Belépés
szeretettel
... tudtam, hogy erősen teszi-e magát, vagy rosszra billent át a játék. Sokáig azért nem haboztam, hanem megszöktem magamat, hogy vizet hozzak. Sietve megmostam a homlokát, és a szájába is csorgattam a vízből egy kicsit. Végre felnyitotta a szemét, s hát úgy pislog, mintha valami sötét barlangból érkezett volna.

- Te mit csinálsz? - kérdezte.

- Én feltámasztással...
2012-04-07 16:06:06
szeretettel
... amely ott üldögélt a fészkében, s nem volt semmi baja. De ezt a második próbát már csalafinta módon akartam végrehajtani. Így hát először csak körülhízelegtem a nyelvemet, vagyis nyálat csorgattam és az ajkamat nyalogattam; de aztán egy óvatlan pillanatban, amikor nem is gondolhatta, hirtelen megugrasztottam, hogy szóljon:

- Ááá! Áá!

Csak ennyit tudott mondan...
2012-04-07 15:14:10
1 
Címkék: második próbát, ajkamat nyalogattam, óvatlan pillanatban, körülhízelegtem, megugrasztottam, feltámasztással, végrehajtani, felnyitotta, szeretettel, nyalogattam, pillanatban, gondolhatta, csorgattam, barlangból, megszöktem, csalafinta, nyelvemet, megmostam, fészkében, hirtelen, homlokát, csinálsz, üldögélt, érkezett, kérdezte, haboztam, rosszra, ajkamat, először, billent, második, akartam, óvatlan, magamat, szóljon, szájába, ennyit, próbát, sietve, sokáig, vízből, vagyis, valami, nyálat, mintha, hozzak, tudtam, kicsit, mondan, erősen, szemét, tudott, amikor, pislog, játék, módon, semmi, amely, aztán, hanem, sötét, teszi, végre, azért, volna, magát, vizet,
© 2013 TVN.HU Kft.