fél évben
... tulajdonában álló teljes ingatlanállomány valós értéke a második negyedév végén az előző negyedévivel közel megegyező, 263 millió euró volt, ami 2 millió euróval marad el a 2019. év végitől. Hozzátették: az elkészült, átadott ingatlanok valós értéke 239,5 millió euró, ami 1,8 millió euróval marad el az év végi értéktől.
A kifizetett 30 millió euró osztalék mintegy 15 százalé...
2020-08-13 20:52:57
1 2 3 .....................263 264 ...........395 396 ...........526 527 528 
Címkék: Székely János, Budapest Bank, Graphisoft Park SE, Rogán Antal, Szeredy Dani, Szeredy Dani&#8221, Hittani Kongregáció, Boldogságos Szűz Mária, Szent István, Szűz Máriát Magyarország, Széchenyi Kártya Program, koronavírus elleni, rendkívüli felszólítás, agrár kkv-k, nemzetpolitikai államtitkárság, maszk nélkül, miniszter környezetéből, közelgő kampányidőszak, érintett azonosítását, érintett oltottságá, kutatók hozzátették, abortusz minden, gyógyítás lehetőségeit, hatékonyság számít, történetet hozzátették, mennyei dicsőségbe, ünnepet Szent, napon ajánlotta, termelés növelésére, helyes válaszok, teszt kitöltésére, elődöntő sorrendje, döntőbe jutnak, játékosok legjobb, döntőt online, legjobb anyaországi, utasoknak továbbra, fővárosi közösségi, maszk használatát, metróbejáratoknál lévő, utasok figyelmet, szabály betartására, második negyedév, előző negyedévivel, ingatlanállomány, rendszeresített, halláskárosodás, kormányablakban, leszállíthatják, korszerűsítésre, agrárvállalkozó, nemzetpolitikai,
© 2013 TVN.HU Kft.