Belépés
Ötszáz vendéget várnak az idei 196. Anna-bálra.
... vehet át, az első udvarhölgy Rothschild, a második udvarhölgy pedig Apponyi mintájú serleget kap - mondta dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, aki hozzátette: a vendégek elé 3300 darabos, mintegy kilencven millió forint összértékű, az 1930-as évekig visszanyúló Apponyi motívumokkal díszített szerviz kerül.

Az Operaház balettművésze...
2021-07-31 08:31:34
James Allen: A gondolatok hatása az egészségre és testre.
... meghozta a nagy szabadságot, sokkal több időnk maradt egymásra. Egyszer a Városligetben sétáltunk, amikor csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy rákos és kb három éve van hátra. Aztán hozzátette: "de én nem hiszek a hülye doktornőnek, nincs nekem semmi bajom." Tudtam, hogy nagyon is hisz, de nem akarja, hogy a nyakába essek és elsirassam. Nem tettem, inkább meséltem neki megvastago...
2021-07-30 17:48:02
A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás fölvételét
... iskolában lehet szexuális felvilágosítást tartani, ha a szülő azzal egyetért, de nem lehet erre beengedni mást a tanáron és az igazgató által jóváhagyott személyeken kívül - mutatott rá. Hozzátette: úgy érezzük, hogy "el akarják venni tőlünk a gyerekeinket".

Kitért arra, hogy most a magyarok egy sajátos látószögből vethetnek egy pillantást Európára, láthatják, máshol ho...
2021-07-18 21:25:40
Európát riogatja a delta variáns
... hullám lesz mint harmadik volt. A delta variáns ugyan könnyebben terjed emberről-emberre, de úgy tűnik, hogy nem súlyosabb" - mondta dr. Szlávik János infektológus a Mokkában. Hozzátette, hogy aki megkapta mindkét oltását, az viszonylag biztonságban tudhatja magát ezzel a mutánssal szemben, ami inkább az oltatlanokra jelenthet veszélyt.


Szlávik János szerint...
2021-07-07 20:45:28
Jucika
... kapcsolatok voltak; az emberek kint ültek
az utcán, a telkek előtt és beszélgettek. A fiatalok énekeltek, citeráztak, hegedültek vagy szájharmonikáztak
- mondta, majd hozzátette, ebben az időben jött be
a Sokol rádió, azt hallgatták, mivel nem volt más szórakozási lehetőség. Akkoriban csak hat elemi iskola volt,
így 13 évesen már női szabónak tanult, majd...
2021-06-21 07:53:59
Csak az oltás védhet az indiai-delta variánssal szemben
... csak a lakosság teljes átoltottságával érhetjük el, ezért is fontos az oltható korosztályba tartozó fiatalok vakcinációja. Kiemelte: a saját, 12 éves unokáját is beoltatja. A szakember hozzátette, hogy az őszi iskolanyitást is veszélyeztetheti, ha az oltottsági arány nem közelíti meg a nyájimmunitáshoz szükséges számokat.


https://www.borsonline.hu/aktualis/c ...
2021-06-18 20:00:44
Pokoli hónap van mögöttük: A férje tartja a lelket Ördög Nór
... otthonról.

"Én azt tanultam meg, amit a legkevésbé gondoltak rólam, hogy én, mint az ország p.ncifotósa, nem mentem el minden nővel, akit lefotóztam" - fogalmazott.

Hozzátette, nem attól jó az élet, ha minden héten másik nővel jön, megy az ember.

"Talán a családi egység, amit hozok otthonról" - mondta Nánási.


Nánási Pál...
2021-06-14 21:00:31
Legendás kincseket rejt a Duna Esztergomnál
... Dömösnél is hajómaradványokra bukkantunk, de ezek sem azok voltak, amiért a kutatás elkezdődött "- nyilatkozta az Argonauta Kutatócsoport kutató vezetője, Tóth Attila. A búvárrégész hozzátette, hogy ezzel nem adták fel a küldetésüket, a kutatás folytatódik.

- A dömösi vízműtelepnél is hajómaradványokat találtunk. Ugyanakkor mégsem tudtunk több pontot itt kutatni, ...
2021-06-10 22:30:18
Soha nem mondunk le a hazánkról!
... Trianon-palotában halálra itélt Magyarország és magyar nemzet nemcsak él, hanem olyan teljesítményt tett le a világ asztalára ez idő alatt, ami jogos büszkeséggel tölthet el bennünket. Hozzátette: a jövőt illetően hinni kell az egy isteni örök igazságban.

Június 4-e, a Nemzeti Összetartozás Napja, az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójáról szóló, nemze...
2021-06-04 22:30:34
:Búzavirág a magyar határról
... a táj a végtelenbe tágul,
Ahol azóta szomorún aratnak,
S nóta se száll a lányok ajakárul,
Ott termett e kis kék búzavirág,
Onnan hozta egy bujdosó magyar
És hozzátette: Nincsenek csodák.

Magyar s magyar közt öles szakadék:
Nekik - ott túl, maradt egy kis hazájok!
Nekünk itt, semmink, semmink se maradt,
Csak az, hogy néha gondolhat...
2021-06-04 20:58:52
1 2 3 .............4103 .......6154 6155 .......8205 8206 
Címkék: James Allen, Ördög Nór, Duna Esztergomnál, Simon Attila, Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt, Szlávik János, Nánási Pál, Argonauta Kutatócsoport, Tóth Attila, Nemzeti Összetartozás Napja, gondolatok hatása, kormány lehetővé, harmadik oltás, delta variáns, oltás védhet, indiai-delta variánssal, férje tartja, lelket Ördög, magyar határról, első udvarhölgy, második udvarhölgy, 1930-as évekig, nagy szabadságot, hülye doktornőnek, nyakába essek, szülő azzal, igazgató által, sajátos látószögből, pillantást Európára, viszonylag biztonságban, mutánssal szemben, oltatlanokra jelenthet, emberek kint, telkek előtt, fiatalok énekeltek, időben jött, lakosság teljes, oltható korosztályba, szakember hozzátette, őszi iskolanyitást, oltottsági arány, nyájimmunitáshoz szükséges, legkevésbé gondoltak, családi egység, kutatás elkezdődött, búvárrégész hozzátette, kutatás folytatódik, dömösi vízműtelepnél, világ asztalára, jövőt illetően, 1920-as trianoni, végtelenbe tágul, lányok ajakárul, bujdosó magyar, veszélyeztetheti,
© 2013 TVN.HU Kft.