Belépés
3,5 millió beoltottnál nyithatnak a teraszok
... haladhatnak, ezért türelmet és megértést kért a szülőktől. Úgy döntöttek, hogy április 19-én, hétfőn kinyitják az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatos osztályait - közölte. Hozzátette: a felső tagozatban marad az otthoni, digitális alapú oktatás, a diákoknak az iskola a középiskolásokkal egyidőben, május 10-én nyílik meg.
A miniszterelnök elmondta: a kormány az...
2021-04-15 08:01:29
Életét áldozta az apa vízbe zuhant fiáért
... sem cselekedett volna másképp, egy igazi, nagybetűs apa volt, egy hős. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az életét adta Laláért"

- mondta a rokon könnyes szemmel. Hozzátette, Bálint nem volt pecás, csakis szeretett fiáért ment a tóra:

- Ő csak azért ment, hogy a húsvétot együtt tölthessék, és a fiával lehessen - mondta a hozzátartozó....
2021-04-07 20:15:09
Az országos tisztifőorvos nagy fegyelmezettséget kér
... a súlyos beteg, ami egyrészt azért is lehet, mert a 65 év felettiek 80 százaléka már kapott legalább egy oltást, másrészt ez a mutáció fogékonyabb a fiatal, munkaképes korosztályra. Hozzátette, a cukorbetegség és a kóros elhízás többletkockázati tényezőt jelent más alapbetegségekhez képest.

MTI
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/az -ors...
2021-04-03 07:25:11
Húsvétra is oszthatnak be oltásra várókat a háziorvosok
... oltási munkacsoport vezetője a budapesti háziorvosoknak írt.

György István közölte, hogy a szakrendelőkről a fővárosi oltási munkacsoport tájékoztatja a háziorvosokat. Hozzátette, hogy a Moderna vakcináját várandós kismamák is megkaphatják. Az oltási munkacsoport vezetője a levélben köszönetét fejezi ki a háziorvosoknak a részvételükért Magyarország eddigi legnagyob...
2021-04-02 11:32:35
Orbán Viktor: semmilyen nyitás nem engedhető meg
... gyógyszergyárakból az uniós miniszterelnökök átengedték Brüsszelnek. Azt kellett volna mondani, hogy minden ország maga intézze a tárgyalást, de azt hitték, együtt inkább sikerülni fog - idézte fel. Hozzátette: Brüsszel inkább a beszerzési árra összpontosított, pedig az az élethez képest másodlagos.

Magyarország a brüsszeli vakcinabeszerzésen túl is szerzett be oltóanya...
2021-03-26 10:31:22
Nem elérhető

Nem elérhető a repülőgépek útjait követő oldalakon, hogy hol járt az OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép, amely többek között Mészáros Lőrincet és családját szokta egzotikus helyekre röpíteni, de amellyel korábban már Orbán Viktor is utazott. Az RTL Klub híradója az Alfahír alapján a...
2021-03-05 22:01:58
Az egész járvány legnehezebb két hete jön
... járvány, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő és nőni fog" - fogalmazott.
Hozzátette: olyan terhelés lesz a kórházakon, mint amilyen még nem volt. Minden orvosra, minden ápolónőre, minden lélegeztetőkészülékre szükség lesz - mondta a miniszterelnök.
Orbán Viktor arra ké...
2021-02-25 20:07:36
Felföldi László püspök első nagyböjti katekézise
... imáját a Getszemánikertben! Itt olvashatunk a döntés órájáról (vö. Mk 14,32-42), amely a sötétség órája, és amely mindenki szívében eljön egyszer" - mondta püspök, majd hozzátette, ebben a bibliai szakaszban láthatjuk, hogy Jézus szívében is ott volt a félelem, a férfilélek mérhetetlen félelme, amelyen felül kellett emelkednie.
,,Jézus imádságának a lén...
2021-02-23 10:55:00
Rend a lelke mindennek
Édesanyám rendszerető asszony. Hosszú éveken át "könyvelte" a számlákat. Víz, villany, fűtés, telefon, közösköltség. Ezeket a papírokat fajtánként összehajtogatta, hozzátette a csekket, az értékeket beírta egy nagy franciakockás füzetbe és figyelte a változásokat. Majd százalékos arányban kiszámolta forint és fogyasztás tekintetében a változásokat.
Tart a felkészülés az ápril...
2021-02-18 17:42:16
Olasz Anna jobb formában várja az olimpiát
... márciusban, Dohában sorra kerülő világkupa-versenyre készül, amely a májusi megmérettetés előtt gyakorlatilag az egyetlen olyan viadal lesz, ahol a világ élmezőnye összemérheti erejét. Hozzátette, a Fukuokában sorra kerülő versenyt megelőzően ott lesz a budapesti Európa-bajnokság is, de az annyira közel van az ötkarikás viadalhoz, hogy csak "finomhangolásra van lehetőség".
Ol...
2021-02-16 15:37:45
1 2 3 .............4101 4102 .......6152 6153 .......8202 8203 8204 
Címkék: Orbán Viktor, Felföldi László, Olasz Anna, György István, Mészáros Lőrincet, országos tisztifőorvos, egész járvány, lelke mindennek, általános iskolák, felső tagozatban, középiskolásokkal egyidőben, miniszterelnök elmondta, életét adta, rokon könnyes, húsvétot együtt, fiával lehessen, súlyos beteg, mutáció fogékonyabb, kóros elhízás, budapesti háziorvosoknak, fővárosi oltási, oltási munkacsoport, levélben köszönetét, részvételükért Magyarország, uniós miniszterelnökök, beszerzési árra, repülőgépek útjait, egész eddig, újfajta mutációk, fertőzések száma, döntés órájáról, sötétség órája, bibliai szakaszban, férfilélek mérhetetlen, papírokat fajtánként, értékeket beírta, nagy franciakockás, májusi megmérettetés, egyetlen olyan, világ élmezőnye, budapesti Európa-bajnokság, annyira közel, ötkarikás viadalhoz, miniszterelnökök, többletkockázati, finomhangolásra, szakrendelőkről, összpontosított, összehajtogatta, miniszterelnök, háziorvosoknak, részvételükért, magánrepülőgép, gyakorlatilag, háziorvosokat,
© 2013 TVN.HU Kft.