Belépés
Az olasz Öt Csillag Mozgalom vezetője szerint tény, hogy Franciaország gyarmatosító politikája okozza a migráci
... partokra érkeznek". Megjegyezte, Franciaország így tud jelentős nyersanyagokhoz jutni és fenntartani gazdaságát, miközben a migránsok Olaszországba érkeznek meg.
Luigi di Maio hozzátette: ha Európának van egy kis bátorsága, legyen ereje Afrika gyarmatosításának megszüntetéséhez.
"Belefáradtam, hogy mindig a migráció következményeiről beszéljünk, az okok megszüntetése h...
2019-01-22 10:51:13
Február 14-től látható a mozikban a Kölcsönlakás
...
A rengeteg helyzetkomikummal dolgozó vígjáték mindazokat ki fogja szolgálni, akik felhőtlen szórakozásra vágynak - hangsúlyozta Dobó Kata. Hozzátette: a film alapjául szolgáló színdarabot, hasonlóan A miniszter félrelép című 1997-es vígjátékhoz, Ray Cooney írta.
A színdarabot 2016 óta sikerrel játsszák a Játékszínben, többek között Dobó Kata szereplésével, aki elmondta:...
2019-01-22 10:41:17
Brexit - Szakértő: a nagypénteki egyezmény módosítása biztonsági problémákhoz vezetne
...
Az M1 aktuális csatorna keddi műsorában a szakértő hozzátette: az Egyesült Királyság, az Ír Köztársaság és az Észak-Írország által aláírt 1998-as egyezmény lehetővé tette az északír kiegyezést, de ha újra határellenőrzés lenne Észak-Írország és Írország között, elképzelhető, hogy a paramilitáris erők ismét megerősödnek.
Gálik Zoltán szerint a Brexit-megállapodás elfogad...
2019-01-22 09:51:10
Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
... mint a fele elpusztult vagy használhatatlanná vált.
A szíriaiak több mint hetven százaléka mélyszegénységben él és mintegy hatvan százalékuk munkanélküli - mondta a bíboros.
Hozzátette: a "legnagyobb seb" nem az épületek pusztulása, hanem a keresztények kivándorlása Szíriából. A keresztények nagy mértékben járultak hozzá Szíria gazdasági és kulturális fejlődéséhez, az el...
2019-01-21 22:02:59
Európai Bizottság: az idén télen nem várhatók problémák a kontinens gázellátásában
... feltételeiről.
Ennek részleteiről nem árult el szinte semmit, mint mondta, Ukrajna és Oroszország most megvizsgálja a dokumentumot, majd májusban ismét tárgyalóasztalhoz ülnek. Hozzátette, a tervezet javasolt feltételei tisztességesek minden oldal számára, véleménye szerint ez a legműködőképesebb megoldás.
"Fogy az idő, ketyeg az óra, minden nappal egyre közelebb kerülün...
2019-01-21 20:12:09
Férfi kézilabda-vb - Regeneráció után közös főzés és wellness szerepelt a magyarok programjában
... vagyis Norvégiával foglalkoztunk. Kedden természetesen ismét edzünk, és szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Nagyon jó, sokat futó csapatról van szó" - mondta az MTI-nek azedző, aki hozzátette, ha a csapat az eddig látott mentalitással, küzdeni tudással kézilabdázik, minden elképzelhető, de akkor is büszkék lesznek a csapatra, ha nem alakul jól a folytatás számukra.
A magyar...
2019-01-21 19:43:48
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
... szervezeteinek "erőteljesen megfogalmazott" aggályaira hallgatva úgy döntött, hogy elengedi ezt a díjat, amint a kérvényezési rendszer március végén hivatalosan is elindul.
A kormányfő hozzátette: aki a tavaly nyári szűkebb körű, illetve és a hétfőn indult teljes körű próba idején befizette vagy ezután fizeti be az eljárási díjat, visszakapja a pénzét.
Theresa May szeri...
2019-01-21 19:12:21
Donald Trump lerótta kegyeletét a washingtoni Martin Luther King-emlékműnél
... amerikaiak által nagy becsben tartott igazság mellett, mint az, hogy nem számít a bőrünk színe vagy a születésünk helye, Isten mindnyájunkat egyenlőnek teremtett" - fogalmazott Trump. Hozzátette: "ismételten elkötelezzük magunkat a minden amerikai számára kijáró egyenlőség és igazságosság, valamint (Martin Luther King) értékes álmainak valóra váltása mellett".
Az elnököt több...
2019-01-21 18:42:20
BÉT - Csökkenéssel zárta a kereskedést a magyar piac
... kifejtette: az elmúlt hetekben nagyot emelkedett a hazai piac, a BUX index pénteken már csak 100 pontra volt történelmi csúcsától, így nem meglepő, hogy korrekcióra került sor.
Hozzátette, az MKB elemzési központja már decemberben felhívta a figyelmet arra, hogy az idén jól teljesíthet a hazai piac, több blue chip is ígéretes. Példaként az OTP-t említette, amely a múlt héten...
2019-01-21 18:21:58
Nemzetközi egyetemi művészeti fesztivált rendez az SZFE
... meghívták a társegyetemek tervezőit, így közös kiállításon láthatóak az SZFE, a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar növendékeinek alkotásai.
Hozzátette, hogy a filmes programok között szerepel egy televíziós stúdiógyakorlat is, amelyen Örkény István egyik egypercesét veszik fel több kamerával. Emellett 24 órás filmversenyt is hirdetn...
2019-01-21 17:32:06
1 2 3 ............3671 3672 ......5507 5508 ......7342 7343 7344 
Címkék: Csillag Mozgalom, Európai Bizottság, Donald Trump, Martin Luther King-emlékműnél, Dobó Kata, Egyesült Királyság, Gálik Zoltán, Theresa May, Martin Luther King, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar, Örkény István, nagypénteki egyezmény, szíriai konfliktus, idén télen, kontinens gázellátásában, magyarok programjában, külföldi EU-polgárok, washingtoni Martin, magyar piac, migránsok Olaszországba, migráció következményeiről, okok megszüntetése, rengeteg helyzetkomikummal, film alapjául, miniszter félrelép, színdarabot 2016, szakértő hozzátette, északír kiegyezést, paramilitáris erők, fele elpusztult, szíriaiak több, épületek pusztulása, keresztények kivándorlása, keresztények nagy, tervezet javasolt, legműködőképesebb megoldás, eddig látott, folytatás számukra, kérvényezési rendszer, kormányfő hozzátette, tavaly nyári, hétfőn indult, eljárási díjat, bőrünk színe, születésünk helye, minden amerikai, elnököt több, elmúlt hetekben, hazai piac, figyelmet arra,
© 2013 TVN.HU Kft.